υγ: διάβασα η νοημοσύνη των Ελλήνων ναυτικών
Και οι πειρατές της Μπαρμπαριάς και του Τούνεζι σταμάτησαν να είναι πειρατές για το ξεροκόμματο του σουλτάνου.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:00Από πειρατές, τι να λέει;Nandros έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:00Γνωρίζεις από πού βρήκε τα κατώτερα πληρώματα για να επανδρώσει τον στόλο του;Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 18:43Τι σχέση έχουν τα χιλιάδες χρόνια παραδωσης; δηλαδή ας ξεπεράσουμε το πόσοι Έλληνες και αραβες ναυτικοί τουρκεψαν. Τα χρόνια παραδωσης τι ρόλο παίζουν; όταν ο σουλειμαν αποφάσισε να φτιάξει στόλο και ξεκωλιασω Ισπανούς, βενετους, γενουατες και μιλάμε ους δεν χρειάστηκε ούτε 4 5 χρόνια για να το κανει
.
Δεν ξέρω γιατί ο Αλβανός μπαρ παρούσα έπαψε να είναι πειρατής και θέλησε να γίνει το δεξί χέρι του σουλτάνου. Ξέρω ότι για 10εριες ξεκωλιαζε Ισπανούς, γςνουατες και β εμετούς με 'χιλιετιες' στο επαγγελμαNandros έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:04Και οι πειρατές της Μπαρμπαριάς και του Τούνεζι σταμάτησαν να είναι πειρατές για το ξεροκόμματο του σουλτάνου.
Άντε και καλά κρασά!
Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:08Δεν ξέρω γιατί ο Αλβανός μπαρ παρούσα έπαψε να είναι πειρατής και θέλησε να γίνει το δεξί χέρι του σουλτάνου. Ξέρω ότι για 10εριες ξεκωλιαζε Ισπανούς, γςνουατες και β εμετούς με 'χιλιετιες' στο επαγγελμα
Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:08Δεν ξέρω γιατί ο Αλβανός μπαρ παρούσα έπαψε να είναι πειρατής και θέλησε να γίνει το δεξί χέρι του σουλτάνου. Ξέρω ότι για 10εριες ξεκωλιαζε Ισπανούς, γςνουατες και β εμετούς με 'χιλιετιες' στο επαγγελμα
Δεν ήταν απούσα η κοπελιά, ήταν παρούσα!
Το τονάζ δεν μας λέει τίποτα ε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:14Σωστα εχει περισσοτερα πλοιαThor έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:12Η Κινα δεν εχει το στολο που εχει η Ελλαδα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:10
Δηλαδη με μπακαλιστικα μαθηματικα η ναυτοσυνη των Κινεζων ειναι ανωτερη των Ελληνων
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Και αυτοί που ζουν στον Αμαζόνιο, ξέρεις πόσες χιλιάδες βάρκες έχουν;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:16Δηλαδη οι ναυτικοι απο τις Βερμουδες ειναι ανωτεροι των Ελληνων;
64.000 κατοικοι με κοντα στα 600 πλοια
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άνθρωπε μου σε ρώτησα τι σχέση έχουν αυτά σε ξαναρωτά. Τον μπαρμπαροσα τον ανέφερα γιατί ο κύριος λόγος της επιτυχίας του σουλειμαν ήταν αυτός. Το πρόβλημα δηλσδη για να φτιάξεις ισχυρό ναυτικό είναι το να βρεις καλούς μούτσος;Nandros έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:18Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:08Δεν ξέρω γιατί ο Αλβανός μπαρ παρούσα έπαψε να είναι πειρατής και θέλησε να γίνει το δεξί χέρι του σουλτάνου. Ξέρω ότι για 10εριες ξεκωλιαζε Ισπανούς, γςνουατες και β εμετούς με 'χιλιετιες' στο επαγγελμαΔεν ήταν απούσα η κοπελιά, ήταν παρούσα!
Και πολλοί οι εμετοί από τους άναυτους Ευρωπαίους!
Ο Μπαρμπαρόσα ήταν κατώτερο πλήρωμα;
Βρε τί μαθαίνουμε εμείς της θάλασσας από βουνήσιους τσομπάνηδες!
.
Όχι, τα τραβάνε κολυμπώντας και κάνουν μπράτσα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:22Τι σχεση εχει το τοναζ ομως με αυτο που συζηταμε;
Στους ομΟΥς κουβαλαν τα κοντεινερ οι Ελ ναυτικοι;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγώ είχα τύχει πολλά χρόνια πριν σε παρέα με Ολλανδό ναυτικό και κάποια στιγμή πήγε η συζήτηση στους Έλληνες ναυτικούς.bolek έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 17:28μαγειρες ελληνες δεν μπαινουν γιατι στο ελλεηνο κολοκτρατος που ζουμε δεν υπαρχει οτε μια κρατικη σχολη διεθνους μαγειρικης για να μαθουν οσοι θελουν να κανουν αυτη την δουλεια
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Όταν εγώ βλέπω νήμα και δεν γνωρίζω πράγματα, κάθομαι και το διαβάζω, ψάχνω και ρωτάω να μάθω κι άλλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:24Άνθρωπε μου σε ρώτησα τι σχέση έχουν αυτά σε ξαναρωτά. Τον μπαρμπαροσα τον ανέφερα γιατί ο κύριος λόγος της επιτυχίας του σουλειμαν ήταν αυτός. Το πρόβλημα δηλσδη για να φτιάξεις ισχυρό ναυτικό είναι το να βρεις καλούς μούτσος;Nandros έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:18Δημοκράτης έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:08
Δεν ξέρω γιατί ο Αλβανός μπαρ παρούσα έπαψε να είναι πειρατής και θέλησε να γίνει το δεξί χέρι του σουλτάνου. Ξέρω ότι για 10εριες ξεκωλιαζε Ισπανούς, γςνουατες και β εμετούς με 'χιλιετιες' στο επαγγελμαΔεν ήταν απούσα η κοπελιά, ήταν παρούσα!
Και πολλοί οι εμετοί από τους άναυτους Ευρωπαίους!
Ο Μπαρμπαρόσα ήταν κατώτερο πλήρωμα;
Βρε τί μαθαίνουμε εμείς της θάλασσας από βουνήσιους τσομπάνηδες!
.
Οποιοσδήποτε έχει λεφτά μπορεί να φτιάξει και ναυτικό και αεροπορία και όχι θέλει. Τα περί χιλιάδων χρόνων παραδωσης είναι για ηλιθιους
Τότε, με τα διπλώματα και παπλώματα που είχα, δεν θα τολμούσα να κυβερνήσω πανάδικο. Μου ήταν terra incognita.Chainis έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 20:27Όχι, τα τραβάνε κολυμπώντας και κάνουν μπράτσα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑25 Ιουν 2020, 16:22Τι σχεση εχει το τοναζ ομως με αυτο που συζηταμε;
Στους ομΟΥς κουβαλαν τα κοντεινερ οι Ελ ναυτικοι;
Λέω μήπως είναι διαφορετικό να κουμαντάρεις πλοία 300.000 τόνων αντί για καΐκια;