Είναι έμμεση απολογία.Για ποιόν το λέει αυτό;σε ποιόν απαντά;δε νομίζω ότι ζητάει έλεγχο ο Αλαφούζος.

Μόνος του εσωτερικεύει την παράνοια και θεωρεί ότι πρέπει να αρνηθεί ότι είναι ρατσιστής ενώ θα έπρεπε να πει χου ρε μαλάκες.
Είναι έμμεση απολογία.Για ποιόν το λέει αυτό;σε ποιόν απαντά;δε νομίζω ότι ζητάει έλεγχο ο Αλαφούζος.
Ναι σίγουρα. Το κάνει για να καταστήσει κοινωνικά αποδεκτό το να μπορεί οποιοσδήποτε να αυτοπροσδιορίζεται ως μη ρατσιστής ενώ οι πράξεις του δείχνουν άλλα.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Ιούλ 2020, 20:14Είναι έμμεση απολογία.Για ποιόν το λέει αυτό;σε ποιόν απαντά;δε νομίζω ότι ζητάει έλεγχο ο Αλαφούζος.
Μόνος του εσωτερικεύει την παράνοια και θεωρεί ότι πρέπει να αρνηθεί ότι είναι ρατσιστής ενώ θα έπρεπε να πει χου ρε μαλάκες.
Imperium έγραψε: ↑12 Ιούλ 2020, 20:23Επίσης, την άλλη που το σκεφτόμουνα μου ήρθε το εξης:
Προς το παρόν τα πάνε καλά γιτι την υπόθεση την χειρίζονται τα PR Department.
Κάτσε να περάσει στα χέρια του HR department, και μετά βλέπουμε ποιός θα λέει ακόμα: "Α, εγώ δεν δουλέυω, θα κάθομαι να σε κοιτάω να δουλεύεις εσύ, και μην πάς να μου επιβάλεις τα λευκά προνόμιά σου!"
Το έχω δει να συμβαίνει, αλλά η χώρα ήταν ειδική περίπτωση, δεν νομίζω οτι θα το ξαναδούμε αλλού.
πατησιωτης έγραψε: ↑12 Ιούλ 2020, 19:59Η βλακεία του είναι ότι λέει ότι αισθάνεται την ανάγκη να εξετάσει τον εαυτό του με βάση την παράνοια των ιεροεξεταστών.Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι έχουν εξουσία να κρίνουν ποιός είναι ρατσιστής είναι αυτή από μια ρατσιστική ταινία.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 23:14πολύ απογοητευτικό από μέρους της ΚJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιούλ 2020, 22:51
νεροβραστο κειμενο, τιποτα δεν καταλαβε αυτος που το γραψε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Για μένα ισχύουν αυτά που λέει αυτός.John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 06:40Με τη διαφορα οτι για σενα ο ρατσισμος δεν ειναι προβλημα, δεν ειναι ντηλ μπρεηκερ. Ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο, και για την ακριβεια σε ενοχλει περισσοτερο η αντιδραση σε αυτον παρα ο ιδιος.
Επίτιμο μέλος του Phorum.
Ενταξει, τα παντα μπορουν να κανουν οι μαυροι ανθρωποι, αυτος ομως διαλεξε να γινει λιμπερταριαν ρεπουμπλικανος της σχολης του σικαγο και ο μαυρος φιλος των απολογητων του ρατσισμου.πατησιωτης έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 07:26Για μένα ισχύουν αυτά που λέει αυτός.John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 06:40Με τη διαφορα οτι για σενα ο ρατσισμος δεν ειναι προβλημα, δεν ειναι ντηλ μπρεηκερ. Ειναι κατι που σε αφηνει αδιαφορο, και για την ακριβεια σε ενοχλει περισσοτερο η αντιδραση σε αυτον παρα ο ιδιος.
πατησιωτης @ Περί του Black Lives Matter
Όχι τώρα.Εδώ και 35 χρόνια που έμαθα την ύπαρξή του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Επίτιμο μέλος του Phorum.