Χριστιανοί, εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κορτώ!

.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Χριστιανοί, εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Κορτώ!
"Stalking" αποκαλείς τον αντίλογο στα πιστεύω σου;Σουβλίτσα έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 16:21Υπάρχει κανας νόμος τώρα που τα συζητάμε και για stalkers νημάτων (και έμμεσα περσόνων)?
Είναι μερικοί, πολλοί συγκεκριμένοι, που το έχουν επάγγελμα να μπαίνουν και να επιτίθενται σε θέματα και πρόσωπα για θέματα που δεν τους αφορούν, επι μονίμου βάσεως.
Να αρχίσουμε τα νομικίστικα να δούμε τί ωραία θα περάσουμε?
Ο συντονισμός, για το..ηθικόν του θέματος, τί έχει να πει επαυτού?
Ναι, επίσης έχω κι έναν ξάδερφο οξυγονοκολλητή, μια που το' φερε η κουβέντα.
Saliveros έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 16:52Στην καλύτερη των περιπτώσεων, προσβάλλοντάς τα προσβάλλω πρώτα τον εαυτό μου, εφόσον, σύμφωνα με την πίστη σου, είμαι κι εγώ δημιούργημά τους όσο κι εσύ, κι επομένως θα τιμωρηθώ σκληρά από αυτά.
Προσβολή προς εσένα θα ήταν να σου έλεγα "Αν πιστεύεις στον Θεό, είσαι ηλίθια".
Αλλά το να παρεξηγείσαι επειδή κοροϊδεύω μία οντότητα που εσύ η ίδια πιστεύεις ότι είναι πανίσχυρη και άτρωτη στα πάντα, ε... αυτό είναι, πώς να στο πω...
...άσε καλύτερα, υποθέτω πως καταλαβαίνεις.
Όχι, αγαπητέnik_killthemall έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 17:22και για να επανέλθουμε ον τόπικ, εδώ βλέπουμε ένα ακόμη θαύμα του τίμιου ξύλου (ναι εκείνου του τίμιου ξύλου που εβρέθη 300 χρόνια μετά τη σταύρωση του χριστού από την Αγία Ελένη μεγάλη η χάρη της σε έναν τόπο που είχε ισοπεδωθεί 2-3 φορές, και κομματιάστηκε σε άπειρα το πλήθος κομμάτια ώστε 2 χιλιετίες μετά να προάγεται η χριστιανική ειδωλολατρεία στον κάθε απελπισμένο) στο Άγιον Όρος αυτή τη φορά ...
http://ellinikahoaxes.gr/2017/03/17/sin ... -debunked/
ο καπετανιος εχει κατ αρχην την ευθυνη.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:20Οκ.
Για το οτι ο ανθρωπος τα εχει κανει πουτανα ολα φταιει ο Θεος.
Βολικο.
ποια ελευθερια; αμα δεν κανεις οτι γουσταρει εχει αιωνια κολαση.stergiosbik έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:25Γιατι αν επεμβει σου αφαιρει το μεγαλυτερο αγαθο που σου εχει δωσει.
Την ελευθερια να αποφασιζεις εσυ.
Σε βολευει ομως ως ανθρωπινο ον να κανεις τις μαλακιες σου και μετα να τα φορτωνεις στον Θεο.
μα για ενα ρημαδομηλο που φαγανε κατι προ-προ-προγονοι μας, πρεπει να πληρωνουμε τη νυφη εμεις; ειναι δικαιο αυτο; και τελοσπαντων, να παω σε ενα μαναβικο να του παρω ενα μηλο, να του περασει. δυο θα του παρω, το ενα κερασμενο.bluerose έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:56Μα εκανε....τον αδαμ και την ευαΙωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 14:33Ο παντοδύναμος Θεός που πιστεύετε, αν ήταν όντως παντοδύναμος, θα μπορούσε εξ αρχής να με κάνει τέλειο και χωρίς τη δυνατότητα να κάνω λάθη.
Επίσης θα μπορούσε να παρέμβει στα του κόσμου, βλέποντας όλη την ανισότητα και αδικία.
Ούτε αυτό το κάνει. Βέβαια πως να το κάνει, αφού δεν υπάρχει.
Μια χαρα περνούσαν το μηλο δεν επρεπε να φανε
Αν πιστευεις σ αυτο που θα το πεις ισως παραμυθι...απο κει αρχίζει ο Χριστιανισμός
Θα πεις γιατι να μη φανε το μηλο
Γιατι εχει κι αλλος δύναμη που εφυγε απο το αγγελικο σχήμα
Γιατι να εχει;;; Γιατι ειναι νομοι
Κι επεμβαίνει. Δε σου φαινετε περιεργο....πως ηταν πριν η Ελλαδα....και πως ειναι τωρα;;; Ολοκληρη χωρα δοκιμάζεται.
Αν δλ εδινε σ ολους λεφτα οι μισοι πιστοι θα το ριχναμε στην εκτρωση στην μοιχεία στην αδικια. Το ενα φερνει το αλλο.
Εγώ τώρα εδώ τι πρέπει να απαντήσω;bluerose έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 13:30shrike έγραψε: ↑28 Ιουν 2018, 12:00
Είναι μεγάλη κουβέντα πάντως, το αν γίνονται ή όχι θαύματα.
Προσωπική μου άποψη; Όλα αυτά είναι χόκους-πόκους, που όταν αφορούν την "δική μας" θρησκεία είναι θαύματα, ενώ όταν τα βλέπουμε "στους άλλους" είναι απάτες/πράματα του διαβόλου/κοροϊδία κλπ. Το δε φαινόμενο πιστοί μιας θρησκείας που είναι τόοοοσο εναντίον της ειδωλολατρείας να λατρεύουν αντικείμενα όπως ξύλα, ζώνες, κόκκαλα κλπ, πιστεύω ότι είναι ο ορισμός της υποκρισίας.
Από την άλλη βέβαια, όταν βλέπεις ότι κάποιος πιστεύει πολύ σε κάτι και αυτό του προσφέρει... κάτι, δεν το θεωρείς θαύμα;
Προσωπικά, αυτό νομίζω ότι είναι όντως ένα είδος θαύματος. Το γεγονός δηλαδή, ότι κάποιοι ανακαλύπτουν "θαύματα" ακόμα κι εκεί που (εγώ λέω ότι) δεν υπάρχουν, αλλά φαίνεται αυτό να λειτουργεί θετικά για τους ίδιους. Από τη στιγμή μάλιστα που αυτό τους γεμίζει και νιώθουν ότι έχει γίνει το θαύμα που περιμένανε... γιατί όχι; Το αποτέλεσμα δεν είναι που μετράει;
Ενας παπάς εδω;;; Που ξερει απο Καινη διαθηκη;;;
Στα πεταχτα που διαβαζω...καπου μεσα λεει: Σ όσους θα δωσω το χάρισμα θα μπορει και το ιματιο τους κι οτι εχει σχεση μ αυτους που δινω το χαρισμα..να κάνει θαυμα
Και πολύ καλυτερα το γραφει...αλλα που να θυμαμε που ακριβως το διαβασα μεσα στη Καινη
Σχεδον σ ολες τις εικόνες ο Χριστος ειναι με τη διαθηκη
Μας αφησε τους λογους του ως διαθηκη
Για οσους θελουν να ειναι κοντα αυτο ειναι νομος. Οτι λεει εκει και κσποια που τα εξηγησαν μετεπειτα οι Πατερες. Πχ μεσω αυτων στη καινη...μίλαγε κι ο Παισιος
Αν φυγει για τα κυπαρρισια ενας πλουσιος συγγενής τρεχουμε να ανοιξουμε τη διαθήκη
Εδω ο Χριστος μας την αφησε κι ουτε την ανοιγουμε
Για αυτο δε ξερω που ειναι αυτο το κομματι το συγκεκριμενο
Ενας παπάς μια καλογραια;;; Ενας θεολόγος;;;Τιποτα;;
Που να το ψαχνω να σας το δειξω
Περσυ το διαβασα
Πολιτικό μού θυμίζεις. Που του λέει ο δημοσιογράφος "κύριε Αρπαχτρόπουλε, τι έχετε να πείτε για αυτά που σας κατηγορούν;" κι εκείνος απαντά "τα έχω πει πολλές φορές, να μην τα ξαναλέω, ψάξτε τα να τα βρείτε".