Αμερικάνοι εξηγούν γιατί τους θερίζει ο κορονοϊός
- hellegennes
Re: Αμερικάνοι εξηγούν γιατί τους θερίζει ο κορονοϊός
Δίνω χώρο σε όσους δίνουν. Όσοι παίρνουν χώρο, προτιμώ να τους βλέπω πίσω από κάγκελα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η οργή μιλάει. Δεν είδα το βίντεο βεβαίως. Αν το δω μπορεί να ενεργοποιηθεί η αντιπαθητικότητά μου και να αντιπαθήσω.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 02:47Δίνω χώρο σε όσους δίνουν. Όσοι παίρνουν χώρο, προτιμώ να τους βλέπω πίσω από κάγκελα.
Να πάλι ένα σχήμα υπέρθεσης.

Το βρίσκω θεοποιητικό αυτό και καλύπτω και κανέναν καψερό που δεν έχει συνάψεις για λογική ανάπτυξη αλλά δουλεύει με αισθήσεις και βασικά συναισθήματα μόνο.
Να την κρεμάσουμε στα τείχη της πόλης για παραδειγματισμό.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2020, 02:25Κακώς τούς διώχνουν απλώς. Κανονικά είναι έγκλημα να επιτίθεσαι και να φωνάζεις σε υπαλλήλους όπως και να καταστρέφεις περιουσία που δεν σου ανήκει.
Μόνο από φυλακή καταλαβαίνουν αρχίδια σαν αυτά στο βίντεο.
- hellegennes
Γιατί να την κρεμάσουμε; Δεν έχουμε φυλακές να εκτίσει την ποινή της; Ένα εξαμηνάκι πιστεύω ότι αρκεί στην περίπτωσή της, μαζί με μια βαρβάτη χρηματική επανόρθωση στο κατάστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Απειλεί με απέλαση τους ξένους φοιτητές που κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως για να υποχρεώσει τις σχολές να ανοίξουν, απειλεί σχολεία με κόψιμο χρηματοδότησης για να τα υποχρεώσει να ανοίξουν, λέει ότι ο ιός είναι 99% ακίνδυνος, λέει ότι ο Φάουτσι είναι αναξιόπιστος και δεν ισχύει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ιό, λέει ότι θα εξαφανιστεί απο μόνος του σε μερικές βδομάδες, έχει βάλει τα talking heads στο fox να γκαρίζουν κατά της χρήσης μάσκας και να λένε ότι τα νούμερα είναι μαγειρεμένα προς τα πάνω και ο ιός hoax κλπ κλπ. Όλα αυτά τις τελευταίες μέρες.
Έχουν συνταχτεί 100% με τον ιό....
Έχουν συνταχτεί 100% με τον ιό....
-
Τί ακριβώς; Ότι καταστρέφουν περιουσίες; Ότι δημιουργούν επεισόδια; Ότι παρανομούν συστηματικά;
Σιγά το μεγάλο και δύσκολο που τους ζήτησαν για λίγες εβδομάδες ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία.
Βρήκε η άλλη να κάνει την επανάστασή της επάνω σε μακαρόνια και τσιπς...
Για τα μακαρόνια συμφωνώ,τα τσιπς όμως είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να βάλεις στο στομάχι σου.
Στηρίζω.
Στηρίζω.
- hellegennes
Τι είναι αυτά που λες; Διατροφικά τα πατατάκια είναι 100.000 φορές καλύτερα από το σκουπίδι που λέγεται μακαρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τρέμω και μόνο στην ιδέα να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου,νίκησες από τώρα.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2020, 23:50Τι είναι αυτά που λες; Διατροφικά τα πατατάκια είναι 100.000 φορές καλύτερα από το σκουπίδι που λέγεται μακαρόνια.
- hellegennes
Μαλάκα, το ένα είναι πατάτες και το άλλο είναι 100% αποξηραμένο αλεύρι με νερό. Δεν γίνεται πιο τζανκ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρε σου λέω νίκησες,μην το συνεχίζεις.
-
https://www.nbcnews.com/news/us-news/ha ... RAFv9z2G_oHarvard, MIT sue Trump administration over rule that strips visas from international students
The Trump administration's move was seen as a way to pressure colleges and universities to re-open their campuses with in-person classes during the pandemic.
That, the lawsuit said, would require housing students in "densely packed residential halls," which is neither safe nor "educationally advisable," and force schools to reopen without sufficient time to address "the additional risks to the health and safety of their communities."
“The effect — and perhaps even the goal — is to create as much chaos for universities and international students as possible," the lawsuit said.
- hellegennes
Έλα, μαλακίζεσαι. Μπορείς να αντιτάξεις έναν φυσιολογικό λόγο που δεν θεωρείς σκουπίδια τα μακαρόνια. Άσε τους μπεμπεκισμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
όπως είπα παραπάνω\talaipwros έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 00:51https://www.nbcnews.com/news/us-news/ha ... RAFv9z2G_oHarvard, MIT sue Trump administration over rule that strips visas from international students
The Trump administration's move was seen as a way to pressure colleges and universities to re-open their campuses with in-person classes during the pandemic.
That, the lawsuit said, would require housing students in "densely packed residential halls," which is neither safe nor "educationally advisable," and force schools to reopen without sufficient time to address "the additional risks to the health and safety of their communities."
“The effect — and perhaps even the goal — is to create as much chaos for universities and international students as possible," the lawsuit said.
τους υποχρεώνει είτε να ανοίξουν πρόωρα είτε να μπει φρένο στην έρευνα με άσκοπες απελάσεις ερευνητών. Αλλά και πάλι, δεν είναι χειρότερο ότι απειλεί τα ΣΧΟΛΕΙΑ με διακοπή της χρηματοδότης για να ανοίξουν, και μάλιστα θέλει να ανοίξουν χωρίς μέτρα ασφαλείας. Ο πολύ τακερ καρλσον, που τόσοι λατρεύουν εδώ μέσα, έδωσε γραμμή ότι τα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία είναι παπαριές των αριστερών και δε χρειάζεται όυτε ένα μέτρο απόσταση ούτε μάσκες στους μαθητέςΈχει ξεφύγει η κατάσταση. Απειλεί με απέλαση τους ξένους φοιτητές που κάνουν μαθήματα εξ αποστάσεως για να υποχρεώσει τις σχολές να ανοίξουν, απειλεί σχολεία με κόψιμο χρηματοδότησης για να τα υποχρεώσει να ανοίξουν, λέει ότι ο ιός είναι 99% ακίνδυνος, λέει ότι ο Φάουτσι είναι αναξιόπιστος και δεν ισχύει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ιό, λέει ότι θα εξαφανιστεί απο μόνος του σε μερικές βδομάδες, έχει βάλει τα talking heads στο fox να γκαρίζουν κατά της χρήσης μάσκας και να λένε ότι τα νούμερα είναι μαγειρεμένα προς τα πάνω και ο ιός hoax κλπ κλπ. Όλα αυτά τις τελευταίες μέρες.
σκέτη παράνοια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση GlobohomoCon 2024 - πως το εξηγούν αυτό οι συνωμοσιολόγοι;
από Dwarven Blacksmith » 15 Ιαν 2024, 21:57 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 74 Απαντήσεις
- 3584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
08 Απρ 2024, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα αιματοβαμμένα βήματα της ιστορίας που εξηγούν την σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων.
από Frappezitis » 05 Νοέμ 2023, 08:08 » σε Ιστορία - 10 Απαντήσεις
- 769 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Δεκ 2024, 21:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θερίζει η ξαφνικίτιδα στο στράτευμα.
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 07:59 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
10 Μαρ 2024, 15:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θερίζει η ακρίβεια στο Κουλισταν.Το 55% δεν έχει ούτε για τα βασικά
από Μαδουραίος » 26 Νοέμ 2024, 15:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
28 Νοέμ 2024, 17:32
-