Ή το πόσο επικίνδυνο θεωρείς να σε χαρακτηρίσει ούγκανο ο κάθε ρατσιστής αντίστοιχα, συμπληρώνω.
THINGS THAT ARE RACIST
Re: THINGS THAT ARE RACIST
Σταβ, σου προτείνω να διαβάσεις τα άρθρα που παρατίθονται στα tweets του αρχικού ποστ. Μπροστά στη ρητορική δεινότητα των δημοσιογράφων και "επιστημόνων" συγγραφέων τους, η αντίστοιχη δική σου, φαντάζει ως όαση ρεαλισμού.
Το cultural war είναι ένα καυτό ζήτημα, με οργουελικές προεκτάσεις, που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις του μέλλοντος.
Διάλεξε πλευρά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 09:54Σταβ, σου προτείνω να διαβάσεις τα άρθρα που παρατίθονται στα tweets του αρχικού ποστ. Μπροστά στη ρητορική δεινότητα των δημοσιογράφων και "επιστημόνων" συγγραφέων τους, η αντίστοιχη δική σου, φαντάζει ως όαση ρεαλισμού.
Το cultural war είναι ένα καυτό ζήτημα, με οργουελικές προεκτάσεις, που θα διαμορφώσει τις εξελίξεις του μέλλοντος.
Διάλεξε πλευρά.

Έχω τη δική μου προς το παρόν.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- John Brown Gun Club
Το ερωτημα ειναι εαν θα εισαι με το μελλον η με το παρελθον και η απαντηση αυτονοητη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:41λευκό προνόμιο και στην Κ
https://www.kathimerini.gr/1087133/opin ... h-or8othta
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
παντως ειναι κοινη πρακτικη των νεοφασιστων να μιλανε με ανωδυνους κωδικες/λεξεις κλειδια/dog whistles και μετα να το παιζουν ασχετοι και εκπληκτοι με "την παρανοικη αριστερα που βλεπει παντου φασιστες"

- Μαυροβασίλης
πολύ απογοητευτικό από μέρους της ΚJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:51νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:41λευκό προνόμιο και στην Κ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
- John Brown Gun Club
περιμενες κατι παραπανω απο "δεν ειμαι ρατσιστης αλλα.." απο δεξια εφημεριδα;Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:14πολύ απογοητευτικό από μέρους της ΚJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:51νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:41λευκό προνόμιο και στην Κ
Εν ετει 2020, δεν αρκει το "δεν ειμαι ρατσιστης" γιατι παντα συνοδευεται με ενα ρητο η αρρητο αλλα..(εδω ειναι ρητο).
Εν ετει 2020 εισαι η αντιρατσιστης η καποιος που ανεχεται τον ρατσισμο.
- hellegennes
Αφού δεν έχεις βγει με ένα όπλο να σκοτώσεις τους ρατσιστές, ανέχεσαι κι εσύ τον ρατσισμό, καθότι ξέρεις ότι δεν διώκονται νομικά οι ρατσιστές απλώς και μόνο γιατί είναι ρατσιστές. Κι έτσι, μη σκοτώνοντάς τους, ουσιαστικά επιτρέπεις στον ρατσισμό να υφίσταται ανενόχλητους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:19Εν ετει 2020, δεν αρκει το "δεν ειμαι ρατσιστης" γιατι παντα συνοδευεται με ενα ρητο η αρρητο αλλα..(εδω ειναι ρητο).
Γιατί αντι-κάτι αυτό σημαίνει. Να είσαι πολέμιός του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- John Brown Gun Club
Ο ρατσισμος δεν ειναι μια εγγενης ιδιοτητα του ανθρωπου, κανενας δεν γεννιεται ρατσιστης. Ειναι μια τοξικη ιδεολογια. Αυτη ειναι που πρεπει να εμποδισει καποιος να αναπαραχθει, και αυτο γινεται με πολλους τροπους, με το να εμποδιζεις τις συγκεντρωσεις τους, να ασκεις πιεση σε ιστοτοπους και χωρους να μην τους δινουν πλατφορμα και αλλα μεσα πολιτικης παλης.hellegennes έγραψε: ↑12 Ιούλ 2020, 00:00Αφού δεν έχεις βγει με ένα όπλο να σκοτώσεις τους ρατσιστές, ανέχεσαι κι εσύ τον ρατσισμό, καθότι ξέρεις ότι δεν διώκονται νομικά οι ρατσιστές απλώς και μόνο γιατί είναι ρατσιστές. Κι έτσι, μη σκοτώνοντάς τους, ουσιαστικά επιτρέπεις στον ρατσισμό να υφίσταται ανενόχλητους.John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:19Εν ετει 2020, δεν αρκει το "δεν ειμαι ρατσιστης" γιατι παντα συνοδευεται με ενα ρητο η αρρητο αλλα..(εδω ειναι ρητο).
Γιατί αντι-κάτι αυτό σημαίνει. Να είσαι πολέμιός του.
Ο ηρωας που εχω στο αβαταρ μου κατεληξε να παρει τα οπλα εναντιον του ρατσισμου, οταν οι υποστηρικτες της δουλειας, οι ρατσιστες της εποχης του, δολοφονησαν τον Elijah Lovejoy και τον Charles Turner Torrey. Εαν φτασουμε σε μια τετοιου ειδους αντιπαραθεση, αυτα που πρεπει να γινουν θα γινουν.
Προς το παρων, make racists afraid again. Το κοινωνικο τιμημα του ρατσισμου πρεπει να παραμεινει ψηλο, κι αν χρειαστει οδυνηρο.
- hellegennes
Ο ρατσισμός μάλλον είναι εγγενής ιδιότητα του ανθρώπου, απόρροια του φυλετισμού (tribalism). Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν, είναι δύσκολο να πείσεις έναν 50χρονο να πάψει να είναι ρατσιστής, άρα τι σημασία έχει; Ο κοινωνικός αγώνας, κτλ, που λες είναι παθητική αντίδραση, δεν είναι δράση κάποιο που μπορεί να ονομάζεται «αντιρατσιστής».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
E, αυτό ακριβώς λέω.
Όταν θεωρείς κάποιον βλάκα ή εμμονικό, δεν σ' απασχολεί η άποψη που έχει για σένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η βλακεία του είναι ότι λέει ότι αισθάνεται την ανάγκη να εξετάσει τον εαυτό του με βάση την παράνοια των ιεροεξεταστών.Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι έχουν εξουσία να κρίνουν ποιός είναι ρατσιστής είναι αυτή από μια ρατσιστική ταινία.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:14πολύ απογοητευτικό από μέρους της ΚJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:51νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:41λευκό προνόμιο και στην Κ
- Dwarven Blacksmith
Ναι γαμήθηκε στην αυτοεξέτασηπατησιωτης έγραψε: ↑12 Ιούλ 2020, 19:59Η βλακεία του είναι ότι λέει ότι αισθάνεται την ανάγκη να εξετάσει τον εαυτό του με βάση την παράνοια των ιεροεξεταστών.Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι έχουν εξουσία να κρίνουν ποιός είναι ρατσιστής είναι αυτή από μια ρατσιστική ταινία.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:14πολύ απογοητευτικό από μέρους της ΚJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:51
νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε μισαλλόδοξος. Και φαντάζομαι ότι το ίδιο νιώθουν και πολλοί ακόμα.