Καλυτερα ψηνε στον ηλεκτρικο φουρνο σου + τηγανι
οι μεθοδοι υπαρχουν - οπως κ οι πληροφοριες στο δικτυο
ψησταρια ειναι μονο η καρβουνου - τελος
Αν εισαι αρχαριος ξεκινα με αυτα - υπαρχουν χιλιαδες βιντεο που δειχνουν τα παντα αναλογα με το τι ψηνεις + πληροφοριες στο σαιτ της εταιρειας + το νημα '' τεχνικες κ συνταγες '' + ο θεος του καρβουνου δλδ εγω να σε κατατοπισω αν μπεις στο κλαμπ
μαντεμενια σχαρα μην παρεις με τπτ μονο ινοξ λεπτη
Ηθελα να γραψω στο section της μαγειρικής αλλά κατάλαβα οτι δεν γίνεται ακόμα!
Λοιπον, καλοκαιράκι στην Αθήνα και θέλω να πάρω μια ψησταρία για το σπίτι.
Είμαι ανάμεσα σε μπάρμεκιου υγραερίου και ηλεκτρικά αλλα δεν ξέρω ποια έιναι καλύτερα ασφαλέστερα και δίνουν κοντινή νοστημιά στα κρέατα όπως δίνουν τα κάρβουνα. Να πώ την αλήθεια τείνω προς τα υγραερίου γιατι βλέπω οτι έχουν και μεγάλη χωρητικότητα όπως βλέπω εδώ https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/p ... aeriou-(1).
Ο μόνος λογος που παω σε μια απο αυτές είναι γιατι θέλω να αποφύγω την βαβούρα του καθαρίσματος απο τις κανονικές με τα κάρβουνα.
Έχει κανένας να μου προτείνει κάτι?
Ευχαριστώ
.
Φίλε εδώ είσαι.....
Βαλιτσάκι λέμε.....
Τη φτιάχνεις σε ότι διάσταση θέλεις σε έναν σιδερά/αλουμινά παμφθηνα.....
.
230x173x90-20140806204507796243426PortableStove.jpg (22.89 KiB) Προβλήθηκε 3153 φορές
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Καλυτερα ψηνε στον ηλεκτρικο φουρνο σου + τηγανι
οι μεθοδοι υπαρχουν - οπως κ οι πληροφοριες στο δικτυο
ψησταρια ειναι μονο η καρβουνου - τελος
Αν εισαι αρχαριος ξεκινα με αυτα - υπαρχουν χιλιαδες βιντεο που δειχνουν τα παντα αναλογα με το τι ψηνεις + πληροφοριες στο σαιτ της εταιρειας + το νημα '' τεχνικες κ συνταγες '' + ο θεος του καρβουνου δλδ εγω να σε κατατοπισω αν μπεις στο κλαμπ
μαντεμενια σχαρα μην παρεις με τπτ μονο ινοξ λεπτη
Παιδιά, εγώ πιστεύω ότι οι μπριζόλες γίνονται στο τηγάνι για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία και έλεγχος θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια του κρέατος. Να μπαίνεις σε φασαρία με εξοπλισμό/ψησταριές εξωτερικού χώρου αξίζει μόνο αν θές να κάνεις κάπνισμα σε κομμάτια όπως ribs, brisket, κλπ.
Παιδιά, εγώ πιστεύω ότι οι μπριζόλες γίνονται στο τηγάνι για να υπάρχει απόλυτη ομοιομορφία και έλεγχος θερμοκρασίας σε όλη την επιφάνεια του κρέατος. Να μπαίνεις σε φασαρία με εξοπλισμό/ψησταριές εξωτερικού χώρου αξίζει μόνο αν θές να κάνεις κάπνισμα σε κομμάτια όπως ribs, brisket, κλπ.
ναι - ισχυουν - μεχρι να δοκιμασεις μπριτζολες στα καρβουνα που ετοιμαστηκαν σε μια ωρα με σωστη τεχνικη + οτιδηποτε αλλο απο κρεατικα - λαχανικα .
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.