Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:02Μπορεί από τα εμβόλια που κάνουν στο στρατό;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 13:59Ρε σεις δεν γίνονται αυτά.
Δεν παίζει να είχαν ανθρώπινο συκώτι αυτοί οι 2. Πιο πολύ για σκυλίσιο μου κάνει.

Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:02Μπορεί από τα εμβόλια που κάνουν στο στρατό;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 13:59Ρε σεις δεν γίνονται αυτά.
Δεν παίζει να είχαν ανθρώπινο συκώτι αυτοί οι 2. Πιο πολύ για σκυλίσιο μου κάνει.
Πλοκ.Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:24Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:02Μπορεί από τα εμβόλια που κάνουν στο στρατό;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 13:59
Ρε σεις δεν γίνονται αυτά.
Συγγνώμη, αλλά είστε όλοι ψυχοπαθείς. Κανένας ιός δεν επιβιώνει για πάνω από μερικές ώρες, το πολύ, πάνω σε μαλακές επιφάνειες.
Κανέναν αδέσποτο άκαρι.
Για το σαπούνισμα των φρούτων ισχύει το ίδιο; Εκεί αν μη τι άλλο έλεγα πως γλιτώνουμε και κάποια ποσότητα φυτοφαρμάκωνhellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:50Κι εσείς κάθεστε και απολυμαίνετε με χλώρια και καρκινογόνες ουσίες τα ψώνια σας ή κυριολεκτικά αλλοιώνετε συσκευασίες και τρόφιμα ατμίζοντάς τα. Η πιθανότητα να πάτε από κάποιον καρκίνο έναντι κορωνοϊού πολλαπλασιάζεται.
δεν αντέχεις να μην πεις μαλακία;Naida έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:02Μπορεί από τα εμβόλια που κάνουν στο στρατό;Gherschaagk έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 13:59
Ρε σεις δεν γίνονται αυτά.
FFS. Γλυτώνεις φυτοφάρμακα* και το πιτώνεις σε ποιος ξέρει τι, ανάλογα τι απορρυπαντικό χρησιμοποιείς. Αν φοβάσαι τα φυτοφάρμακα, πλύνε το φρούτο και μετά καθάρισε την φλούδα του. Αν η φλούδα δεν τρώγεται, γιατί να το πλύνεις έτσι κι αλλιώς;ST48410 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:54Για το σαπούνισμα των φρούτων ισχύει το ίδιο; Εκεί αν μη τι άλλο έλεγα πως γλιτώνουμε και κάποια ποσότητα φυτοφαρμάκωνhellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:50Κι εσείς κάθεστε και απολυμαίνετε με χλώρια και καρκινογόνες ουσίες τα ψώνια σας ή κυριολεκτικά αλλοιώνετε συσκευασίες και τρόφιμα ατμίζοντάς τα. Η πιθανότητα να πάτε από κάποιον καρκίνο έναντι κορωνοϊού πολλαπλασιάζεται.
Πήγαινε πρώτα στρατό και μετά μας λες.
Πήγα αλλά είχα μάθει από το γυμνάσιο (γύρω στα 12 χρόνια πριν πάω) ότι τα εμβόλια δεν σε προφυλάσσουν από τροφική δηλητηρίαση
Σιγά μην πηγές.
ST48410 έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:54Για το σαπούνισμα των φρούτων ισχύει το ίδιο; Εκεί αν μη τι άλλο έλεγα πως γλιτώνουμε και κάποια ποσότητα φυτοφαρμάκωνhellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:50Κι εσείς κάθεστε και απολυμαίνετε με χλώρια και καρκινογόνες ουσίες τα ψώνια σας ή κυριολεκτικά αλλοιώνετε συσκευασίες και τρόφιμα ατμίζοντάς τα. Η πιθανότητα να πάτε από κάποιον καρκίνο έναντι κορωνοϊού πολλαπλασιάζεται.
Μωρε μη ψαχνεις να βρείς. Αφου δε βαριέται ας τα κάνει, γιατί να της το χαλάσω;hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2020, 14:53Κανέναν αδέσποτο άκαρι.