Δε νομίζω , οι φραγκόπ@στες οι Γάλλοι είναι πολύ συγκεκριμένοι: 1) αερομεταφερόμενοι απ' τα Μ-2000 -5 2) Scalp Naval από Βelh@rra ή παρόμοιες.Μπεκρής έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 15:55Το ξέρω για τα Μιράζ. Λέω αν βγαίνουν σε έκδοση εδάφους, να γεμίσουμε με scalp τα νησιά κοντά στην ενδοχώρα για να γίνει μαζική εκτόξευση στην αρχή μιας τουρκικής επίθεσης.
Τα δύο πλοία είναι λίγα, ας πάρουμε άλλο ένα τουλάχιστον.
Οι νέες φρεγάτες του ΠΝ
Re: Οι νέες φρεγάτες του ΠΝ
O scalp naval ειναι το γαλλικό αντίστοιχο των tomahawk?
Δεν ξέρω, μακάρι να είναι έτσι που λες. Αυτό που είμαι σίγουρος πάντως, είναι ότι οι tomahawk έχουν βγει σε πάρα πολλές εκδόσεις και οι παλιότεροι από τους καινούργιους έχουν κοινό μόνο το όνομα.
Φρεγάτες = Destroyers;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Destroyers = αντιτορπιλλικά. Κάποτε πολύ αδύναμα, χρήσιμα μόνο για να κυνηγάνε υποβρύχια (εξ ού και το όνομα), σήμερα γαμ... και δέρνουν.
Αλλά ρε μάγκες, άλλο σιτροέν, άλλο μερτσέντες... Φαντάζομαι στα όπλα Αμέρικα ρουλζ, έτσι δεν είναι;
Αλλά ρε μάγκες, άλλο σιτροέν, άλλο μερτσέντες... Φαντάζομαι στα όπλα Αμέρικα ρουλζ, έτσι δεν είναι;
Τυπικά :
Φρεγάτα ( FFG ): 2700-4500 τόνοι εκτόπισμα
Αντιτορπιλικό (DDG) : 4500-10000 τόνοι εκτόπισμα
Για εκτόπισμα > 10000 τόνων : καταδρομικό (CG)
Για εκτόπισμα 900-2700 τόνοι : κορβέτα.
Φρεγάτα ( FFG ): 2700-4500 τόνοι εκτόπισμα
Αντιτορπιλικό (DDG) : 4500-10000 τόνοι εκτόπισμα
Για εκτόπισμα > 10000 τόνων : καταδρομικό (CG)
Για εκτόπισμα 900-2700 τόνοι : κορβέτα.
Νομίζω η ουσία βρίσκεται στον οπλισμό. Τα υπόλοιπα αφορούν γεωγραφικά προβλήματα, πχ η Ελλάδα με πολλά νησάκια και μικρούς όρμους κάνει καλή καλύτερη χρήση μικρών σκαφών.
Θα φανεί στην επίσκεψη του Μητσοτάκη στο Παρίσι και του Υπεθα στις ΗΠΑ που ηταν να γίνει τώρα και αναβλήθηκε λόγο κορονοιου.
Μην ξεχνάμε ότι θα υπογραφεί και η συμφωνία αμοιβαίας υποστήριξης.

Και πάμε για 2+2(μάλλον)
Οι γάλλοι είναι ακριβοί αλλά έχουν πολύ καλά οπλικά συστήματα και το κυριότερο δίνουν τα στρατηγικά όπλα που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Αν θέλουν να δώσουν λεφτά σε ναυτικούς εξοπλισμούς ας τα δώσουν σε κάνα δυο υποβρύχια berracuda. Έχουμε νησιά, δε χρειαζόμαστε πλοία επιφάνειας. Εξοπλισμένα νησιά, viper και μερικά Rafale σε συνδυασμο με καλά υποβρυχια είναι μια χαρά για Αιγαιο+Κυπρο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φρεγατες λεει.......Istif/Instabul Class.Tις λιγουρευστε;;;
από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 21:13 » σε Εθνικά Θέματα - 9 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
11 Ιαν 2025, 03:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση - Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2023, 19:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 1506 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Μαρ 2024, 13:00