Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 30 Ιουν 2018, 08:21

Αμφιβάλλεις Αθηνά; Έκανε και προβλέψεις. Ότι το φόρουμ θα διαλυθεί, ότι θα τους διώξουμε όλους τους "ήσυχους" χρήστες που θα πάθουν τα ίδια με αυτόν, ότι είναι μια συνωμοσία μεταξύ εμένα (που δεν είμαι εγώ) και των παλιών συντονιστών, με σκοπό να χτυπήσουμε αθώους χρήστες.

Εμμέσως καλεί τους χρήστες να αποχωρήσουν γιατί θα πάθουν τα ίδια που έπαθε αυτός.

Κανείς δεν τον πείραξε πριν αρχίσει να τα βάζει με όλους και με όλα. Τα έβαλε με μένα, με παλιούς και νυν συντονιστές, με μέλη που του έκαναν κριτική. Το 90% των ποστ του ήταν περί αυτών.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 08:56

Εγώ που έχασα επεισόδια και ξαναδιάβασα τώρα ένα νήμα, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοιο πέσιμο, τη στιγμή που είχαν περάσει κάποια χρόνια στο παλιό και ήταν φανερό τι μειονεκτήματα έχει κάποιος χρήστης και τι έχει να δώσει. Όπου δώσει = ενοχλήσει κάποια συγκεκριμένα μποτ επί το πλείστον. Στο παλιό, είχαν παρασυρθεί κανα-δυο κανονικοί χρήστες και την έπεφταν μαζί με τα μποτ στο ΓΓ τη ΜΙΑ φορά εδώ και τόσα χρόνια που θυμάμαι που είχε γίνει μαζικό πέσιμο (θυμάμαι Πολιτικέ). Όπως μου ξυπνάει όχι ευχάριστα συναισθήματα να διαβάζω ποστς σε οποιοδήποτε άσχετο καθημερινό θέμα από μέλη που την έπεσαν σε άλλους να τους διώξουν και έμειναν σχετικά με το τι έχουν να δώσουν τώρα και τι θα έδινε ο Γιαννόπουλος = αλεγκρία στην πραγματικότητα και όχι κακομοιριά. Το ίδιο και με τον Καβαλιέρε.

Στην πραγματικότητα μου αρέσει η πολυφωνία και έχω μια ένσταση γενικότερα στο να σπεύδουν μη μποτς να κάνουν κάτι όχι αρκετά αιτιολογημένο στο μυαλό μου, για να διώξουν ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ χρήστη. Για τα μποτς, τίποτα δεν με εκπλήσσει πια, βρίσκουν χώρο και κάνουν. Για τους κανονικούς χρήστες όμως;

Για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξης του παλιού, ο ΓΓ δεν ενοχλούσε φανερά τους κανονικούς χρήστες.

Εδώ πιο πρόσφατα ήταν αρκετοί παραπάνω οι μη μποτ. Αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Τουλάχιστον στο τόπικ που διάβασα, αν βρω χρόνο μπορεί να διαβάσω και τα υπόλοιπα.

Θα είμαι καλόπιστη και θα υποθέσω ότι αυτοί που δεν είναι μποτ ακολούθησαν μια λογική όχλου και δεν είχαν υπολογίσει ότι άσχετοι τρίτοι θα τους χάλαγε τόσο ένα τέτοιο κλίμα που να ξενερώσουν. Προσωπικά, δεν έχω ξενερώσει, γιατί πιστεύω ότι έχουν να δώσουν πράγματα όλοι, βάσει του παλιού αλλά και από δείγματα εδώ και ελπίζω πάντα να γυρίσει ο Καβαλιέρε και όποιος άλλος.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 09:26

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 08:10
Namrail έγραψε:
29 Ιουν 2018, 23:31
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει δώσει σαφή απάντηση αλλά ψυχανεμίζομαι που έλεγε και μια πσυχή, ότι για όλα φταίει ο γιαννόπουλας.
Ναι, γιατί από όλα αυτά που έγιναν, το συμπέρασμα είναι ότι αυτός που θέλει να διώξει χρήστες είναι ο Γιαννόπουλος :bravo::goodpost::smt038:fp:
Ο Γιαννόπουλας έχει ανοίξει μακροσκελή αυτοαναφορικά με το πχώρουμ νήματα όπου πέρα από τη μιζέρια αναλώνεται εξίσου σε κριτική περσόνων, με τον επίμονο και αναιδή τρόπο του.

Είχα προειδοποιήσει τον σπύρο ότι θα έπρεπε να βάλει περιορισμό (έστω χωρικό) σε αυτά τα νήματα αλλά δεν άκουσε. Γεμίζαν σελίδες επί σελίδες με κριτικές του ένα στον άλλο, λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της οικουμένης, λες και έχουμε συζητήσει ότι υπάρχει για να συζητηθεί, ώστε το μόνο που μένει είναι να συζητάμε 100 σελίδες σε νήματα όπως αυτά που άνοιγε ο γιαννόπουλας ή άλλοι, που θίχτηκαν από το συντονισμό.

Ποιος συντονιστής θα κάθεται να βλέπει κριτική 100 σελίδων και να απαντάει συνέχεια; Είχα προειδοποιήσει νωρίς ότι τέτοια νήματα με τέτοιο μάκρος θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο συντονισμός πρέπει να υπόκειται σε κριτική, όμως δεν γίνεται να μπορεί ο καθένας (και ειδικά οι γιαννόπουλοι) να ανοίγει και να συντηρεί με επίμονο θράσος μακροσκελή νήματα γεμάτα κατηγορίες και υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:29

Δεν τα διάβασα όλα, γιατί αλήθεια βαριόμουνα και δεν είχα χρόνο και πράγματι από τον όγκο τους δείχνουν προβληματικά. Ωστόσο κάποιος το έτρεφε αυτό και δεν ήταν μόνο ο ΓΓ. Στο ένα νήμα που άνοιξα διάβασα όλο και για το οποίο αναρωτιέσαι από λινκ γιατί είχε μείνει ανοιχτό, όσο εκτίθεται ο ΓΓ εκτίθενται και άλλοι...

viewtopic.php?f=36&t=1627

Αλλά και πάλι δεν απαντιέται γιατί θεώρησαν ότι έπρεπε να πάρουν θέση συγκεκριμένα παλιά μέλη, δεν είδα κάπου θα θίγονται αυτοί από το ΓΓ, αν θες δώσε παράδειγμα από άλλο λινκ όπου ΜΟΝΟ ο ΓΓ είναι απαράδεκτος. Πάω να ξαναδιαβάσω άλλο νήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 30 Ιουν 2018, 09:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 09:31

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 08:56
Εγώ που έχασα επεισόδια και ξαναδιάβασα τώρα ένα νήμα, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοιο πέσιμο,

Όντως δεν δικαιολογείται τέτοιο πέσιμο. Χρειάζονταν ακόμα μεγαλύτερο πέσιμο πάνω στους γιαννόπουλους.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:33

Πληρώνονται λεφτά από τα κόμματα για αυτή τη δουλειά;

Όταν είναι η ώρα του απολογισμού για τα μποτς ο μποτομάνατζερ μοιράζει μπόνους; :roll:

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 09:35

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:29
Δεν τα διάβασα όλα, γιατί αλήθεια βαριόμουνα και δεν είχα χρόνο και πράγματι από τον όγκο τους δείχνουν προβληματικά. Ωστόσο κάποιος το έτρεφε αυτό και δεν ήταν μόνο ο ΓΓ.
Φυσικά και το έτρεφαν και τρίτοι. Ένα νήμα κουτσομπολιού ήταν που ο γιαννόπουλος συντηρούσε για να μπορεί να στοχεύσει σε δύο τρία πρόσωπα. Οι τρίτοι, οι απέξω από το χορό, δεν είχαν λόγο να μην μπαίνουν. Όμως όσοι ήταν τα θύματα της στοχοποίησης έβλεπαν να μεγαλώνει ένα νήμα που είχε ως μοναδικό σκοπό να ασκεί κριτική (ενίοτε και με χυδαίο τρόπο) στα ίδια.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 09:37

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:33

Όταν είναι η ώρα του απολογισμού για τα μποτς ο μποτομάνατζερ μοιράζει μπόνους; :roll:
Όλο βλακείες γράφεις, είσαι εκτός πραγματικότητας και γράφεις γελοιότητες.

Μιλάμε για ένα φόρουμ όπου υπάρχουν τοξικά στοιχεία, που ξεκινάνε επιθέσεις στους άλλους ή stalking οπως ο γιαννόπουλας. Αυτά τα τοξικά στοιχεία δεν μπορεί να διώχνουν περσόνες όπως ο φινγκόλφιν (που είναι το καλύτερο παιδί), ή να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα κατά τις ορέξεις τους.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:37

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:35
Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:29
Δεν τα διάβασα όλα, γιατί αλήθεια βαριόμουνα και δεν είχα χρόνο και πράγματι από τον όγκο τους δείχνουν προβληματικά. Ωστόσο κάποιος το έτρεφε αυτό και δεν ήταν μόνο ο ΓΓ.
Φυσικά και το έτρεφαν και τρίτοι. Ένα νήμα κουτσομπολιού ήταν που ο γιαννόπουλος συντηρούσε για να μπορεί να στοχεύσει σε δύο τρία πρόσωπα. Οι τρίτοι, οι απέξω από το χορό, δεν είχαν λόγο να μην μπαίνουν. Όμως όσοι ήταν τα θύματα της στοχοποίησης έβλεπαν να μεγαλώνει ένα νήμα που είχε ως μοναδικό σκοπό να ασκεί κριτική (ενίοτε και με χυδαίο τρόπο) στα ίδια.
Για πες παράδειγμα, αν θυμάσαι, γιατί στο λινκ που έβαλα σε εδιτ στο προηγούμενο ποστ, στο μόνο που διάβασα, δεν είδα κάτι τέτοιο. Και δεν έχω τόσο χρόνο σήμερα, να τα διαβάσω όλα.

Σου είπα δεν το διάβασα όλο το στόρι.

Ο ΓΓ την έπεσε στο Φινγκόλφιν λες;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:40

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:37
Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:33

Όλο βλακείες γράφεις, είσαι εκτός πραγματικότητας και γράφεις γελοιότητες.
Βλακείες; Μπορεί τα μποτ του Περισσού να μην έχουν προϋπολογισμό, μιλάς για τον εαυτό σου όμως. Η ερώτηση απευθύνεται σε όλους. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν μποτ κομμάτων και κάποια από τη δουλειά τους τη βλέουμε στα σόσιαλ και πιθανότατα την έχουμε δει και εδώ. Υπάρχει βραβείο όταν φύγει τελικά ένας χρήστης που τους χαλάει τη σούπα ή είναι ένα good job μόνο; Προαγωγή; Κάτι; Ηθική ικανοποίηση;

Το ότι μόνο η Athinoula δεν κάνει σαν να μην υπάρχουν μποτς εδώ δεν λέει κάτι. Φυσικά το γεγονός ότι ο κόσμος ανέχεται τα μποτς και υποκρίνεται ότι πρόκειται για κανονικούς χρήστες τους έδωσε τόσο χώρο τόσο καιρό.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 09:45

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:37

Για πες παράδειγμα, αν θυμάσαι, γιατί στο λινκ που έβαλα σε εδιτ στο προηγούμενο ποστ, στο μόνο που διάβασα, δεν είδα κάτι τέτοιο. Και δεν έχω τόσο χρόνο σήμερα, να τα διαβάσω όλα.

Σου είπα δεν το διάβασα όλο το στόρι.

Ο ΓΓ την έπεσε στο Φινγκόλφιν λες;
Μην μένεις μόνο στο γιαννόπουλο, δες το ευρύτερα. Σ αυτό εδώ το πχώρουμ, στην αρχή του, αφέθηκε ελεύθερο το να δημιουργούνται νήματα (οσοδήποτε μεγάλα) με την κριτική του καθένα στο συντονισμό. Άνοιγε ο άλλος νήμα για μια προειδοποίηση που θεωρούσε άδικη και έφτανε 100 σελίδες (πχ), με τον εκάστοτε συντονιστή να στήνεται στον τοίχο και να πρέπει να απαντάει στο νηματοθέτη και στους άλλους, που μύριζαν εσωτερική ίντριγκα και συντηρούσαν το θέμα.

Ο Γιαννόπουλας το έκανε αυτό με τη χόουπ, μέχρι που άρχισε μεταξύ σοβαρού και αστείου να διασπείρει φήμες ότι ο σπύρος δεν είναι ο σπύρος και ένα σωρό ακόμα ψυχεδελικά. Η μπάλα έφτασε και στον φιν, μέχρι που εγκατέλειψε.

Αυτά δεν μπορεί να γίνονται.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 30 Ιουν 2018, 09:47

Ποια είναι τα κριτήρια ρε Αθηνά για τα "μποτ"?
Δεν δικαιούται ο καθένας να εκφράζει κομματικές αποψεις;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:48

Πράγματι από τον τρόπο που ξεκινάει και από το μήκος αυτού του τόπικ, δεν άντεξα να το παρακολουθήσω, πρέπει να είναι όντως ψυχεδέλεια. Ωστόσο, κάτι λέει ο ΓΓ στην αρχή που βγάζει νόημα και το οποίο πράγματι δεν απαντήθηκε νομίζω. Κάποια στιγμή μπορεί να διαβάσω και το υπόλοιπο. Κακώς που κόλλησε έτσι, θα μπορούσε να μείνει στις 1-2 σελίδες, αυτό που λέει στην αρχή το καταλαβαίνει ο καθένας που διαβάζει.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:48

Spiros252 έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:47
Ποια είναι τα κριτήρια ρε Αθήνα για τα "μποτ"?
Δεν δικαιούται ο καθένας να εκφράζει κομματικές αποψεις;

Όταν δεν υπάρχουν λεφτά για συντάξεις, νομίζω αξίζει να αναρωτιέται κανείς αν υπάρχουν λεφτά για να περιορίζονται χρήστες που δεν αρέσουν στα σόσιαλ, δεν νομίζεις;

Και ας μιλάει ο καθένας για τον εαυτό του. Μερικοί μπορεί να είναι απλά οπαδοί, είναι πλέον όμως σίγουρο ότι υπάρχουν οργανωμένοι που το κάνουν για δουλειά. Όχι;

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 09:57

Κλασικά τα συριζομποτ όταν ανοίγει κουβέντα για μποτ κάνουν ότι δεν άκουσαν. Δεν ξέρω αν σε άλλο χώρο στο διαδίκτυο έχει ανοίξει ξανά με αυτό τον τρόπο διάλογος μποτ, θα ήταν ενδιαφέρον. Χωρίς να παριστάνουν ότι δεν είναι μποτ. Οπότε ο καθένας απαντάει, αν θέλει, για αυτό που συμβαίνει στο χώρο του. Προφανώς και δεν περιμένει κανείς από τον Περισσό να έχει προϋπολογισμό η ερώτησή μου ήταν γενική.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών