Εεεεεεεδώ!
Άλλωστε, like here nowhere
Εννοείς οτι αν προχωρουσε το πραγμα με τον αινειαν, θα ερχόταν να στο ανακοινώσει; χιχιχι
α κατάλαβα, στα φανερά σε φτύνουν όλες αλλά στα πμ τους τρέχουνε τα σάλια, απλά δεν το βλέπουμε. Οκlike here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:49Εννοείς οτι αν προχωρουσε το πραγμα με τον αινειαν, θα ερχόταν να στο ανακοινώσει; χιχιχι
Σενέκας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:51α κατάλαβα, στα φανερά σε φτύνουν όλες αλλά στα πμ τους τρέχουνε τα σάλια, απλά δεν το βλέπουμε. Οκlike here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:49Εννοείς οτι αν προχωρουσε το πραγμα με τον αινειαν, θα ερχόταν να στο ανακοινώσει; χιχιχι
δεν το έχω μετανιώσει. είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα. σου εύχομαι να βρεις γαλήνη κάποια στιγμή.like here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:58Σενέκας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:51α κατάλαβα, στα φανερά σε φτύνουν όλες αλλά στα πμ τους τρέχουνε τα σάλια, απλά δεν το βλέπουμε. Οκlike here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:49
Εννοείς οτι αν προχωρουσε το πραγμα με τον αινειαν, θα ερχόταν να στο ανακοινώσει; χιχιχι
δεν είπα ποτε αυτό!
Αν και χτες δέχτηκα ενα πμ παθιασμένο απο τον κύριο Τέλη.....ελπιζω να το εχει μετανιώσει ηδη.....
the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 14:14δεν το έχω μετανιώσει. είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα. σου εύχομαι να βρεις γαλήνη κάποια στιγμή.like here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:58
δεν είπα ποτε αυτό!
Αν και χτες δέχτηκα ενα πμ παθιασμένο απο τον κύριο Τέλη.....ελπιζω να το εχει μετανιώσει ηδη.....
κοίτα μην σε πετύχω εγώ.like here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 14:17the comet the course the tail έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 14:14δεν το έχω μετανιώσει. είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα. σου εύχομαι να βρεις γαλήνη κάποια στιγμή.like here nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 13:58
δεν είπα ποτε αυτό!
Είναι καινούργιο μέλος αυτη; δεν την εχω πετύχει
Το πορτοκάλι, τον ανανά, το πεπόνι και γενικά όσα απαιτούν ξεφλούδισμα/καθάρισμα, θα τα καθαρίσω με μαχαίρι. Οκ, εξαιρείται το μανταρίνι, εκεί ναι, έχεις κάποιο δίκιο. Ακόμα και με τα μανταρίνια όμως, επειδή σπανίως θα καθαρίσω μόνο ένα (σπάνια θα φάω μόνος μου), αφού τελειώσω θα κάνω ό,τι και με τα υπόλοιπα, δηλαδή πρώτα θα πλυθώ και μετά θα κάτσω να φάω, επειδή θα έχουν πασαλειφτεί τα χέρια μου (ως συνήθως).
επρεπε να τον αφησεις στο χαλακι μετα την επιστροφη στο σπιτι,για τιμωρια.
μη ξεχασεις να μας γραψεις τον πρώτο σας διάλογο με τη δικιά σου μόλις αντικρίσει το βατραχάκι.
Τον λυπόμουν μωρέ έκανε και κρύο,λ.