Περίπου.
Οι νέες φρεγάτες του ΠΝ
Re: Οι νέες φρεγάτες του ΠΝ
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Την ίδια δουλειά κάνουν ρε συ.
Σε τι θα μειονεκτει μια μπελχαρα από ένα ΑΒ;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Εκεί που προοριζονται να επιχειρούν οι Μπελχαρα,θα είναι στην ουσία μονες τους μαζί με όποια πλοία θα είναι μαζί τους.τεν τεν έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 22:04Η τουρκική αεροπορία δεν θα μπορέσει να τα πλησιάσει.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 22:01Ξεχάσατε αυτό το βεληνεκές.
Χρειάζεται καθοδήγηση μέσω δορυφόρου.Εκτος αν έχουμε τέτοιους δορυφόρους και δεν το ξέρω.
Οι scalp είναι τεράστιο λάθος να μπουν στις φρεγάτες.
Δεν είναι αυτή η αποστολή του ΠΝ.
Χρειάζεται να γεμίσουν τα κελιά με Α/Α πυραύλους για να επιβιώσουν τα πλοία στην ανατολική Μεσόγειο που θα επιχειρούν.
Θα είναι ο πρώτος στόχος της τουρκικής αεροπορίας.
Θα πρέπει να πέρασε ο από την αντιαεροπορικη ομπρέλα, τα αεροσκάφη και τα αντιαεροπορικα των φρεγατών.
Καθοδήγηση θα δώσει αυτός που έδωσε και για το χτύπημα στη Λιβύη.
Με 24 μόνο πυραύλους για αντιαεροπορική και αντιβαλλιστικη προστασία μια χαρά θα τις πλησιάσουν.
Τα πλοία αυτά καταρχήν ΔΕΝ είναι πλοία φτιαγμένα για Α/Α αγώνα.
Εμείς προσπαθούμε να τα κάνουμε αλλά υπάρχουν όρια.
Είναι πλοία ελαφρά οπλισμένα φτιαγμένα για Α/Υ αγώνα προορισμένα να επιχειρούν σε ομάδες μάχης μαζί με άλλα ισχυρότερα πλοία που είναι οι Φρεμ.
Οι Γάλλοι τα έχουν για αντικαταστάτες των Λαφαγιέτ που είναι για κλάματα.
Εμείς τώρα μιας και δεν έχουμε άλλη επιλογή προσπαθούμε να τα εξοπλίσουμε όσο γίνεται περισσότερο αλλά δε γίνεται να φορτωθούν με όσα ακριβώς θα επιθυμούσε το ΠΝ.
-
-
Ε καλά,μην παίρνεις και όρκο.
Οι τομαχωκ έχουν χιλιοδοκιμαστει σε μάχες.
Οι Σκαλπ,τώρα πρόσφατα όταν οι Γάλλοι προσπάθησαν να βομβαρδίσουν στην Συρία είχαν αποτυχία εκτόξευσης σχεδόν 100%.
Ναι θυμάμαι ότι οι Ιρακινοί το 1991 , τους κατέρριπταν σε βίντεο με ένα απλό ZSU -23 αντιαεροπορικό.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 22:55Ε καλά,μην παίρνεις και όρκο.
Οι Σκαλπ,τώρα πρόσφατα όταν οι Γάλλοι προσπάθησαν να βομβαρδίσουν στην Συρία είχαν αποτυχία εκτόξευσης σχεδόν 100%.

Οι τομείς που συγκρίνονται είναι,stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 22:51Έλα τώρα.Λιγη σοβαρότητα δε βλάπτει.
Που θα μου βάλεις το κτήνος ίσα και όμοια με τη μπαχαντελα.
Αντιπλοικες δυνατοτητες
Ανθυποβρυχιακες
Αντιαεροπορικες
Κρούση σε εχθρικό βαθος
Ηλεκτρονικός πόλεμος.
Δατ'ς ολ.
Δεν μας ενδιαφέρει η εμβέλεια δράσης γιατί δεν είμαστε υπερδύναμη να τις βγάλουμε στους ωκεανούς.
Πες μας που υστερούν οι μπελχαρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 09 Ιούλ 2020, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- ΜπλεΜπουμπυς
Σωστό αλλά ξεπεράστηκαν κι είναι τα μόνα που το ΠΝ έχει υπέροχη τώρα,
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αφού δεν έχουν αποσύρει δεν υπάρχει δυνατότητα να τα αποκτήσουμε.
Καινούργια επίσης δεν πωλούνται.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
30 χρόνια μετά είναι λίγο απίθανο να είναι ίδιοι.Στύγιος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 23:01Ναι θυμάμαι ότι οι Ιρακινοί το 1991 , τους κατέρριπταν σε βίντεο με ένα απλό ZSU -23 αντιαεροπορικό.stergiosbik έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 22:55Ε καλά,μην παίρνεις και όρκο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Φίλε, είμαι πρώην έφεδρος υποσμηναγός ΑΜΑΔ , ο καλύτερος μου φίλος και συμμαθητής μου είναι κάπου διοικητής σε σμηναρχία μάχης. Ε θα μου επιτρέψετε να ξέρω λίγα περισσότερα.
Πάλι μάπα βγήκαν τα αμερικάνικα στο πχόρουμ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φρεγατες λεει.......Istif/Instabul Class.Tις λιγουρευστε;;;
από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 21:13 » σε Εθνικά Θέματα - 9 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
11 Ιαν 2025, 03:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση - Μπαμπά γιατί τρώμε Μαράτα; - Για να έχουμε φρεγάτες παιδί μου..
από Μαδουραίος » 04 Δεκ 2023, 19:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
06 Δεκ 2023, 19:37
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 1507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
09 Μαρ 2024, 13:00