το πίτμπουλ του ισογείου
-
- Phorum.gr user: independent_44
Re: το πίτμπουλ του ισογείου
Μια φορά είχε ένας ένα τέτοιο και καθόμασταν οι 3 μαζί. Όση ώρα ήταν και το αφεντικό μαζί το σκυλί ήταν χαρούμενο, ψιλοπαίξαμε, το χάιδεψα όλα οκ.
Σε κάποια φάση φεύγει ο φίλος να πάει να πάρει τσιγάρα και μου άφησε το πίτμπουλ για 3 λεπτά. Εκεί άλλαξε τελείως αγρίεψε, τράβαγε απότομα.
Σε κάποια φάση φεύγει ο φίλος να πάει να πάρει τσιγάρα και μου άφησε το πίτμπουλ για 3 λεπτά. Εκεί άλλαξε τελείως αγρίεψε, τράβαγε απότομα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το ανέφερα κι εγώ πιο πριν.hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:40εδώ στο Σειχ Σου άρπαξε η ίδια αγέλη δύο άτομα σε διαφορετικές μέρες και ο ένας ο άνθρωπος μάλιστα πέθανε από τα τραύματα του και δεν έγινε τπτ πλην να μαζέψουν κάποια να τα στειρώσουν και να τα ξαναφήσουν στο ίδιο μέρος.Και το τρομακτικό είναι ότι έχει και άλλες αγέλες η περιοχή. Αν δεν αρχίσει να υπάρχει ευθανασία εφόσον κανένας δεν υιοθετεί κάποιο από αυτά δεν υπάρχει λύσηΣτύγιος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:27Μεγαλύτερη πληγή απ' τις φιλοζωικές δεν υπάρχει. Στους σταθμούς Πόρων και Λεπτοκαρυάς γίνεται χαμός από αγέλες 5-6 αδέσποτων κι η τοπική φιλοζωική με περίσσεια θράσους απειλεί με μηνύσεις! όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:22foscilis πρέπει να καλέσεις κάποια φιλοζωική να τους πάρει το ζωντανό
είναι προφανές ότι το παραμελούν και το ζωντανό βασανίζεται όλη μέρα κλεισμένο στο μπαλκόνι
Τι στο διάλο; Πόσοι πρέπει να πεθάνουν πια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ο Α male ήταν το αφεντικό. Όταν έφυγε το αφεντικό ο σκύλος προσπαθούσε να δείξει ότι είναι ανώτερος από εσένα.independent_44 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:51Μια φορά είχε ένας ένα τέτοιο και καθόμασταν οι 3 μαζί. Όση ώρα ήταν και το αφεντικό μαζί το σκυλί ήταν χαρούμενο, ψιλοπαίξαμε, το χάιδεψα όλα οκ.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν παίζει (πάντα). Ενα απο τα πιο μαλακισμένα/σκατοχαρακτήρες μικρόσωμα σκυλιά, που χτυπάει στα ίσα και πολλά μεγαλόσωμα σε κυριαρχικότητα, ειναι το πίντσερ. Μπορει να ειναι μια κουράδα σε μέγεθος, αλλά σαν ιδιοκτήτης για να το χαλιναγωγήσεις και να το στρώσεις θέλεις εκπαίδευση/σκυλοεμπειρία εφάμιλλη αυτής που θα λάμβανε κι ενας ιδιοκτήτης κλασικής κυριαρχικής μεγαλόσωμης ράτσας. Τα μικροσωμα σκυλιά ομως, οσο σκατοχαρακτήρες κακομαθημένα και επιθετικά κι αν ειναι, ποτέ δεν θα γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Δεν σου σφίγγει το πιντσεράκι το χέρι με την ίδια δύναμη σαγονιών που θα στο σφίξει ένα πιτ ή ενα ροτβάιλερ. Εκεί ειναι η σημαντική διαφορά τους.
Το λόμπι των σκυλόφιλων κάνει καλή φασαρία και το νομοθετικό πλαίσιο έχει φτιαχτεί με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να κάνεις πολλα.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:51Το ανέφερα κι εγώ πιο πριν.hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:40εδώ στο Σειχ Σου άρπαξε η ίδια αγέλη δύο άτομα σε διαφορετικές μέρες και ο ένας ο άνθρωπος μάλιστα πέθανε από τα τραύματα του και δεν έγινε τπτ πλην να μαζέψουν κάποια να τα στειρώσουν και να τα ξαναφήσουν στο ίδιο μέρος.Και το τρομακτικό είναι ότι έχει και άλλες αγέλες η περιοχή. Αν δεν αρχίσει να υπάρχει ευθανασία εφόσον κανένας δεν υιοθετεί κάποιο από αυτά δεν υπάρχει λύση
Όπως έγραψε κάποιος εδώ στο φόρουμ χτυπάς σκύλο τρως 30 000 πρόστιμο. Δαγκώνει σκύλος εσένα και σου προκαλεί σοβαρά τραύματα μετά από δέκα χρόνια δικαστηρίων 2000 σου επιδικάζει .
Κανονικά εφόσον τα μαζεύει ο μπόγιας και για ένα χ διάστημα δεν τα υιοθετεί κάποιος ευθανασία και τέρμα όχι να τα ξαναφήνουν στον ίδιο χώρο
Στην Καλαμαριά στο στρατόπεδο Κόδρα σχεδόν 10 χρόνια υπάρχουν τραυματισμοί από αγέλες και κανένας δεν κάνει τπτ παρ όλα τα παράπονα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη βρείτε και δείτε αυτή την εκπομπή ολόκληρη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μα δεν είναι τα σκυλιά το πρόβλημα
οι άνθρωποι είναι
είτε είναι ιδιοκτήτες είτε στελεχώνουν αρμόδιες αρχές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Έτσι είναι και μάλιστα πιστεύω ότι τα μικρότερα είναι πιο κυριαρχικά κι επιθετικά από τα μεγαλόσωμα. Αν τα μεγαλόσωμα ήταν όσο επιθετικά είναι τα μικρόσωμα κατά πάσα πιθανότατα θα είχαμε απαγορεύσει τους σκύλους.vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Δεν παίζει (πάντα). Ενα απο τα πιο μαλακισμένα/σκατοχαρακτήρες μικρόσωμα σκυλιά, που χτυπάει στα ίσα και πολλά μεγαλόσωμα σε κυριαρχικότητα, ειναι το πίντσερ. Μπορει να ειναι μια κουράδα σε μέγεθος, αλλά σαν ιδιοκτήτης για να το χαλιναγωγήσεις και να το στρώσεις θέλεις εκπαίδευση/σκυλοεμπειρία εφάμιλλη αυτής που θα λάμβανε κι ενας ιδιοκτήτης κλασικής κυριαρχικής μεγαλόσωμης ράτσας. Τα μικροσωμα σκυλιά ομως, οσο σκατοχαρακτήρες κακομαθημένα και επιθετικά κι αν ειναι, ποτέ δεν θα γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Δεν σου σφίγγει το πιντσεράκι το χέρι με την ίδια δύναμη σαγονιών που θα στο σφίξει ένα πιτ ή ενα ροτβάιλερ. Εκεί ειναι η σημαντική διαφορά τους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γνωρίζω μαμά η οποία έχει κατέβει παραλία με τα 3 της παιδιά. Το μικρότερο στο καρότσι. Της κατούρησε το καρότσι αδέσποτο με το μωρό μέσα. Δεν πέτυχε το μωρό, πέτυχε το δίχτυ κάτω απ' το κάθισμα.hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Το λόμπι των σκυλόφιλων κάνει καλή φασαρία και το νομοθετικό πλαίσιο έχει φτιαχτεί με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να κάνεις πολλα.
Όπως έγραψε κάποιος εδώ στο φόρουμ χτυπάς σκύλο τρως 30 000 πρόστιμο. Δαγκώνει σκύλος εσένα και σου προκαλεί σοβαρά τραύματα μετά από δέκα χρόνια δικαστηρίων 2000 σου επιδικάζει .
Κανονικά εφόσον τα μαζεύει ο μπόγιας και για ένα χ διάστημα δεν τα υιοθετεί κάποιος ευθανασία και τέρμα όχι να τα ξαναφήνουν στον ίδιο χώρο
Στην Καλαμαριά στο στρατόπεδο Κόδρα σχεδόν 10 χρόνια υπάρχουν τραυματισμοί από αγέλες και κανένας δεν κάνει τπτ παρ όλα τα παράπονα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Phorum.gr user: independent_44
Α κατάλαβα, θενκςΓάταρος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:53Ο Α male ήταν το αφεντικό. Όταν έφυγε το αφεντικό ο σκύλος προσπαθούσε να δείξει ότι είναι ανώτερος από εσένα.independent_44 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:51Μια φορά είχε ένας ένα τέτοιο και καθόμασταν οι 3 μαζί. Όση ώρα ήταν και το αφεντικό μαζί το σκυλί ήταν χαρούμενο, ψιλοπαίξαμε, το χάιδεψα όλα οκ.
Αυτά τα γράφω εγώ εδώ και 10 χρόνια και με θεωρούσατε τρελό...hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Το λόμπι των σκυλόφιλων κάνει καλή φασαρία και το νομοθετικό πλαίσιο έχει φτιαχτεί με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να κάνεις πολλα.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:51Το ανέφερα κι εγώ πιο πριν.hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:40
εδώ στο Σειχ Σου άρπαξε η ίδια αγέλη δύο άτομα σε διαφορετικές μέρες και ο ένας ο άνθρωπος μάλιστα πέθανε από τα τραύματα του και δεν έγινε τπτ πλην να μαζέψουν κάποια να τα στειρώσουν και να τα ξαναφήσουν στο ίδιο μέρος.Και το τρομακτικό είναι ότι έχει και άλλες αγέλες η περιοχή. Αν δεν αρχίσει να υπάρχει ευθανασία εφόσον κανένας δεν υιοθετεί κάποιο από αυτά δεν υπάρχει λύση
Τώρα που το σκατό έφτασε στην κάλτσα και φοβάστε ότι και ο δικός σας κώλος θα χεστεί, βλέπετε επιτέλους τι εννοούσα και τι εννοώ!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
να γραψω κι εγω το δικο μου, τοχω ξαναγραψει νομιζω στο παλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:08
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν. Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εγώ σε κάποια φάση φοβήθηκα με τον μικρό, υπάρχει ένα δεσποζόμενο προβληματικό κοντά σπίτι μας. Ήμασταν βόλτα με τα πόδια και το παιδί ήταν γύρω στα 3, νωρίς το πρωί, καλοκαίρι, είχαν ανοίξει την πόρτα και το είχαν αμολήσει έξω για να κάνει την ανάγκη του. Μόνο του. Μου κόπηκε το αίμα. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι. Σταματήσαμε να περνάμε από κει.
βολταρω με το μικρο και το σκυλο μου. το παιδι μικρο, 3χρονο η καπου τοσο, με τρικυκλο ποδηλατακι. περναμε διπλα απο μια παρεα με 3 ροντβαιλερ. τα 2 λυτα, το τριτο με λουρι. τα λυτα χαλαρα, το δεμενο σαν να στραβοκοιταζε, αλλα το κρατουσε ο ιδιοκτητης, νο προμπλεμ.
αφου εχω απομακρυνθει 100+ μετρα, ακουω φωνες, γυριζω και βλεπω το σκυλι με το λουρι να τρεχει καταπανω μας, και τον ιδιοκτητη αποπισω να τρεχει και να φωναζει.
τη γαμησαμε. ουρλιαζω ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ στο σκυλο μου ο οποιος ερχεται αμεσως και καθεται, πατω το λουρι του, γονατιζω, βγαζω μπλουζα και την τυλιγω στο χερι, το παιδι πισω μας, και ψαχουλευω με το αλλο χερι να βρω στο τσαντακι ενα πολυεργαλειο που εχω, εχει και μαχαιρι. σιγα μην προλαβω, μας εφτασε. παγωσε το αιμα μου, και ο χρονος. τετοια αισθηση θυμαμαι μονο οταν εφερνα τουμπες με τη μηχανη και με το αυτοκινητο.
μας προσπερασε, περασε διπλα σε αποσταση αναπνοης, και εσκασε με τα μουτρα πανω στο ποδηλατακι (το παιδι το ειχα κατεβασει και ηταν πισω απο την πλατη μου) και επιασε να ψευτοτσακωνεται με το τρικυκλο και να του γαβγιζει.
ε, μετα, φανταζεστε, γαμωσταυριδια εγω, συγνωμες ο ιδιοκτητης, δεν ηθελα να με δει και το παιδι σε εντελως εξαλλη κατασταση και συγκρατιομουν, και καπου εκει εληξε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Δεν παίζει (πάντα). Ενα απο τα πιο μαλακισμένα/σκατοχαρακτήρες μικρόσωμα σκυλιά, που χτυπάει στα ίσα και πολλά μεγαλόσωμα σε κυριαρχικότητα, ειναι το πίντσερ. Μπορει να ειναι μια κουράδα σε μέγεθος, αλλά σαν ιδιοκτήτης για να το χαλιναγωγήσεις και να το στρώσεις θέλεις εκπαίδευση/σκυλοεμπειρία εφάμιλλη αυτής που θα λάμβανε κι ενας ιδιοκτήτης κλασικής κυριαρχικής μεγαλόσωμης ράτσας. Τα μικροσωμα σκυλιά ομως, οσο σκατοχαρακτήρες κακομαθημένα και επιθετικά κι αν ειναι, ποτέ δεν θα γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Δεν σου σφίγγει το πιντσεράκι το χέρι με την ίδια δύναμη σαγονιών που θα στο σφίξει ένα πιτ ή ενα ροτβάιλερ. Εκεί ειναι η σημαντική διαφορά τους.
.
Τί θανάσιμα νά γίνουν αγόρι μου.....
Εδώ Πεκινουά της θείας του.....δάγκωσε φίλο στό Τσουτσούνι λέμε.....

Στον Βασιλιά τών Βασιλέων ..... τόν ΠΟΥΤΣΟ λέμε.....
Μόνο Θάνατος......

Εμότικον τό Χάρο μέ τό δρεπάνι ακόμα νά βάλουν.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νάνος ο φίλος σου, ή κτηνοβάτης?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:24vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Δεν παίζει (πάντα). Ενα απο τα πιο μαλακισμένα/σκατοχαρακτήρες μικρόσωμα σκυλιά, που χτυπάει στα ίσα και πολλά μεγαλόσωμα σε κυριαρχικότητα, ειναι το πίντσερ. Μπορει να ειναι μια κουράδα σε μέγεθος, αλλά σαν ιδιοκτήτης για να το χαλιναγωγήσεις και να το στρώσεις θέλεις εκπαίδευση/σκυλοεμπειρία εφάμιλλη αυτής που θα λάμβανε κι ενας ιδιοκτήτης κλασικής κυριαρχικής μεγαλόσωμης ράτσας. Τα μικροσωμα σκυλιά ομως, οσο σκατοχαρακτήρες κακομαθημένα και επιθετικά κι αν ειναι, ποτέ δεν θα γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Δεν σου σφίγγει το πιντσεράκι το χέρι με την ίδια δύναμη σαγονιών που θα στο σφίξει ένα πιτ ή ενα ροτβάιλερ. Εκεί ειναι η σημαντική διαφορά τους.
.
.
vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:30Νάνος ο φίλος σου, ή κτηνοβάτης?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:24vantono έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55
Δεν παίζει (πάντα). Ενα απο τα πιο μαλακισμένα/σκατοχαρακτήρες μικρόσωμα σκυλιά, που χτυπάει στα ίσα και πολλά μεγαλόσωμα σε κυριαρχικότητα, ειναι το πίντσερ. Μπορει να ειναι μια κουράδα σε μέγεθος, αλλά σαν ιδιοκτήτης για να το χαλιναγωγήσεις και να το στρώσεις θέλεις εκπαίδευση/σκυλοεμπειρία εφάμιλλη αυτής που θα λάμβανε κι ενας ιδιοκτήτης κλασικής κυριαρχικής μεγαλόσωμης ράτσας. Τα μικροσωμα σκυλιά ομως, οσο σκατοχαρακτήρες κακομαθημένα και επιθετικά κι αν ειναι, ποτέ δεν θα γίνουν θανάσιμα επικίνδυνα. Δεν σου σφίγγει το πιντσεράκι το χέρι με την ίδια δύναμη σαγονιών που θα στο σφίξει ένα πιτ ή ενα ροτβάιλερ. Εκεί ειναι η σημαντική διαφορά τους.
.
.
.
Καθόταν σε καρέκλα ρε.....
Ακου Κτηνοβάτης.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....