Αρκτικο η βρυσης;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 10:22Το πρωινό μου είναι το εξής:
Δύο ποτήρια χλιαρό νερό
Το πρωινο κανει τους αντρες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Το πρωινο κανει τους αντρες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Βρύσης χωρίς φίλτρο. Να μυρίζει και το χλώριο.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Otto Weininger
Δε θέλω να σε πικρανω, αλλά απλά πίνεις 2 ποτήρια νερό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 10:22Το πρωινό μου είναι το εξής:
Δύο ποτήρια χλιαρό νερό
Τα υπόλοιπα είναι μύθοι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πολύ μου αρέσουν αυτές οι εναλλακτικούρες που είναι της μόδας τελευταίαOtto Weininger έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 10:58Δε θέλω να σε πικρανω, αλλά απλά πίνεις 2 ποτήρια νερό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 10:22Το πρωινό μου είναι το εξής:
Δύο ποτήρια χλιαρό νερό
Τα υπόλοιπα είναι μύθοι.
και νομίζουν πως είναι κι έξυπνοι κι όλας, πάνω από τη πλέμπα κι έτσι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Μα αν πίνει χλιαρό νερό, πώς είναι μύθος; Γεγονός είναι. Άλλο αν είναι μούφα ο λόγος.
ΥΓ: Seriously, το πρωινό κάνει τους άνδρες;;;
ΥΓ: Seriously, το πρωινό κάνει τους άνδρες;;;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπα τύπε, κάνα 20λεπτο είναι.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 10:18Ωραίος, τύπε, αλλά αυτό το πρωινό θέλει να τρως κανένα 40λεπτο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 02:35το πρωινό μου, κυρίως τα Σ/Κ που έχω περισσότερο χρόνο αποτελείται από
3 βραστά αυγά
μια χούφτα κάσιους χωρίς αλάτι
2-3 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας από ένα μείγμα που φτιάχνω που περιέχει ταχίνι/κακάο/μέλι/ανάλατα αμύγδαλα (έχει μια απίστευτη γεύση που θυμίζει μερέντα, εδώ θέλει εγκράτεια γιατί μερικές φορές το παρακάνω)
2-3 φρυγανιές με φυστικοβούτυρο
και ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
φυσικό χυμό πορτοκάλι
μετά από καμιά ώρα βαράω και καμιά μια whey
αυτά ειδικά το χειμώνα που προσπαθώ να βάλω κιλά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
οι αρχαιοι ελ παντως τρωγανε ψωμακι βουτηγμενο σε κρασι και κρεμμυδια/ελιες. αν κανεις πλοτ το % του πληθυσμου που καταναλωνει αλκοολ και κρεμμυδια για πρωινο vs. του ποσοστου των γκετσηδων στην ελ κοινωνια θα δεις σημαντικο κορελεσιον αφου και τα δυο μειωθηκαν δραματικα απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αλκοόλ και κρεμμύδια; Μόλις μου ήρθε η εσάνς και κλαίω σε μια γωνιά του γραφείου.Yochanan έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 12:14οι αρχαιοι ελ παντως τρωγανε ψωμακι βουτηγμενο σε κρασι και κρεμμυδια/ελιες. αν κανεις πλοτ το % του πληθυσμου που καταναλωνει αλκοολ και κρεμμυδια για πρωινο vs. του ποσοστου των γκετσηδων στην ελ κοινωνια θα δεις σημαντικο κορελεσιον αφου και τα δυο μειωθηκαν δραματικα απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα

ψωμι με μουστο ειναι πολυ καλο, νομιζω τρωγαν μεχρι πριν λιγα χρονια................
εγω θυμαμαι μουστοκουλουρα που ειναι πολυ ωραια με καφεδακι (τουρκ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ!)
Μια μόδα που μασουλάγανε όλοι σκόρδα πρωινιάτικα την έχετε πετύχει; Στην Ολυμπιακή οι μισοί εργάτες έτσι έκαναν, πρωί πρωί σκελίδες σκόρδο για να ρυθμίσουν πίεση και να νιώθουν ακμαίοι & υγιείς, και μετά από τις 11 ξεκινούσαν ξύδια, προβατίνες από τα Σπάτα και ψωμάρες.
ΥΓ: Μουστοκούλουρα, νάις!!! Πείνασα.
ΥΓ: Μουστοκούλουρα, νάις!!! Πείνασα.
Τα μουστοκούλουρα δεν είναι αυτά που κάθεσαι απάνω τους άμα σε πονάνε οι αιμορροΐδες;
µυρµηκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν.
αν εχει προηγηθει ενα καλο βραδυνο, και συνεχιστει με ενα εξισου καλο πρωινο, ε, μιαν αντριλα τη βγαζει, ετσι δεν ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ένα πρωινό, σε κάνουν φονιά στα καλά καθούμενα.
από Otto Weininger » 08 Οκτ 2024, 00:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 97 Απαντήσεις
- 2768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki
11 Οκτ 2024, 17:47
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 882 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
11 Απρ 2024, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 759 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος