εμφυλη εργασιακη ανισοτητα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: εμφυλη εργασιακη ανισοτητα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 08 Ιούλ 2020, 13:00

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 12:55
Naida έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 12:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 12:42

νάιδα, εσύ αναφέρθηκες στον καθαρισμό των τουαλετών στα νοσοκομεία και εγώ σου έφερα το αντιπαράδειγμα του στρατού
μετά εσύ επικαλέστηκες τη γέννα και σου λέω πως αυτό είναι ζήτημα της φύσης και όχι των κοινωνικών δομών
Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κάτι διαφορετικό αυτό που συζητάμε από αυτό που βάζεις εσύ στη συζήτηση;
ο στρατός;
Ναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Ιούλ 2020, 13:10

Naida έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 13:00
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Naida έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 12:46

Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι κάτι διαφορετικό αυτό που συζητάμε από αυτό που βάζεις εσύ στη συζήτηση;
ο στρατός;
Ναι.
γιατί; κι εκεί υπάρχει άνιση εκπροσώπηση των γυναικών στους κληρωτούς οπλίτες
τα ποσοστά είναι τραγικά στους κληρωτούς, 100% άντρες 0% γυναίκες
απορώ οι φεμινιστικές οργανώσεις γιατί δεν έχουν ξεσηκώσει το κόσμο για την πατριαρχική κυριαρχία των αντρών και τη μηδενική εκπροσώπιση των γυναικών στις τάξεις των κληρωτών
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Antigeist

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antigeist » 08 Ιούλ 2020, 13:17

Σκατατζούδες γυναίκες υπάρχουν και κυριαρχούν στην απασχόληση αυτή. Καθαρίστριες λέγονται. Δεν ντρέπεστε ρε μαλάκες; Νιώθω ντροπή που οι άντρες έχουν καταντήσει τόσο μυθομανείς, μίζεροι και γκρινιάρηδες.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 08 Ιούλ 2020, 16:28

bolek έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 10:05
40 ευρω γιατι ηρθαν νυχτα, του δημου φωναξα τελικα...
Έχει ο δήμος τέτοιο προσωπικό σε επιφυλακή?

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 08 Ιούλ 2020, 16:32

SuperRogue έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 16:28
bolek έγραψε:
:D ναι! αλλα δεν μπορω να γραψω τον δημο μην εκτεθουν

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 08 Ιούλ 2020, 16:46

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 13:10
Naida έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

ο στρατός;
Ναι.
απορώ οι φεμινιστικές οργανώσεις γιατί δεν έχουν ξεσηκώσει το κόσμο για την πατριαρχική κυριαρχία των αντρών και τη μηδενική εκπροσώπιση των γυναικών στις τάξεις των κληρωτών
ειναι πολυ απλο. ο φεμινισμος δεν ενδιαφερεται για την ισοτητα των δυο φυλων μεσα απο ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις αλλα για την αποκτηση περισσοτερων γυναικειων δικαιωματων εις βαρος των αντρικων απαιτοντας απο την κοινωνια ειδικη ευνοικη μεταχειρηση για καθε γυναικα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 08 Ιούλ 2020, 16:47

bolek έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 16:46
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Naida έγραψε:

Ναι.
ειναι πολυ απλο. ο φεμινισμος δεν ενδιαφερεται για την ισοτητα των δυο φυλων μεσα απο ισα δικαιωματα και υποχρεωσεις αλλα για την αποκτηση περισσοτερων γυναικειων δικαιωματων εις βαρος των αντρικων απαιτοντας απο την κοινωνια ειδικη ευνοικη μεταχειρηση για καθε γυναικα
μπα κάποιος άλλος λόγος πρέπει να υπάρχει που δεν ξεσηκώνονται οι φεμινίστριες γι'αυτή την ανισότητα
μήπως δεν τις έχει ενημερώσει κανείς;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 08 Ιούλ 2020, 16:49

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 11:33
γενικά, οι άντρες έχουν το μονοπώλιο σε πολλά επαγγέλματα
οικοδόμοι, χαμάληδες, ναυτεργάτες, εναερίτες κτλ
οι γυναίκες έχουν αποκλειστεί από αυτά τα επαγγέλματα από τη πατριαρχία
Εναερίτη γυναίκα δεν έχω δει. Έχω δει ελάχιστες τεχνικούς (στο εξωτερικό ήταν ήδη περισσότερες εδώ και δεκαετίες), αρκετές μηχανικούς και πάμπολλες στα γραφεία. Όταν πρωτοπήγα, ζήτησα και εξωτερική εργασία αν γίνεται (επηρεασμένη από το εξωτερικό, είχε και καλύτερες αποδοχές, με την κατάλληλη εκπαίδευση). Με κοιτούσαν με αποτροπιασμό.
Από την άλλη έχω μιλήσει με άνδρα εναερίτη (ο οποίος κατείχε πτυχίο, αλλά με το ΑΣΕΠ μπήκε σε αυτή την θέση) που δεν του άρεσε καθόλου και τελικά μετακινήθηκε σε γραφείο όπως δικαιούνταν μετά από κάποια χρόνια.
Υπάρχουν επαγγέλματα όπως υδραυλικός ή ηλεκτρολόγος που έχουν καλό κέρδος πιστεύω. Μάλιστα όσο λιγότεροι τα εξασκούν τόσο περισσότερα κερδίζουν και όσοι πάνε με πτυχία σε γραφείο παίρνουν 3 και 60.
Το κακό είναι να κάνεις σκληρή δουλειά αλλά να παίρνεις 3 και 60. Σε μια ταινία με τον Βουτσά θυμάμαι να λέει στην καθαρίστρια. Έχεις και αυτοκινητάκι; Εγώ ούτε πατίνι (ήταν λογιστής). :lol:

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 08 Ιούλ 2020, 18:00

bolek έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 16:32
SuperRogue έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 16:28
bolek έγραψε:
:D ναι! αλλα δεν μπορω να γραψω τον δημο μην εκτεθουν
thathappened

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 08 Ιούλ 2020, 21:33

Βλήμα έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 11:08
ΓΑΛΗ έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 11:05
Βλήμα έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 10:36

Ως εργασία δεν είναι ευχάριστη, αλλά σε περίοδο παρατεταμένης ανεργίας μια χαρά άδικο φαίνεται αυτό σε έναν άνδρα. Ξες πόσες αιτήσεις είχα στείλει για τέτοιες υπηρεσίες και δεν με προσέλαβε κανείς;
Πόσες;

Και κυρίως που;
Ουκ έστιν αριθμός (που πάει να πει 4). Απάντησα σε 2 αγγελίες κι έστειλα βιογραφικό σε δύο προκηρύξεις που βγήκαν αυτόματα, ενός προγράμματος που λεγόταν βοήθεια στο σπίτι (οι δ'λειές ανά προκήρυξη είχαν διαφοροποιήσεις).
Προς τι η ερώτησις;
Πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον άλλον για να σε βάλει σπίτι του.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Ιούλ 2020, 00:19

Juno έγραψε:
08 Ιούλ 2020, 21:33
Πρέπει να εμπνέεις εμπιστοσύνη στον άλλον για να σε βάλει σπίτι του.
Πρώτον: Δεν γκζαναντρώω μπαν εξαιτίας σου.
Δεύτερον: Αν έχεις την παραμικρή τιμή θα μου απαντήσεις ντόμπρα: μου έκανες αναφορά κι έφαγα το μπαν, ή το είδαν οι διαχειριστές κι έκριναν ότι η ανάρτησή μου αξίζει μπαν;
SpoilerShow
να ξέρω αν απλά θα σε αγνοήσω ή αν θα σου κάνω αναφορά για τον υπαινιγμό ότι δεν μου αξίζει να με εμπιστεύονται οι αθρώποι

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Ιούλ 2020, 01:06

Και σε ό,τι αφορά την διαφορά τεκνοποίησης και στρατιωτικής θητείας, κάτι για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα:

Την διαφορά του δικαιώματος από την υποχρέωση την κάνει η πολυτέλεια της επιλογής.

Αν μπορώ να αυτοκτονήσω αλλά αν δεν γουστάρω μπορώ και να μην το κάνω, τότε μιλάμε για δικαίωμα στην αυτοκτονία.
Αν οφείλω να μπω σε ένα ξενοδοχείο για έναν χρόνο και να έχω άπειρα άτομα της σεξουαλικής μου προτίμησης να μου παίρνουν τσιπούκια ημερησίως και δεν μπορώ να το αποφύγω τότε μιλάμε για υποχρέωση. Δεν έχει να κάνει με το πόσο επώδυνο ή ευχάριστο είναι κάτι, έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος/α να το αποφύγει.
Η τεκνοποιία είναι δικαίωμα, από αυτά που όσο περισσότερα έχεις, τόσο καλύτερα είσαι.
Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρέωση
Ας μην συγκρίνουμε λοιπόν τα προνόμια με τις υποχρεώσεις.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Ιούλ 2020, 08:26

Βλήμα έγραψε:
09 Ιούλ 2020, 01:06
Και σε ό,τι αφορά την διαφορά τεκνοποίησης και στρατιωτικής θητείας, κάτι για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα:

Την διαφορά του δικαιώματος από την υποχρέωση την κάνει η πολυτέλεια της επιλογής.

Αν μπορώ να αυτοκτονήσω αλλά αν δεν γουστάρω μπορώ και να μην το κάνω, τότε μιλάμε για δικαίωμα στην αυτοκτονία.
Αν οφείλω να μπω σε ένα ξενοδοχείο για έναν χρόνο και να έχω άπειρα άτομα της σεξουαλικής μου προτίμησης να μου παίρνουν τσιπούκια ημερησίως και δεν μπορώ να το αποφύγω τότε μιλάμε για υποχρέωση. Δεν έχει να κάνει με το πόσο επώδυνο ή ευχάριστο είναι κάτι, έχει να κάνει με το κατά πόσο μπορεί κάποιος/α να το αποφύγει.
Η τεκνοποιία είναι δικαίωμα, από αυτά που όσο περισσότερα έχεις, τόσο καλύτερα είσαι.
Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρέωση
Ας μην συγκρίνουμε λοιπόν τα προνόμια με τις υποχρεώσεις.
πολυ σωστο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 09 Ιούλ 2020, 08:58

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Δεν έχω κουραστεί να γράφω, κι εδώ και αλλού, ότι η μη στράτευση των γυναικών συνιστά καραμπινάτη αντισυνταγματικότητα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 09 Ιούλ 2020, 09:14

η υποχρεωτικη στρατευση με αποτελεσματα την κρατικη κυριαρχια στο σωμα του καθε αντρα στην ζωη και στην ακεραιοτητα του του ειναι απο τις μεγαλυτερες εμφυλες και ρατσιστικες διακρισεις υπερ των γυναικων.
βεβαια το συνταγμα εχει το παραθυρακι οτι αμα χρειαστει θα πανε και αυτες, αλλα στον πραγματικο κοσμο ποτε δεν εχει συμβει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών