Καλά εντάξει με φτύνει. Καλά κάνει.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είπες και μια καλή ατάκα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι γυναίκες είναι πιο ανεκτικές στην άσχημη συμπεριφορά του άλλου γιατί έχουν μάθει να έχουν μεγαλύτερες ψυχικές αντοχές. Από αυτό αποκομίζουν τα γίδια οι άντρες την εντύπωση ότι το να είσαι αναίσθητος μπουνταλάς είναι ελκυστικό και κάποια στιγμή όταν το παρατραβάνε τους φτύνει η γυναίκα και είναι τελειωτικό. Όταν "φτύνει" ο άντρας συνήθως γυρνάει πίσω σαν κουταβάκι.Όταν όμως σε διώξει από το σπίτι ή εξαφανιστεί μια γυναίκα τετέλεσθαι. Ο άντρακλας πάει στη μανούλα του να του γλείψει τις πληγούλες και μπαίνει στο ίντερνετ να βγάλει μισογυνικό άχτι.
ΝΑΙ!Antigeist έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 15:11Οι γυναίκες είναι πιο ανεκτικές στην άσχημη συμπεριφορά του άλλου γιατί έχουν μάθει να έχουν μεγαλύτερες ψυχικές αντοχές. Από αυτό αποκομίζουν τα γίδια οι άντρες την εντύπωση ότι το να είσαι αναίσθητος μπουνταλάς είναι ελκυστικό και κάποια στιγμή όταν το παρατραβάνε τους φτύνει η γυναίκα και είναι τελειωτικό. Όταν "φτύνει" ο άντρας συνήθως γυρνάει πίσω σαν κουταβάκι.Όταν όμως σε διώξει από το σπίτι ή εξαφανιστεί μια γυναίκα τετέλεσθαι. Ο άντρακλας πάει στη μανούλα του να του γλείψει τις πληγούλες και μπαίνει στο ίντερνετ να βγάλει μισογυνικό άχτι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δανάη, αν σε κυνηγάει κανείς με μπαλτά στον δρόμο, δεν είναι για να σε ξύσει, να το έχεις υπόψη σου.
My Life had stood, a Loaded Gun
Εντάξει παιδί μου το εμπέδωσα. Με φτύνει. Θα τον φτύσω κι εγώ να ισοφαρισουμε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ θα πρότεινα να μετονομαστεί ο νήμας σε The dialogues that never happened.
My Life had stood, a Loaded Gun
...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ πιθανόν να είναι αληθινή η άποψή σου, δικέ μου.omg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 13:28Feindflug έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 09:15Τύπε, είναι οι διάλογοι που έκανε 3 χρόνια μετά ο τύπος, ενώ έκανε μπάνιο και ενθυμούμενος κάποια φάση που μαλώσανε με την τότε έτσι του, στην καλύτερη.stavmanr έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 09:11
Το νόημα του νήματος είναι να δειχθεί η ιντελλεκτουαλιστική ανωτερότητα του αρσενικού έναντι του "κατώτερου θηλυκού". Είναι η δύναμη της ρητορικής δεινότητας του τίποτα σε απλές ερωτήσεις καθημερινής ζωής.
Δεν είναι το πρώτο νήμα στο οποίο αναπτύσσει τέτοιες τάσεις.
Στην χειρότερη, γράφει σενάρια για ελληνική σειρά και θέλει να γίνει ο επόμενος Δαλιανίδης.
προσπαθει να εν-τυπωσει στα μελη του πχορουμ με χιουμοριστικο τροπο οτι καποτε "ειχε" γκομενα και μαλιστα "συζουσαν"
επειδη κανεις δε μπορει να φανταστει τον νηματοθετη σε ενα τετοιο σεναριο
Όπως και να 'χει, υπάρχει ένα κλίμα φιδεμπορίας στο πχώρουμ. Λες και μας διαβάζει κανένας σοβαρός άνθρωπος και προσπαθούν να τον εντυπωσιάσουν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Αυτοί είναι απλοί, καθημερινοί διάλογοι που απλά βρίσκω χιουμοριστικούς. Έχω κάνει πραγματικά σουρεαλιστικούς διαλόγους με γυναίκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- omg kai 3 lol
Ερμής έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 13:29Το ότι οι περισσότερες σχέσεις σου ήταν έτσι δε σε τιμά καθόλου όμωςhellegennes έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 13:23Καλά φαντάζεσαι. Απ' αυτούς που έβαλα εδώ, ο τρίτος ήταν έτσι, αν και διάβαζα κάτι, δεν έπαιζα.
Οι διάλογοι ισχύουν στο μέτρο που θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλύτερα τι λέω εγώ, σχεδόν κατά λέξη. Πραγματικά έχω κάνει αναρίθμητους τέτοιους διαλόγους αλλά τους περισσότερους δεν τους θυμάμαι. Εδώ ποστάρω αυτούς που θυμάμαι καλύτερα.
ειναι σα να λες στον Ταμτακο οτι ντυνεται λιγο κιτς
Εντάξει χαλαρώστε λίγο 5-6 διαλόγους έβαλε που ειχε με τη σχέση του στα πλαίσια του πειραγματος πάνω στη συζήτηση. Οκ φαίνεται να είναι ολίγον απότομος αλλα λογικά οι κοπελες που είναι μαζι του γουστάρουν αυτό το στιλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εύστοχη παρομοίωση και με το πρώτο ποστ του ΟΡomg kai 3 lol έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 18:57Ερμής έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 13:29Το ότι οι περισσότερες σχέσεις σου ήταν έτσι δε σε τιμά καθόλου όμωςhellegennes έγραψε: ↑28 Ιουν 2020, 13:23
Καλά φαντάζεσαι. Απ' αυτούς που έβαλα εδώ, ο τρίτος ήταν έτσι, αν και διάβαζα κάτι, δεν έπαιζα.
Οι διάλογοι ισχύουν στο μέτρο που θυμάμαι τι ειπώθηκε. Θυμάμαι καλύτερα τι λέω εγώ, σχεδόν κατά λέξη. Πραγματικά έχω κάνει αναρίθμητους τέτοιους διαλόγους αλλά τους περισσότερους δεν τους θυμάμαι. Εδώ ποστάρω αυτούς που θυμάμαι καλύτερα.
ειναι σα να λες στον Ταμτακο οτι ντυνεται λιγο κιτς
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές