Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
Re: Τι πρέπει να γίνει με την υπόθεση Πάοκ-Ξάνθης;
Ρε Γκουερίνο όποτε φωνάζετε μια φορά δεν είχατε δίκιο.
Μια ρε πούστη να πω ναι τα παιδιά.
Μια ρε πούστη να πω ναι τα παιδιά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Δεν αποκαταστάθηκε τίποτα βρε ντολμα. Δεν έκλεισε η υπόθεση. Συνιδιοκτησία υπάρχει. Αν δεν υπήρχε θα πήγαινε και η Ξάνθη στο cas να πάρει τους πόντους της πίσω.Gouerino 4 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 12:04Εγω στην θεσξ σου θα το βουλωνα
Μολις αποκατασταθηκε η δικαιοσυνη παλι σε ξεφτελισα,σε ξεμουνιασα
Ετοιμάσου για μεγάλο ξεβρακωμα. Δύσκολα τα πράγματα για τον παοκακο με το -7 να φαντάζει όαση μπροστά σε αυτό που θα έρθει.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
-
Τη στιγμη που πηρα τους βαθμους πισω φυσικα και αποκστασταθηκε η δικαιοσυνη.Albrecht έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:07Δεν αποκαταστάθηκε τίποτα βρε ντολμα. Δεν έκλεισε η υπόθεση. Συνιδιοκτησία υπάρχει. Αν δεν υπήρχε θα πήγαινε και η Ξάνθη στο cas να πάρει τους πόντους της πίσω.Gouerino 4 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 12:04Εγω στην θεσξ σου θα το βουλωνα
Μολις αποκατασταθηκε η δικαιοσυνη παλι σε ξεφτελισα,σε ξεμουνιασα
Ετοιμάσου για μεγάλο ξεβρακωμα. Δύσκολα τα πράγματα για τον παοκακο με το -7 να φαντάζει όαση μπροστά σε αυτό που θα έρθει.
Τα αλλα που λες ειναι για γελια.
Ευτυχως που υπαρχει το κας και δεν αποφασιζουν οι μαρουπες και αυτοι που χαιρετανε κουκλες
Και γιατί δεν πήγε και η Ξάνθη να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη και πήγε (με το σκατό στην κάλτσα) μόνο ο πρεσποπρωταθλητης;
Και πρόσεξε. Το cas μπορούσε να βγάλει και απόφαση. Να πει ο μπαοκ είναι αθώος. Αλλά δεν έβγαλε, απλά γύρισε πίσω τους βαθμούς, το πιθανότερο να τους φάνηκε ποινή χάδι. Εδώ θα είμαστε, μην μου αγχώνεσαι. Το πολύ πολύ αν είσαι τυχερός να ξεκινήσεις το επόμενο πρωτάθλημα με -7. Θα δείξει. Αθώος πάντως δεν είσαι. Βρωμιάρης ναι.
-
Στα παπαρια μου τι κανει η ξανθη.
Εγω τους πηρα τους βαθμους πισω;Ναι
Βαλτε την μαρουπα στον πατο σας,ακριβως εκει που σας τον καρφωσε ο μιχαι χθες
Mην έχεις αυταπάτες, τίποτε δεν θα γίνει όλα συμφωνημένα είναι. Το μόνο που θα γίνει είναι να πέσει η ξάνθη αγωνιστικά. Από εδώ και πέρα όμως ο ρπ δεν θα σε απειλεί για το πρωτάθλημα. Ο Μελισσανίδης είναι μεγαλύτερη απειλή.Albrecht έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:26Και πρόσεξε. Το cas μπορούσε να βγάλει και απόφαση. Να πει ο μπαοκ είναι αθώος. Αλλά δεν έβγαλε, απλά γύρισε πίσω τους βαθμούς, το πιθανότερο να τους φάνηκε ποινή χάδι. Εδώ θα είμαστε, μην μου αγχώνεσαι. Το πολύ πολύ αν είσαι τυχερός να ξεκινήσεις το επόμενο πρωτάθλημα με -7. Θα δείξει. Αθώος πάντως δεν είσαι. Βρωμιάρης ναι.
-
Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:29Mην έχεις αυταπάτες, τίποτε δεν θα γίνει όλα συμφωνημένα είναι. Το μόνο που θα γίνει είναι να πέσει η ξάνθη αγωνιστικά. Από εδώ και πέρα όμως ο ρπ δεν θα σε απειλεί για το πρωτάθλημα. Ο Μελισσανίδης είναι μεγαλύτερη απειλή.Albrecht έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:26Και πρόσεξε. Το cas μπορούσε να βγάλει και απόφαση. Να πει ο μπαοκ είναι αθώος. Αλλά δεν έβγαλε, απλά γύρισε πίσω τους βαθμούς, το πιθανότερο να τους φάνηκε ποινή χάδι. Εδώ θα είμαστε, μην μου αγχώνεσαι. Το πολύ πολύ αν είσαι τυχερός να ξεκινήσεις το επόμενο πρωτάθλημα με -7. Θα δείξει. Αθώος πάντως δεν είσαι. Βρωμιάρης ναι.

Γελάς Νέτο Γκουερίνο αλλά του χρόνου που θα παίζεις με Μιχαηλίδη, Μιχάι και Τζόλη μην περιμένεις πάλι να σε αφήσει ο γαύρος να κερδίσεις σε κρίσιμο ματς για αυτόν. Δεν αποτελείς πια απειλή για το χοντρό, για αυτό σου χαρίστηκε και σου δίνει και τη δεύτερη θέση.
Γιατί στα παπαριά σου; Υπόθεση συνιδιοκτησίας είναι.Gouerino 4 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:28Στα παπαρια μου τι κανει η ξανθη.
Εγω τους πηρα τους βαθμους πισω;Ναι
Βαλτε την μαρουπα στον πατο σας,ακριβως εκει που σας τον καρφωσε ο μιχαι χθες
Έχετε χαζεψει από την πολύ τσαπου φέτος. Ας μην ήσασταν αχόρταγες λυσσαρες να μην σας ξεπατωναμε.
-
Ρε συ,κατα την σκουληκοθεωρηση των πραγματων ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε κανενα ματς στα ισια τα τελευταια τεσσερα χρονια.Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:35Γελάς Νέτο Γκουερίνο αλλά του χρόνου που θα παίζεις με Μιχαηλίδη, Μιχάι και Τζόλη μην περιμένεις πάλι να σε αφήσει ο γαύρος να κερδίσεις σε κρίσιμο ματς για αυτόν. Δεν αποτελείς πια απειλή για το χοντρό, για αυτό σου χαρίστηκε και σου δίνει και τη δεύτερη θέση.
Βλεπω στο τσακ μπαμ βγηκε η εξηγηση για την χθεσινη πουτσα στις μαρουπες.
Γελαω γιατι ειστε για γελια.
Τουλαχιστον πιστευω οτι αυτα τα λετε ετσι για ναχαμε να λεγαμε και οτι στην πραγματικοτητα δεν τα πιστευετε ουτε εσεις.
Nαι δεν τα πιστεύουμε αλλά για πες μου όταν εσεις λέγατε οτι αν περνούσαμε στον τελικό με τον γαυρο θα μας το έδινε ο χοντρος ήταν αλήθεια ε? Και δεν απαντάς η Ξάνθη γιατί δεν πήγε στο CAS? Γιατί εχει καταρρεύσει αγωνιστικά και πέφτει?Gouerino 4 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:43Ρε συ,κατα την σκουληκοθεωρηση των πραγματων ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε κανενα ματς στα ισια τα τελευταια τεσσερα χρονια.Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:35Γελάς Νέτο Γκουερίνο αλλά του χρόνου που θα παίζεις με Μιχαηλίδη, Μιχάι και Τζόλη μην περιμένεις πάλι να σε αφήσει ο γαύρος να κερδίσεις σε κρίσιμο ματς για αυτόν. Δεν αποτελείς πια απειλή για το χοντρό, για αυτό σου χαρίστηκε και σου δίνει και τη δεύτερη θέση.
Τουλαχιστον πιστευω οτι αυτα τα λετε ετσι για ναχαμε να λεγαμε και οτι στην πραγματικοτητα δεν τα πιστευετε ουτε εσεις.
-
Τι με νοιαζει για την ξανθη εμενα ρε βιλλα;Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:46Nαι δεν τα πιστεύουμε αλλά για πες μου όταν εσεις λέγατε οτι αν περνούσαμε στον τελικό με τον γαυρο θα μας το έδινε ο χοντρος ήταν αλήθεια ε? Και δεν απαντάς η Ξάνθη γιατί δεν πήγε στο CAS? Γιατί εχει καταρρεύσει αγωνιστικά και πέφτει?Gouerino 4 έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:43Ρε συ,κατα την σκουληκοθεωρηση των πραγματων ο ΠΑΟΚ δεν κερδισε κανενα ματς στα ισια τα τελευταια τεσσερα χρονια.Arisvilla έγραψε: ↑13 Ιούλ 2020, 13:35Γελάς Νέτο Γκουερίνο αλλά του χρόνου που θα παίζεις με Μιχαηλίδη, Μιχάι και Τζόλη μην περιμένεις πάλι να σε αφήσει ο γαύρος να κερδίσεις σε κρίσιμο ματς για αυτόν. Δεν αποτελείς πια απειλή για το χοντρό, για αυτό σου χαρίστηκε και σου δίνει και τη δεύτερη θέση.
Εγω δικαιωθηκα παιρνοντας πισω τους βαθμους;Ναι
Οσο για τον υποθετικο τελικο που λες,εγω θα το παραδεχτω γιατι δεν εχω μουνακι.
Ναι αν υποθετικα το σηκωνατε ολοι αυτο θα λεγαμε
To ειπε και ο Καρπετοπουλος. Θα παρουνε και το περσινο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
28 Φεβ 2024, 08:48
-