Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 30 Ιουν 2018, 13:52

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:43
ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!

Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται

(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση :) )
Για το θεμα που προεκυψε στην θρησκεολογια.Επειδη εγω ανοιξα το θεμα.
Θεωρησες οτι χλευαστηκε καποια στιγμη η πιστη σου; το συγκεκριμενο θαυμα;
το τιμιο ξυλο; ολα τα παραπανω; οτι και αν ηταν, δικαιωμα σου ! Και απο την πρωτη στιγμη που το εξεφρασες ειπα ας σβηστει το θεμα,δενεχω προβλημα κανενα.Αρκει να μην ξαναδημιουργηθει αναλογο μπαχαλο.
Ομως και εσυ αντι να πεις παιδια μου θιγεται την πιστη μου στοπ
ξεκινησε και ελεγες για ρεζιλια,για τσιπα για μνημονια που μας αξιζουν (μερικα απο αυτα που ειπες και φυσικα μετα μιλουσαν και αλλοι στο αναλογο υφος)
πως θα βρεις το δικιο που θεωρεις οτι εχεις με αυτον τον τροπο;

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 30 Ιουν 2018, 14:00

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:13
enterprise-psi έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:11
Η σουβλιτσα είναι σε κατάσταση quantum entanglement, βλέπει χρήστες να βρίζουν, και να αισχρολογούν, γνωρίζει ποιος μπαναρεται και ποιος οχι, αλλά παρακολουθεί λίγα νήματα.
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:03
Φαντάζομαι ομως, πως, ας πούμε για παράδειγμα στα νήματα της Θρησκειολογίας, επειδή ο Πσι "υποστηρίζει" το "πιστεύω" της "αντίθετης" πλευράς από την δική μου, δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημα του θέματος (ως όφειλε ως συντονιστής)
Τι να κάνουμε, έχουμε περιορισμένη αντίληψη, και σκουζουμε :lol:
Μιλάω για αυτά που παρακολουθώ, έχεις αντίρρηση?
Μπορεις-ως ΥπερΣυντονιστής- να μου υποδείξεις το λάθος μου, συγκεκριμένα?
Έτσι ακριβώς έκανε και ο ΓΓ και το νήμα έγινε πολυσέλιδος πάπυρος! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:02

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:52
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:43
ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!

Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται

(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση :) )
Για το θεμα που προεκυψε στην θρησκεολογια.Επειδη εγω ανοιξα το θεμα.
Θεωρησες οτι χλευαστηκε καποια στιγμη η πιστη σου; το συγκεκριμενο θαυμα;
το τιμιο ξυλο; ολα τα παραπανω; οτι και αν ηταν, δικαιωμα σου ! Και απο την πρωτη στιγμη που το εξεφρασες ειπα ας σβηστει το θεμα,δενεχω προβλημα κανενα.Αρκει να μην ξαναδημιουργηθει αναλογο μπαχαλο.
Ομως και εσυ αντι να πεις παιδια μου θιγεται την πιστη μου στοπ
ξεκινησε και ελεγες για ρεζιλια,για τσιπα για μνημονια που μας αξιζουν (μερικα απο αυτα που ειπες και φυσικα μετα μιλουσαν και αλλοι στο αναλογο υφος)
πως θα βρεις το δικιο που θεωρεις οτι εχεις με αυτον τον τροπο;
ελα ρε συ, στο ίδιο φορουμ γράφουμε, εκτός αν μπαίνεις πρώτη φορά θρησκειολογία (δεν το νομιζω ε?)

Αυτός ήταν ο σκοπός???? Να σβηστεί το νήμα? Πώς το επιτρέπεις και το συζητάς αυτό εσύ που το άνοιξες! Πώς το ανέχεσαι? Επειδή μπαχαλεύουν κάποιοι (πολύ κομψά το θέτω) να σβήνονται νήματα?! Πού ζούμε?! Πώς το ανέχεσαι, αλήθεια?! ... :wink:8)

χλευάστηκαν τα πάντα όλα από την πρώτη στιγμή, για πολλοστή φορά (τελικά ποτέ κανένας συντονιστής δεν διαβάζει τα νήματα της ΘΡησκειολογίας, ποτέ δεν προλαβαίνει να τα δει όλα, του ΓΓ μια χαρά τα βλέπανε όλα, :lol: )
Χλευάστηκε και υβρίστηκε η Πίστη, η Θεότητα, πρόσωπα, τα πάντα όλα και άμεσα και...πιο έντεχνα.
ΠΙστεύεις οτι δεν έχει γινει ποτέ η ευγενική παρατήρηση?
Πιστεύεις οτι δεν γίνεται επανειλημμένα αυτό που λέω?
Πιστεύεις οτι ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ σε τέτοιες περιπτώσεις βγαινει ποτέ τίποτα? (οχι οτι τώρα θα βγει αλλά για την τιμή των όπλων, αδελφέ, να γουστάρουμε :lol: )

Γραφουμε σε ξεχωριστό φόρουμ τελικά :):wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:03

enterprise-psi έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:39
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:33

Από ένα άτομο όλα αυτά; Ξέρεις πόσο εύκολο είναι απλά να μην ασχολείσαι με ένα άτομο απ' όλο το πχώρουμ;
Αμα ήταν μόνο ένα δεν θα είχε θέμα.

Ανφέρθηκε πως έχει να κάνει με τον ΓΓ που έκανε επιθέσεις σε μέλη. Υπάρχουν πολλά άτομα που έκαναν επιθέσεις στην Ίφιδα; Ή δε τις αρέσει γενικά το πχώρουμ επειδή θεωρεί πως υπάρχει μισογυνισμός κι όλα αυτά; Που συνίσταται σε απόψεις που εκφράζουν μερικοί κομπλεξάρες σε συγκεκριμένα θέματα στην ενότητα των κοινωνικών θεμάτων; Απόψεις δλδ που ανέκαθεν υπήρχαν σ' ένα πχώρουμ που έχεις ναζί, ανάρχε κι ότι έχει βγάλει η ανθρώπινη φαντασία; Ή υπάρχουν προσωπικά θέματα, ήτοι ο Χ,Ψ,Γ έκανε επιθέσεις στην ίφιδα, την Χόοπυ, τον Καβαλιέρ; Το πρώτο είναι εύκολα αποφευκτέο και το δεύτερο θα πρεπε να ναι αδιάφορο.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Ιουν 2018, 14:11

Εσύ που έρχεσαι, τι είσαι; Νούμερο ή attention whore; :p3:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:12

Και μετά λέμε για το elefthero που ακόμα έχει κλειστά τα pms και σκανάρει τα posts για να σβήνει ειδοποιήσεις και να κρατάει "αιχμαλώτους" εκεί πολλούς πχ scouser, karhergr, Σέλευκο, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, Uppercut, Κουρκούα, Κόκορα, Νταγκλή, atreu73, kingstonian, nrg κλπ.
είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο????? :smt017 (δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:14

Μιας κι αναφέρθηκε το ελεύθερο, εγώ είχα κάνει ακάουντ σ' αυτή την αηδία επειδή δεν ήξερα ότι είχε ανοίξει αυτό. Εννοείται πως δεν έχω ξαναπατήσει και θέλω να διαφράψω τον λογαριασμό μου αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια επιλογή. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:16

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:14
Μιας κι αναφέρθηκε το ελεύθερο, εγώ είχα κάνει ακάουντ σ' αυτή την αηδία επειδή δεν ήξερα ότι είχε ανοίξει αυτό. Εννοείται πως δεν έχω ξαναπατήσει και θέλω να διαφράψω τον λογαριασμό μου αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια επιλογή. Ξέρει κανείς τι παίζει;
αυτό ακούγεται σαν να θες να κάνεις δήλωση μετανοίας :lol:

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 30 Ιουν 2018, 14:16

enterprise-psi έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:03
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
30 Ιουν 2018, 12:59
Τα περισσοτερα απο οσα λεει ο πσι τα φανταζομουν.
Αλλα ολα ετσι μαζεμενα ,μου ηρθαν καπως :o
Μεγαλοι ανθρωποι κανουν χειροτερα απο 5χρονα σε νηπιαγωγειο :011:
''Κυριε συντονιστα αυτο το παιδακι με ακουμπησε με το δαχτυλο,καντε κατι''
Τραβα βγαλε ακρη :fp:
Το λατρεύω και πρέπει να παραγγείλω καινούργια μπουκάλια

Εικόνα
ετσι οπως παμε μαλλον καινουρια τανκερ πρεπει να παραγγειλεις :003:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Ρούλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρούλης » 30 Ιουν 2018, 14:18

Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:11

Attention whore. Και εσύ με πρόσεξες με τη μία. Αλλά δε θα φας.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:19

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:16
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:14
αυτό ακούγεται σαν να θες να κάνεις δήλωση μετανοίας :lol:

Φυσικά και μετανιώνω που βρέθηκα εκεί. Δεν απολογούμαι γιατί δεν είχα άλλη επιλογή και δεν ήξερα εξαρχής σε τι έμπλεκα. Τώρα θέλω να σβήσω το ακάουντ μου να μη φαίνεται καν ότι υπήρξα εκεί και δε βλέπω τέτοια δυνατότητα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Ιουν 2018, 14:19

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:12
Και μετά λέμε για το elefthero που ακόμα έχει κλειστά τα pms και σκανάρει τα posts για να σβήνει ειδοποιήσεις και να κρατάει "αιχμαλώτους" εκεί πολλούς πχ scouser, karhergr, Σέλευκο, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, Uppercut, Κουρκούα, Κόκορα, Νταγκλή, atreu73, kingstonian, nrg κλπ.
είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο????? :smt017 (δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)
Κάποιοι λίγοι τα κατάφεραν, οι περισσότεροι όχι.
Και το ξαναλέω, κάνει κακό που κάποιοι από εδώ, γράφουν και εκεί. Πρέπει να συνεννοηθούν να εξαφανιστούν όλοι μαζί για να υποψιαστούν οι αιχμάλωτοι πως όλοι είμαστε κάπου αλλού.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:20

Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:19
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:12
Κάποιοι λίγοι τα κατάφεραν, οι περισσότεροι όχι.
Και το ξαναλέω, κάνει κακό που κάποιοι από εδώ, γράφουν και εκεί. Πρέπει να συνεννοηθούν να εξαφανιστούν όλοι μαζί για να υποψιαστούν οι αιχμάλωτοι πως όλοι είμαστε κάπου αλλού.
Συγγνώμη ρε συ, γίνεται να μην έχουν πάρει πρέφα οτι το φόρουμ, οι χρήστες, έχουν "ανοίξει" αλλού?

Δηλαδή οκ, εδώ το πήραν πρέφα άλλοι κι άλλοι (εγώ :003: ) δεν ξέρει πχ ο σκάουζερ οτι άνοιξε το φορουμ υπο νέα διεύθυνση?!

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:20

Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Ιουν 2018, 14:21

Ρούλης έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:18
Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:11

Attention whore. Και εσύ με πρόσεξες με τη μία. Αλλά δε θα φας.
Αφού μου ήρθε ειδοποίηση για το quote που έκανες, πώς να μην δω τι έγραψες. Εντελώς attention whore ομως και το έχεις πάει σε άλλο επίπεδο. Λες "έι εδώ είμαι", γυρίζουμε και λες "με προσέξατε με την μία" :str8jack::str8jack::str8jack:

Ρούλης έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:18
[....Αλλά δε θα φας.
Δεν ενδιαφέρομαι. Αν δεν ενδιαφέρεσαι ούτε εσύ, να απαντάς χωρίς να κουοτάρεις αυτά που λέω και είναι εγγύηση πως δεν θα σε προσέξω! :8)
Leporello έγραψε:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών