Με λιγα λογια η καργια που τα 25 της φαινοταν λιγα εκανε αρπαχτες με αλογακια .Αρχέλαος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:20Με λίγα λόγια εκείνος απάτησε την τότε κοπέλα του με φίλη της;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 19:53Έτυχα κάποτε σε μια παρέα με 2 Ιταλίδες. Η μία έβριζε τον πρώην της κοντοψώλη. Μόλις έφυγε, η άλλη (που είχε πάει μαζί του) μου είπε ότι τον είχε 25 εκατοστά (ο κοντοψώλης) και ότι ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής της, διότι υπέφερε από τον πόνο.
Συμπέρασμα. Ποικιλίες μ...ιά και κα..ιά. Ό,τι ταιριάζει στον καθένα/καθεμια.
Καταρίφθηκε ο μύθος: Έρευνα έδειξε το μέγεθος που ικανοποιεί τις γυναίκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταρίφθηκε ο μύθος: Έρευνα έδειξε το μέγεθος που ικανοποιεί τις γυναίκες
Η άλλη ήξερε ότι είχε πάει με την άλλη; γιατί το κοντοψωλης μπορεί να το έλεγε σαν δυσφήμιση οχι οτι όντως τον ένιωσε κοντοψωλη.Τι διαλο 25 πόντοι ήταν αυτοί.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:23Όχι, όταν χώρισαν, πήγε με την φίλη της. Πρωτοφανές.Αρχέλαος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:20Με λίγα λόγια εκείνος απάτησε την τότε κοπέλα του με φίλη της;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 19:53Έτυχα κάποτε σε μια παρέα με 2 Ιταλίδες. Η μία έβριζε τον πρώην της κοντοψώλη. Μόλις έφυγε, η άλλη (που είχε πάει μαζί του) μου είπε ότι τον είχε 25 εκατοστά (ο κοντοψώλης) και ότι ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής της, διότι υπέφερε από τον πόνο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ρε πάτε καλά, δεν ασχολήθηκα να μάθω λεπτομέρειες, αυτές λέγανε για τις ψωλές των πρώην τους. Το σχόλιο το έγραψα, για να επιχειρηματολογήσω ως προς το ότι ο καθένας και η καθεμιά έχει τις δικές του/της προτιμήσεις και αυτό που εσένα δεν σου κάνει, εμένα μπορεί να μου κάνει και τούμπαλιν.
ΥΓ. Αντικειμενικά και 5 πόντους να πέσαν έξω, το κοντοψώλης δε δικαιολογείται, ας σοβαρευτούμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βρε ναι συμφωνώ αλλά το κοντοψωλης η άλλη μπορεί να το είπε μη γνωρίζοντας ότι η άλλη ξέρει. Δεν μπορώ να το καταλάβω πόσο θα την ήθελε για να της φανεί μικρή το 25. Δεν.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:27Ρε πάτε καλά, δεν ασχολήθηκα να μάθω λεπτομέρειες, αυτές λέγανε για τις ψωλές των πρώην τους. Το σχόλιο το έγραψα, για να επιχειρηματολογήσω ως προς το ότι ο καθένας και η καθεμιά έχει τις δικές του/της προτιμήσεις και αυτό που εσένα δεν σου κάνει, εμένα μπορεί να μου κάνει και τούμπαλιν.
ΥΓ. Αντικειμενικά και 5 πόντους να πέσαν έξω, το κοντοψώλης δε δικαιολογείται, ας σοβαρευτούμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Mπορεί να έχει κάνει το απαυτό της σα πηγάδι, τι να σου πω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η φαση παει στο οτι απλα ηθελε να τον μειωσει και βαραγε τουφεκιες στον αερα . Για να πει γυναικα καποιον κοντοψώλη με 25cm το πουλακι της πρεπει ναναι σαν το γκραν κανυον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 04 Ιούλ 2020, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν γίνεται αυτό μωρε κι εσύCecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:36Mπορεί να έχει κάνει το απαυτό της σα πηγάδι, τι να σου πω.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έπρεπε να κανεις αυτοψία για να βγάλετε μια δειγματικη μέση τιμή.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:36Mπορεί να έχει κάνει το απαυτό της σα πηγάδι, τι να σου πω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Βρε δεν πας καλά που θα πάρω τέτοια ρίσκα. Μία στο εκατομμύριο να έχει 25 πόντους, κάηκα. Να πας εσύ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:46
Έπρεπε να κανεις αυτοψία για να βγάλετε μια δειγματικη μέση τιμή.
Διότι κάποιοι αθρώποι αντιλαμβάνονται το ύψος που βρίσκονται μόνο βλέποντας τους ανθρώπους που έχουν από κάτω τους. Αν δεν βλέπουν αρκετό κόσμο από κάτω τους, προσπαθούν να πείσουν άλλους ανθρώπους ότι είναι από κάτω τους.
Οι σωστές οπτικές κι η ειλικρίνεια είναι άλλες φορές εργαλεία για να βοηθήσεις τον άλλο κι άλλες φορές δικαιολογίες για να είναι αυτός που τα λέει μαλάκας. Και τους μαλάκες πρέπει να τους διευκρινίζουμε σε κάθε ευκαιρία ότι δεν είναι "σωστοί" και "ντόμπροι", είναι απλά μαλάκες.
Άσε που δεν ισχύει για όλους αυτό που είπε. Υπάρχει πολύς κόσμος που τον καυλώνουν οι χοντρές περισσότερο από τις "καλλίγραμμες". Ειλικρινά.
Μου το έχει πει ένας φίλος μου

Πως γίνεται η μια να τον λέει κοντοψώλη και η άλλη να λέει για το ίδιο ακριβώς πρόσωπο ότι τον έχει 25; Τι στο πούτσο παίζει εδώ;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:06Τι εννοείς, μπροστά ήταν που τον είπε μικροψώλη, γιατί να πω κάτι παραπάνω;Antigeist έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 21:50Και όταν της είπες "μα τι λες μωρή αφού η άλλη λέει ότι είναι μικροψώλης" αυτή τι σου είπε;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 19:53Έτυχα κάποτε σε μια παρέα με 2 Ιταλίδες. Η μία έβριζε τον πρώην της κοντοψώλη. Μόλις έφυγε, η άλλη (που είχε πάει μαζί του) μου είπε ότι τον είχε 25 εκατοστά (ο κοντοψώλης) και ότι ήταν το χειρότερο σεξ της ζωής της, διότι υπέφερε από τον πόνο.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί να καείς καλέ συ; Μήπως είσαι ρατσίστρια με εμάς τους υπερεικοσάποντους;Cecily Anne έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:48Βρε δεν πας καλά που θα πάρω τέτοια ρίσκα. Μία στο εκατομμύριο να έχει 25 πόντους, κάηκα. Να πας εσύ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:46
Έπρεπε να κανεις αυτοψία για να βγάλετε μια δειγματικη μέση τιμή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν ο φίλος σου είναι γουρούνι το καταλαβαίνω.Βλήμα έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:50Διότι κάποιοι αθρώποι αντιλαμβάνονται το ύψος που βρίσκονται μόνο βλέποντας τους ανθρώπους που έχουν από κάτω τους. Αν δεν βλέπουν αρκετό κόσμο από κάτω τους, προσπαθούν να πείσουν άλλους ανθρώπους ότι είναι από κάτω τους.
Οι σωστές οπτικές κι η ειλικρίνεια είναι άλλες φορές εργαλεία για να βοηθήσεις τον άλλο κι άλλες φορές δικαιολογίες για να είναι αυτός που τα λέει μαλάκας. Και τους μαλάκες πρέπει να τους διευκρινίζουμε σε κάθε ευκαιρία ότι δεν είναι "σωστοί" και "ντόμπροι", είναι απλά μαλάκες.
Άσε που δεν ισχύει για όλους αυτό που είπε. Υπάρχει πολύς κόσμος που τον καυλώνουν οι χοντρές περισσότερο από τις "καλλίγραμμες". Ειλικρινά.
Και μένα μου το έχει πει ένας φίλος μουΒλήμα έγραψε: ↑04 Ιούλ 2020, 22:50Διότι κάποιοι αθρώποι αντιλαμβάνονται το ύψος που βρίσκονται μόνο βλέποντας τους ανθρώπους που έχουν από κάτω τους. Αν δεν βλέπουν αρκετό κόσμο από κάτω τους, προσπαθούν να πείσουν άλλους ανθρώπους ότι είναι από κάτω τους.

Εντάξει έτσι το βλέπει αυτός, έτσι είναι για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι το φυσιολογικό κατά μια έννοια δεν είναι θέμα μαλακα ή όχι το να εκφέρει κάποιος την άποψη του.
Σαφώς το είπε για να με κομπλαρει, αλλά έχω ενηλικιωθεί εδώ και κάτι χρόνια

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση πακιστανη υπουργός έδειξε το στήθος της για να στηρίξει τους λοατκι
από metaxoskolikas » 01 Ιούλ 2024, 23:20 » σε Διεθνής πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
02 Ιούλ 2024, 21:06
-
-
- 6 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΛΕΠΡΑ
11 Φεβ 2025, 11:19