Δηλαδή, εσείς θα νομίζετε οτι ξερω γω θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, για να μην συνεχίζω να σας πρήζω, αν θέλει κανεις συμπχορουμίτης ας με ενημερώσει με δυο κουβέντες σε ένα πμ για αυτά που ρωτώ.
Σαν πολύ μεγάλη φαντασία δεν έχεις, για αυτήν την ηλικία;
Ο φιν είναι γαμώ τα άτομα, έξυπνος, με ωραίο γραπτό λόγο. Τον θυμόμουν και από το παλιό.
Πως περιμένεις να βγάλεις άκρη όταν σε δεκάδες σελίδες οι περισσότεροι έκαναν χαβαλέ μαζί του κι όσο αυτός αρπαζόταν τόσο μεγάλωνε ο χαβαλές;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
οχι.
Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και όσοι αναφέρουν το δηλώνουν και με καμάρι, πολλές φορές.enterprise-psi έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 12:48
90% των αναφορών, γίνονται για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Δεν συμφωνώ με την άποψη σου, θα την αναφέρω.
Εδώ με προκαλείς να τοποθετηθώ για συγκεκριμένα πράγματα και πραγματικά δεν έχω καμιά όρεξη (πραγματικά όμως!) και χρόνο να αναγκαστώ να το κάνωenterprise-psi έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 12:48Ο φιν είναι γαμώ τα άτομα, έξυπνος, με ωραίο γραπτό λόγο. Τον θυμόμουν και από το παλιό.
Δεν είχε κάνει ποτέ όμως, συντονιστής σε ελληνικό φόρουμ . Συνήθως υποθέτεις οτι όλοι οι άνθρωποι, σκέφτονται και λειτουργούν περίπου όπως εσύ ο ίδιος.
Όταν λοιπόν έγινε συντονιστής , και είδε από πρώτο χέρι, την ωμή σαπίλα και κομπλεξικοτητα , κουφάθηκε
90% των αναφορών, γίνονται για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Δεν συμφωνώ με την άποψη σου, θα την αναφέρω.
Αν γράψω εγω ότι ο ναζισμος / κομμουνισμός, είναι καλό, και γράψεις εσύ, ενα ωραίο κείμενο όπου ευγενικά και ωραία διαφωνείς με τις πολιτικές μου απόψεις, στο αναφέρουν
Αν γράψεις, οτι παιδιά , μήπως υπάρχει και η άλλη άποψη περί θρησκειολογίας, την αναφέρουν .
Και αν δεν κάνεις τίποτα, σε βρίζουν με πμ
Αν δεν είσαι 24 ωρο στο φόρουμ σε βρίζουν.
Ή σε παρακαλάνε ευγενικά με ΠΜ, και μετά γράφουν άλλα δημόσια.
Είναι λοιπόν πολλοί που δεν τα γουστάρουν αυτά.
Εγω τα γουστάρω. Τρελαίνομαι. Οταν βλέπω άτομα να αναφέρουν αντίθετες πολιτικές απόψεις από τις δικές τους σαν εκτός θέματος, μου σηκώνεται
Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Aυτό. Αλλά ο vagabond είπε πως έφυγε λόγω ΓΓ συγκεκριμένα. Και αυτός κι ένα σωρό άλλα μέλη όπως ο Καβελιέρε. Αυτό δε καταλαβαίνω.
Τρία τουλάχιστον, όλα τοξικά, με γελοία αντιπαράθεση και γκρίνια από πλευράς ΓΓ από την αρχή, του στυλ γιατί έγινε συντονιστής ο τάδε, πως επιλέγονται οι συντονιστές, ποιος πιστοποίησε τον Σπύρο, γιατί η Χόουπ είναι επίτιμη συντονίστρια και τι αρμοδιότητες έχει, γιατί δεν μου απαντήσατε σε εκείνο και το άλλο, τέτοια συνέχεια και λογικά και αναμενόμενα όλοι όσοι ασχοληθήκαμε τον πήραμε στην πλάκα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Το λατρεύω και πρέπει να παραγγείλω καινούργια μπουκάλιαYouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 12:59Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο πσι τα φανταζομουν.
Αλλα ολα ετσι μαζεμενα ,μου ηρθαν καπως
Μεγαλοι ανθρωποι κανουν χειροτερα απο 5χρονα σε νηπιαγωγειο
''Κυριε συντονιστα αυτο το παιδακι με ακουμπησε με το δαχτυλο,καντε κατι''
Τραβα βγαλε ακρη
YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 12:59Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο πσι τα φανταζομουν.
Αλλα ολα ετσι μαζεμενα ,μου ηρθαν καπως
Μεγαλοι ανθρωποι κανουν χειροτερα απο 5χρονα σε νηπιαγωγειο
''Κυριε συντονιστα αυτο το παιδακι με ακουμπησε με το δαχτυλο,καντε κατι''
Τραβα βγαλε ακρη
Υπερβολή.
Μάργκαρετ Θάτσερ: