H Μεγάλη Δικαίωση
Re: H Μεγάλη Δικαίωση
Το CAS ξεφτιλίζει όλο το στημένο σύστημα Αυγενάκη και της κυβέρνησης ΝΔ που σε μια πρωτοφανούς σε αθλιότητα, παρακρατικού τύπου, μεθόδευση έστησε μια πλεκτάνη εις βάρος ομάδων καταπατώντας κάθε νόμο.
Χαμος.... 

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Aprilianos
Ευχάριστη έκπληξη
η δικαίωση που είναι;
-
Και με και χωρίς τους 7 βαθμούς, 3ος θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ.
Προσβλέπω βέβαια σε απόδοση δικαιοσύνης και υποβιβασμό αλλά και να τον έχουμε πρώτη εθνική να μας διασκεδάζει, καλά είναι.
Προσβλέπω βέβαια σε απόδοση δικαιοσύνης και υποβιβασμό αλλά και να τον έχουμε πρώτη εθνική να μας διασκεδάζει, καλά είναι.
- NewModelArmy
Τη δουλεια της η Μαρουπα ο Αυγενακης και ο Κουλης την εκαναν.Ομαδα που ηταν στον μισο βαθμο απο την κορυφη την διελυσαν σε μια νυχτα.Τωρα αν θα περασουμε το Αεκακι για τα προκριματικα του Τσου Λου μικρη σημασια εχει.
Αυτοί που έβγαλαν την απόφαση από το CAS ποιοι είναι? Βασικά το CAS δεν δικαιώνει τον μπαογκ, αναπέμπει την απόφαση στην ΕΠΟ για να δικάσει ξανά την ουσία. Και μετά μπορεί ξανά κάποιος να προσφύγει εκεί. Τραγέλαφος. Εμένα η απόφαση αυτή μου μοιάζει σαν να θέλουν να δικαιώσουν τον μπαογκ (για ποιο λόγο μπορούμε να σκεφτούμε πολλά όχι για νομικούς λόγους βέβαια) αλλά για να μην εκτεθούν νομικά αυτοί στέλνουν την υπόθεση στην ελεγχόμενη από τον Ρώσο ΕΠΟ.
Ο Σαββίδης ελέγχει το CAS και αυτό του κάνει χάρη. ΔιαδώστεArisvilla έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:41Αυτοί που έβγαλαν την απόφαση από το CAS ποιοι είναι? Βασικά το CAS δεν δικαιώνει τον μπαογκ, αναπέμπει την απόφαση στην ΕΠΟ για να δικάσει ξανά την ουσία. Και μετά μπορεί ξανά κάποιος να προσφύγει εκεί. Τραγέλαφος. Εμένα η απόφαση αυτή μου μοιάζει σαν να θέλουν να δικαιώσουν τον μπαογκ (για ποιο λόγο μπορούμε να σκεφτούμε πολλά όχι για νομικούς λόγους βέβαια) αλλά για να μην εκτεθούν νομικά αυτοί στέλνουν την υπόθεση στην ελεγχόμενη από τον Ρώσο ΕΠΟ.
Εντάξει, απλά το ΚΑΣ δεν ήθελε να αποφασίσει υποβιβασμό χωρίς να έχει γίνει κανονική δίκη. Θα φάτε καλά στην ουσία της υπόθεσης.
Ποιοι είναι οι δικαστές του CAS? Αυτοί δηλαδή είναι οι άμεμπτοι στην κρίση τους και οι δίκαιοι και οι άλλοι της ΕΕΑ δεν είναι?Maspoli έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:51Ο Σαββίδης ελέγχει το CAS και αυτό του κάνει χάρη. ΔιαδώστεArisvilla έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:41Αυτοί που έβγαλαν την απόφαση από το CAS ποιοι είναι? Βασικά το CAS δεν δικαιώνει τον μπαογκ, αναπέμπει την απόφαση στην ΕΠΟ για να δικάσει ξανά την ουσία. Και μετά μπορεί ξανά κάποιος να προσφύγει εκεί. Τραγέλαφος. Εμένα η απόφαση αυτή μου μοιάζει σαν να θέλουν να δικαιώσουν τον μπαογκ (για ποιο λόγο μπορούμε να σκεφτούμε πολλά όχι για νομικούς λόγους βέβαια) αλλά για να μην εκτεθούν νομικά αυτοί στέλνουν την υπόθεση στην ελεγχόμενη από τον Ρώσο ΕΠΟ.
α)Tης ΕΕΑ δεν είναι δικαστέςArisvilla έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:58Ποιοι είναι οι δικαστές του CAS? Αυτοί δηλαδή είναι οι άμεμπτοι στην κρίση τους και οι δίκαιοι και οι άλλοι της ΕΕΑ δεν είναι?Maspoli έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:51Ο Σαββίδης ελέγχει το CAS και αυτό του κάνει χάρη. ΔιαδώστεArisvilla έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 13:41Αυτοί που έβγαλαν την απόφαση από το CAS ποιοι είναι? Βασικά το CAS δεν δικαιώνει τον μπαογκ, αναπέμπει την απόφαση στην ΕΠΟ για να δικάσει ξανά την ουσία. Και μετά μπορεί ξανά κάποιος να προσφύγει εκεί. Τραγέλαφος. Εμένα η απόφαση αυτή μου μοιάζει σαν να θέλουν να δικαιώσουν τον μπαογκ (για ποιο λόγο μπορούμε να σκεφτούμε πολλά όχι για νομικούς λόγους βέβαια) αλλά για να μην εκτεθούν νομικά αυτοί στέλνουν την υπόθεση στην ελεγχόμενη από τον Ρώσο ΕΠΟ.
β) Πράγματι είναι πολύ ρεαλιστικό και πειστικό ότι Έλληνες έχουν δυνατότητα να επηρεάζουν περισσότερο τους Ελβετούς απ' ότι τους Έλληνες δικαστές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Μάιος 2024, 00:25
-
-
Νέα δημοσίευση Το λες και δικαίωση ΓΓ
από Otto Weininger » 18 Μάιος 2024, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 78 Απαντήσεις
- 2915 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
05 Μάιος 2025, 21:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η δικαιωση (εν μερει) του Καντακουζηνου
από George_V » 17 Αύγ 2024, 22:38 » σε Αρχαιολογία - 56 Απαντήσεις
- 1998 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
18 Αύγ 2024, 08:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους! Δικαίωση για τους millennials (έστω και από έναν Xer)
από Parrot » 26 Δεκ 2023, 17:49 » σε Life style - 1 Απαντήσεις
- 490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
15 Ιαν 2024, 12:45
-