Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Ιουν 2018, 14:23

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:20
Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα απαιτούν προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Αν τους ξέρετε και αλλού (social media, email κλπ), ειδοποιήστε τους.

Σουβλίτσα έγραψε:
Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:19
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:12

είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο????? :smt017 (δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)
Κάποιοι λίγοι τα κατάφεραν, οι περισσότεροι όχι.
Και το ξαναλέω, κάνει κακό που κάποιοι από εδώ, γράφουν και εκεί. Πρέπει να συνεννοηθούν να εξαφανιστούν όλοι μαζί για να υποψιαστούν οι αιχμάλωτοι πως όλοι είμαστε κάπου αλλού.
Συγγνώμη ρε συ, γίνεται να μην έχουν πάρει πρέφα οτι το φόρουμ, οι χρήστες, έχουν "ανοίξει" αλλού?

Δηλαδή οκ, εδώ το πήραν πρέφα άλλοι κι άλλοι (εγώ :003: ) δεν ξέρει πχ ο σκάουζερ οτι άνοιξε το φορουμ υπο νέα διεύθυνση?!
Ειδικά αυτός πιστεύω πως θα ερχόταν έστω και για να δει πώς θα πάει.
Όχι, γιατί να ξέρουν; Κάποιοι δεν προλαβαίνουν λόγω εργασίας, άλλων υποχρεώσεων ή είναι μεγαλύτερης ηλικίας, βρήκαν ένα, έχει και παλιούς πχορουμίτες (το κρίμα στον λαιμό τους) και βολεύτηκαν.

Σίγουρα δεν θα τους αρέσει όπως το παλιό, σε ποιον αρέσει αυτή η παράνοια, αλλά δεν το ψάχνουν πιο πέρα.
όσοι ενημερωθήκαμε στην αρχή εκτός από 2-3 ήρθαμε και είμαστε (εκτός από 2-3) ακόμα εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 30 Ιουν 2018, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:25

Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:23
Uppercut έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα απαιτούν προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Τα PMs προεγκρίνονται κάθε φορά; Είναι δυνατόν; Εγώ που χα ποστάρει λίγο δε θυμάμαι να περνούσε από έγκριση πριν ποσταριστεί.

Πόσταρα τώρα. Δε μου ζήτησε έγκριση.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιουν 2018, 14:28

MΗΝ κατηγορειτε το ελευθερο ή αλλα φορα. Η πολυφωνια και ο υγειης ανταγωνισμος ειναι εχθρος του ολοκληρωτισμου.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 30 Ιουν 2018, 14:28

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:02
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:52
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:43
ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!

Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται

(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση :) )
Για το θεμα που προεκυψε στην θρησκεολογια.Επειδη εγω ανοιξα το θεμα.
Θεωρησες οτι χλευαστηκε καποια στιγμη η πιστη σου; το συγκεκριμενο θαυμα;
το τιμιο ξυλο; ολα τα παραπανω; οτι και αν ηταν, δικαιωμα σου ! Και απο την πρωτη στιγμη που το εξεφρασες ειπα ας σβηστει το θεμα,δενεχω προβλημα κανενα.Αρκει να μην ξαναδημιουργηθει αναλογο μπαχαλο.
Ομως και εσυ αντι να πεις παιδια μου θιγεται την πιστη μου στοπ
ξεκινησε και ελεγες για ρεζιλια,για τσιπα για μνημονια που μας αξιζουν (μερικα απο αυτα που ειπες και φυσικα μετα μιλουσαν και αλλοι στο αναλογο υφος)
πως θα βρεις το δικιο που θεωρεις οτι εχεις με αυτον τον τροπο;
ελα ρε συ, στο ίδιο φορουμ γράφουμε, εκτός αν μπαίνεις πρώτη φορά θρησκειολογία (δεν το νομιζω ε?)

Αυτός ήταν ο σκοπός???? Να σβηστεί το νήμα? Πώς το επιτρέπεις και το συζητάς αυτό εσύ που το άνοιξες! Πώς το ανέχεσαι? Επειδή μπαχαλεύουν κάποιοι (πολύ κομψά το θέτω) να σβήνονται νήματα?! Πού ζούμε?! Πώς το ανέχεσαι, αλήθεια?! ... :wink:8)

χλευάστηκαν τα πάντα όλα από την πρώτη στιγμή, για πολλοστή φορά (τελικά ποτέ κανένας συντονιστής δεν διαβάζει τα νήματα της ΘΡησκειολογίας, ποτέ δεν προλαβαίνει να τα δει όλα, του ΓΓ μια χαρά τα βλέπανε όλα, :lol: )
Χλευάστηκε και υβρίστηκε η Πίστη, η Θεότητα, πρόσωπα, τα πάντα όλα και άμεσα και...πιο έντεχνα.
ΠΙστεύεις οτι δεν έχει γινει ποτέ η ευγενική παρατήρηση?
Πιστεύεις οτι δεν γίνεται επανειλημμένα αυτό που λέω?
Πιστεύεις οτι ΧΩΡΙΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ σε τέτοιες περιπτώσεις βγαινει ποτέ τίποτα? (οχι οτι τώρα θα βγει αλλά για την τιμή των όπλων, αδελφέ, να γουστάρουμε :lol: )

Γραφουμε σε ξεχωριστό φόρουμ τελικά :):wave:
Σιγα την ανοχη μωρε να σβηστει ενα θεμα στο φορουμ! Εφοσον θιχτηκες και εχουμε ανταλλαξει 2 κουβεντες εδω μεσα,σιγα το θεμα!
Εχετε προηγουμενα οπως καταλαβαινω και δεν μπορειτε να τα βρειτε μεταξυ σας
και πρεπει να επεμβει ο συντονισμος. Και να επεμβει ομως ο συντονισμος
και να κανει οτι εσυ θεωρεις σωστο
Μετα ισως θα κραζει η αλλη πλευρα τον συντονισμο :roll:
Δεν θα βγαλουμε ακρη ποτε ετσι! Και φυσικα θεωρω οτι χωρις ξεβρακωμα
μπορει να βγει κατι,αλιμονο αν δεν μπορουσε.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:29

Γράφουμε σε ξεχωριστό πχόρουμ είπαμε αγαπητή και ποστάρουμε και σε διαφορετικά νήματα (δεν θέλω να το πω πιο χοντρά, σόρυ) :)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 30 Ιουν 2018, 14:32

Αυτό που βγάζετε ζήλεια που τους "κρατούν αιχμάλωτους" είναι για γελια και για κλάματα. Αν σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν μπορείτε να μπαίνετε να τους διαβάζετε εφόσον δε θέλετε να συμμετέχετε.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 30 Ιουν 2018, 14:32

Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:29
Γράφουμε σε ξεχωριστό πχόρουμ είπαμε αγαπητή και ποστάρουμε και σε διαφορετικά νήματα (δεν θέλω να το πω πιο χοντρά, σόρυ) :)
Μαλιστα :)

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 30 Ιουν 2018, 14:34

Βινόσαυρος έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:32
Αυτό που βγάζετε ζήλεια που τους "κρατούν αιχμάλωτους" είναι για γελια και για κλάματα. Αν σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν μπορείτε να μπαίνετε να τους διαβάζετε εφόσον δε θέλετε να συμμετέχετε.
Να τους μιλήσουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν! Η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται η αριστερά.
Κανείς δεν ζηλεύει κάποιον επειδή είναι αιχμάλωτος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 30 Ιουν 2018, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Ιουν 2018, 14:34

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:14
Μιας κι αναφέρθηκε το ελεύθερο, εγώ είχα κάνει ακάουντ σ' αυτή την αηδία επειδή δεν ήξερα ότι είχε ανοίξει αυτό. Εννοείται πως δεν έχω ξαναπατήσει και θέλω να διαφράψω τον λογαριασμό μου αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια επιλογή. Ξέρει κανείς τι παίζει;
υπαρχει τετοια επιλογη. βγαινεις δημοσιως και δηλωνεις οτι υπαρχει αυτο το φορουμ. σε 3 δευτερολεπτα διαγραφεσαι δια παντος, ευκολακι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Ιουν 2018, 14:36

Uppercut έγραψε:
για καθε εναν που ειδοποιηται, μπαναρεται αυτος που τον ειδοποιησε, ακομη κι αν το εκανε με π.μ. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 14:37

:smt005:

πραγματικά πάντως, τί ζούμε ρε πστ all together, εδώ κοντεύουν οι ΑΛβανοί να μπουν στην Καλαμάτα και έχουμε τρελαθεί με τα φορουμικά (παντώς είδους φορουμικά) ανεκδοτα :smt005:

οκ μας καταλαβαίνω!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 14:40

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:36
Uppercut έγραψε:
για καθε εναν που ειδοποιηται, μπαναρεται αυτος που τον ειδοποιησε, ακομη κι αν το εκανε με π.μ. :102:

Τι ζούμε ρε πούστη μου; Δηλαδή υπάρχουν μέλη εκεί που μισούν τη (φορουμική) ζωή τους, απεχθάνονται τη νέα μαλακία και δε ξέρουν και δε μπορούν να μάθουν ότι υπάρχουμε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιουν 2018, 14:40

Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:34
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:14
Μιας κι αναφέρθηκε το ελεύθερο, εγώ είχα κάνει ακάουντ σ' αυτή την αηδία επειδή δεν ήξερα ότι είχε ανοίξει αυτό. Εννοείται πως δεν έχω ξαναπατήσει και θέλω να διαφράψω τον λογαριασμό μου αλλά δεν υπάρχει καμία τέτοια επιλογή. Ξέρει κανείς τι παίζει;
υπαρχει τετοια επιλογη. βγαινεις δημοσιως και δηλωνεις οτι υπαρχει αυτο το φορουμ. σε 3 δευτερολεπτα διαγραφεσαι δια παντος, ευκολακι.
Απλά να φροντίσει να είναι ον λάην ο ατρεου και ο σελ τουλάχιστον στο νήμα που θα αυτοκτονήσει, να πέσει ηρωικά τουλάχιστο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιουν 2018, 14:41

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:40
Ασέβαστος έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:36
Uppercut έγραψε:

Τι ζούμε ρε πούστη μου; Δηλαδή υπάρχουν μέλη εκεί που μισούν τη (φορουμική) ζωή τους, απεχθάνονται τη νέα μαλακία και δε ξέρουν και δε μπορούν να μάθουν ότι υπάρχουμε.
Μην το παίζεις ήρωας, κάνε τον, ακόλουθα το δρόμο που χάραξε ο Σεβασμιώτατος!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 30 Ιουν 2018, 14:43

Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:34
Βινόσαυρος έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:32
Να τους μιλήσουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν! Η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται η αριστερά.
Κανείς δεν ζηλεύει κάποιον επειδή είναι αιχμάλωτος!
τα περισσότερα φόρουμ δεν επιτρέπουν σπαμαρισμα άλλων παρόμοιων. Επι της ουσίας όμως μπορείτε να συνομιλείτε εκεί δημοσίως αν θέλετε να συνδιαλέγεστε με τις περσόνες που σας ενδιαφέρουν και φυθσικά σεβόμενοι τους κανόνες κάθε φόρουμ.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών