Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
-
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Και 20χρονη να ήταν, σκάνδαλο θα είχαμε, αφού μιλάμε για στενές σχέσεις και δοσοληψίες πολιτικού με μαφιόζο. Το ότι ήταν ανήλικη, εφόσον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για εκπορνευση, το κάνει και παράνομο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Εσύ αν κρίνω από την υπογραφή σου, παίζει να σου θιξαμε τον κολλητό.
-
Εξαρτάται από το αν είναι δηλωμένη ή όχι. Ξαναλέω όμως ότι όλα αυτά γίνονται το ξέρουμε. Σίγουρα κάποιοι υπουργοί γαμανε πουτανες. Δεν είναι κάτι νέο. Οπότε όσο δεν δίνει το όνομα συγκεκριμένου υπουργού τι νόημα έχει; αν είναι να βγάζουμε ειδήσεις υπουργός πηδαγε την γραμματέα του, υπουργός διόρισε ρο πουτανα κι του, υπουργός είναι βρωμοπουατας και πηδαει πακιστανους. Οοοολα αυτά θα ισχύουν για κάποιους υπουργούς αλλά αν δε σε πω ο Χ υπουργός είναι βρωμοπουατας ή διόρισε το πουτανα κι του δεν σε έχω πει τίποτα αυτά ιεχυουνStalker έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:20Εν προκειμένω υπάρχει ακόμα το πρόβλημα ότι στην έδωσε ο νταβάς της για φιλοδώρημα. Και τρελά ερωτευμένη με τον υπουργό να ήταν δεν αθωώνονται από τραφικινγκ όλοι αυτοί.Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:16Το να πας με 17χρονη δεν είναι παράνομο, ανήθικο είναι. Η ηλικία συναίνεσης είναι στα 15 στην ΕλλάδαΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:06.
Καλά τόσο ανυπόμονοι είναι οι παρτουζάκηδες ;;;
Δέ μπορούν νά περιμένουν ένα χρόνο μέχρι να ενηλικιωθεί τό εκφυλο τσουλάκι ;;;
Στά δικά μας τώρα.....υπάρχει διαθέσιμο ανήλικο Παρθένο προβατάκι.....
Διατίθεται καί γιά παρτουζογλέντι.....γιά φώτο ίνφο ραντεβου στείλτε πμ.....
.
Δεν εχω ιδεα σε ποιον αναφερεσαι, βγηκε ονομα στην επιφανεια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:25Εσύ αν κρίνω από την υπογραφή σου, παίζει να σου θιξαμε τον κολλητό.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- NewModelArmy
Γερη ρελανς Μπαξεβανη στο ψευτοσκανδαλο Μιωνη.Αγανακτουν τα ΝΔουλικα που ειχαν βγαλει τον Φλαμπουραρη και τον Σταθακη οδηγους στο σκαφος της Αιγινας χωρις κανενα απολυτως στοιχειο.
-
Όχι. Απλά ο μαφιόζος ακολούθησε την σημαντική κληρονομιά της μανης στην εν λογω δραστηριότητα.Nostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:26Δεν εχω ιδεα σε ποιον αναφερεσαι, βγηκε ονομα στην επιφανεια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:25Εσύ αν κρίνω από την υπογραφή σου, παίζει να σου θιξαμε τον κολλητό.

Συντροφε,σε κουτσο αλογο πονταρεις.NewModelArmy έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:28Γερη ρελανς Μπαξεβανη στο ψευτοσκανδαλο Μιωνη.Αγανακτουν τα ΝΔουλικα που ειχαν βγαλει τον Φλαμπουραρη και τον Σταθακη οδηγους στο σκαφος της Αιγινας χωρις κανενα απολυτως στοιχειο.
Ο Σαμπυ θα βγαλει ακομα χειροτερα στοιχεια και πλεον σημερα εβγαλε κι αλλα ο Καλογριτσας.
Θα πεσει κλαμα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δηλωμένη που; Είχα την εντύπωση ότι μόνο οι οίκοι ανοχής είναι νόμιμοι, και μάλλον όχι για να πηδάς δεκαεπτάχρονα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Στο να ξεκωλιαζει αριστερα πουτανακια αναφερεσαι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:29Όχι. Απλά ο μαφιόζος ακολούθησε την σημαντική κληρονομιά της μανης στην εν λογω δραστηριότητα.Nostalgia έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:26Δεν εχω ιδεα σε ποιον αναφερεσαι, βγηκε ονομα στην επιφανεια;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:25
Εσύ αν κρίνω από την υπογραφή σου, παίζει να σου θιξαμε τον κολλητό.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αυτο προυποθετει οτι οντως πηγε με την 17χρονη και οντως πηγε επι πληρωμη.
Απο τις συνομιλιες που εχουμε δεν προκυπτει κατι τετοιο.
Φαινεται να λεει οτι η μικρη ειναι εκφυλη.
Αυτο ως προς το ποινικο σκελος.
Ηθικα οντως προκυπτει θεμα.Αρκει βεβαια να μαθουμε το ονομα και να εξακριβωσουμε οτι ειναι αληθεια.
-
- NewModelArmy
Μπαξεβανης ο εφιαλτης σας.Ποιος ξερει τι αλλα βρωμερα νεοδημοκρατικα σκανδαλα εχει στην κατοχη του ο Κωσταρας.
Ονοματακι γιατι δεν δινει ;NewModelArmy έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:34Μπαξεβανης ο εφιαλτης σας.Ποιος ξερει τι αλλα βρωμερα νεοδημοκρατικα σκανδαλα εχει στην κατοχη του ο Κωσταρας.
-
Ρε ζαιε για τον παπά βγαίνουν στοιχεία κάθε μέρα, ο παπαγεοωργοπουλος πάει για ειδικό δικαστήριο και εσύ νομίζεις ότι θα γίνει damage control με άριστους υπουργούς που ξέρει μόνο το βαξεβανης και που τα δημοσιεύει σε ένα έντυπο που 5ο διαβάζετε 400 άτομα;NewModelArmy έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:28Γερη ρελανς Μπαξεβανη στο ψευτοσκανδαλο Μιωνη.Αγανακτουν τα ΝΔουλικα που ειχαν βγαλει τον Φλαμπουραρη και τον Σταθακη οδηγους στο σκαφος της Αιγινας χωρις κανενα απολυτως στοιχειο.
Ότι πιθανόν να υπάρχει προϋπόθεση να είναι ενήλικη σου πέρασε από το μυαλό ή μπα;Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 14:33Δεν έχω ιδεα τι χρειάζεται για να δηλωθεί πουτανα
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση σε ποιον πήγε το μυαλό μου
από βοθρατζης » 15 Οκτ 2024, 01:23 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 275 Προβολές
-