Νημα συναντησης Μαυροσκουφηδων με μαυρο τζοκευ
Re: Νημα συναντησης Μαυροσκουφηδων με μαυρο τζοκευ
Γιαννοπουλα πιστευεις οτι φταιει το τζοκευ που καραφλιασες;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aυτοι ειναι μυθοι που τους συζητουν αφελεις σαν κι εσενα.Δεν υπαρχει κανενα επιστημονικο δεδομενο που να συσχετιζει την αλωπεκια με τα καπελα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Μα δεν "μαντεύω" σου λέω με ειλικρίνεια την εντύπωση μου. Θα έπρεπε να ξέρεις πως ΟΛΟΙ λένε υπερβολικές ιστορίες από τον στρατό και κάθε φορά υπάρχει καχυποψία όταν ακούγετε μία. Αλλά έχεις λίγο συμπεριφορά παθολογικού ψεύτη. Είναι ο τρόπος που γράφεις, αυτό το παθητικό επιθετικό όταν κάποιος δεν σε πιστεύει σε ένα ανώνυμο φόρουμ. Σίγουρα δεν ταιριάζει σε άνθρωπο 40άρι.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αλλος ενας μαντης/γιατρος του πληκτρολόγιου
Αρίστος for Tsirpas
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τιναυτος ρε 

Bandit59 έγραψε: ↑Σήμερα, 18:38
Όταν άρχισε να με βρίζει μόνο και μόνο γιατί αποκάλεσα την 10η ΕΜΑ "ηρωική" επειδή προφανώς δεν μπορούσε να πουλήσει τα φίδια του σε κάποιον γνώστη;
από Bandit59 » 10 λεπτά πριν
Είπα εγώ ότι έβριζες στο ΠΑΡΟΝ τόπικ; Κοίτα φιλαράκο, εγώ δεν είμαι ούτε Χέλις ούτε George V για να με μπλέξεις σε αέναες συζητήσεις. Αν είσαι άντρας ψάξε στο δικό σου τόπικ περί μαύρου τζόκεϊ κλπ.
Μην με κοοουτάρεις άδικά, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά μαζί σου, τζάμπα θα γράφεις.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι διαλογοι μας ειναι οι παρακατω
Αρχιζει να με βριζει χωρις να τον εχω βρισει
Παθολογικος ψευτης
Η χρονολογικη σειρα
Αρχιζει να με βριζει χωρις να τον εχω βρισει
Παθολογικος ψευτης
Η χρονολογικη σειρα
Δεν τον βριζωΕχει προηγηθει αυτη η αναρτηση σε αλλο τοπικ
από Bandit59 » 23 Ιουν 2020, 00:35
Ρε παπάρα Γιαννόπουλε, εχω υπηρετήσει στην 10η σαν Δκτης Ιλης, Υδκτής και Δκτής. Τι μαλακίες λες για MOLF? Το 1992-93 αποσύρθηκαν τα Μ48Α2C και ΑΜΧ-30 και ήρθαν από Ολλανδία τα Μ60Α1. Ασε τις μαλακοϊστορίες για να εντυπωσιάσεις καμμιά γκόμενα. Γι δες τις παρακάτω φωτό, σου θυμίζουν κάτι;
από Bandit59» 23 Ιουν 2020, 22:47
Η πάλαι ποτέ ηρωική 10η ΕΜΑ, ξεκινώντας από τον Πράσινο Λόφο έξω από τις Σέρρες προς Ανω Βροντού. Εγώ Δκτης Ίλης στο αριστερό μοναχικό άρμα.
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Ιουν 2020, 02:36
Τελικα την περιοδο Φεβρουαριος 1996-Οκτωβριος 1996 ησουν στην 10η ΕΜΑ και ως τι;
Την συγκεκριμενη περιοδο μονο ηρωικη δεν θα χαρακτηριζα την μοναδα
Θα μπορουσα να της δωσω πολλους αλλους χαρακτηρισμους αλλα σε καθε περιπτωση η χαρακτηρισμος ηρωικη θα ηταν αστοχος
Ρε μπας και εισαι ο Μπαρμπι;
από Bandit59
Ρε παπάρα είπα εγώ ότι την συγκεκριμένη περίοδο ήμουν στην 10η; Τότε ήμουν στην 6η στην Βυρώνεια. Σκασίλα μου τι νομίζεις. Καλά αν νομίζεις ότι εγώ είμαι ο Μπάρμπι πρέπει να είσαι και ΠΟΛΥ ηλίθιος!
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 24 Ιουν 2020, 23:00
Κοιταξε τωρα να δεις πως εχουν τα πραγματακαι φυσικα θα πρεπει να καταλαβεις οτι εδω δεν ειναι στρατοπεδο οπου μπορεις να την λες σε πιτσιρικαδες χρησιμοποιοντας τα γαλονια σου
Καποιος που εχει υπαρξει επαγγελματικο στελεχος στον Ελληνικο στρατο συγκεντρωνει πολυ μεγαλυτερες πιθανοτητες απο οποιαδηποτε αλλη επαγγελματικη ομαδα να ειναι ηλιθιος.
Καποιος που παρουσιαζει την 10η ΕΜΑ ως ηρωικη μοναδα δεν μπορει παρα να ειναι πανυβλακας
Στελεχος που υπηρετησε σε 10ηΕΜΑ και Βυρωνεια και σε κοντινες μαλιστα περιοδους ειναι πιθανον Σερριαιος( η απο κοντινους νομους) καραβθσματιας
Εκτος αυτου ηταν και στελεχος χωρις καμια φιλοδοξια χωρις ιδιαιτερες βλεψεις η και αποβλητος καθως οι δυο αυτες μοναδες ηταν οτι χειροτερο διεθετε ο Ελληνικος στρατος σε μοναδες τεθωρακισμενων εν γενει
από Bandit59 » 24 Ιουν 2020, 23:58
Κοιτα φιλαράκο, αν νομίζεις ότι θα κατέβω στο δικό σου επίπεδο και να ασχοληθώ περισσότερο με τις μαλακίες που γράφεις εδώ και στο πχόρουμ γενικότερα, είσαι γελασμένος. Απλά σου επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς και καταλαβαίνω τα νευράκια σου επειδή σε τρομπόνιασα στο άλλο ηλίθιο ποστ που ανέβασες. Αντε γειαααα
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 25 Ιουν 2020, 00:00
Αντε μπραβο
Καντην με ελαφρα
Ειπαμε εδω τα γαλονια δεν φτουρανε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
06 Μάιος 2023, 14:26
-
-
Νέα δημοσίευση Πώς σας φαίνετε η ιδέα για μαύρο Έλληνα, αριστερό Πρωθυπουργό ;
από tanipteros » 01 Απρ 2025, 01:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Απρ 2025, 11:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως έγινε έτσι ο Περίδης ;;; Μαύρο χάλι ... γεράματα !
από tanipteros » 07 Μαρ 2024, 21:04 » σε Μουσική - 2 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
08 Μαρ 2024, 11:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απερίγραπτη ρατσιστική συμπεριφορά σε μαύρο παιδί στην Ιρλανδία
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2023, 12:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-