tapatalk εχεις? Αν όχι και μεχρι να ξεκινήσει η επίσημη β φαση πιστοποίησης, ο Σαλίβερος, στη μαύρη αγορα, κυκλοφορει μια λίστα με το τι πρέπει να κάνεις. Αυτη με την αρκούδα πες του, θα καταλάβει αν κλεισεις και ματι ταυτόχρονα

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
tapatalk εχεις? Αν όχι και μεχρι να ξεκινήσει η επίσημη β φαση πιστοποίησης, ο Σαλίβερος, στη μαύρη αγορα, κυκλοφορει μια λίστα με το τι πρέπει να κάνεις. Αυτη με την αρκούδα πες του, θα καταλάβει αν κλεισεις και ματι ταυτόχρονα
Όχι. Τίποτα. Όσοι δεν έχετε tapatalk περιμένετε στις θέσεις σας. Γράφετε τίποτα εν τω μεταξύ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Xρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
ΜπαίνειςΣουβλίτσα έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 19:39Xρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
οκ, θα περιμένω κι εγώ που δεν έχω ταπα την επόμενη φάση
Ερώτηση: από τούτο δω το φόρουμ, μπορούμε να μπαίνουμε από κινητό ή μας βγάζει πάλι προξυ?
(θα μου πεις, κανε μια ετσι και δοκίμασέ το μαρή τεμπέλα αλλά η αλήθεια είναι οτι έχω μπλέξει με τόσα που ούτε αυτό έχω κουράγιο να κάνω :P)
δώσε λινκ παιδί μου!don't speak έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 20:01Φέρνω και λίγο μπανόφι που περίσσεψε.
Ωπ κάτσε να το ισιώσω
Χρόνια πολλά, στα έγραψα στο νήμα εορταζόντων
Αυτό το Tapatalk πέραν του ότι θεωρείται «τρύπιο» από τους ειδήμονες, είναι και δυσλειτουργικό (έως σπασαρχίδικο)Spiros252 έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 13:16Όσοι από τα μέλη έχουν κάνει αίτημα να επαληθευτούν με το παλαιο username τους να το κάνουν άμεσα καθώς πρέπει να ξεκινήσει η Β' Διαδικασία πιστοποίησης.
Οι χρήστες που ζήτησαν να πιστοποιηθούν μέσω tapatalk και δεν το έχουν κάνει ακόμα:Όσοι δεν έχουν tapatalk δεν υπάρχει λόγος να κάνουν αίτημα ομάδας. Θα γίνει στην επόμενη φάση.
- alekhine
- Chainis
- GoBack
- Gordian Knot
- Lugozzi
- Saliveros
- The Rebel
- Thor1
- waldorf
Η διαδικασία μέσω tapatalk δεν θα σταματήσει, όσο λειτουργεί το εκεί chat. Αλλά θα αρχίσει παράλληλα άλλη διαδικασία.
Όσοι έχουν και επιθυμούν να στείλουν τον κωδικό τους μέχρι αύριο 10/04/2018 ώρα 12:00 (μεσημέρι).
Ευχαριστούμε.