επισης τα περισσοτερα φορουμ δεν διαβαζουν τα πμ των μελων, και οταν μπαναρουν καποιον του λενε το λογο.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:43τα περισσότερα φόρουμ δεν επιτρέπουν σπαμαρισμα άλλων παρόμοιων. Επι της ουσίας όμως μπορείτε να συνομιλείτε εκεί δημοσίως αν θέλετε να συνδιαλέγεστε με τις περσόνες που σας ενδιαφέρουν και φυθσικά σεβόμενοι τους κανόνες κάθε φόρουμ.Juno έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:34Να τους μιλήσουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν! Η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται η αριστερά.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:32Αυτό που βγάζετε ζήλεια που τους "κρατούν αιχμάλωτους" είναι για γελια και για κλάματα. Αν σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν μπορείτε να μπαίνετε να τους διαβάζετε εφόσον δε θέλετε να συμμετέχετε.
Κανείς δεν ζηλεύει κάποιον επειδή είναι αιχμάλωτος!
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Dwarven Blacksmith
Βασικά δε μπορούμε. Εγώ σταμάτησα να γράφω εκεί, απ' όσο θυμάμαι δεν σχολίασα καν εδώ για εκεί, και τελικά με μπάναραν. Ποιος ξέρει με τι σκεπτικό.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:43τα περισσότερα φόρουμ δεν επιτρέπουν σπαμαρισμα άλλων παρόμοιων. Επι της ουσίας όμως μπορείτε να συνομιλείτε εκεί δημοσίως αν θέλετε να συνδιαλέγεστε με τις περσόνες που σας ενδιαφέρουν και φυθσικά σεβόμενοι τους κανόνες κάθε φόρουμ.Juno έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:34Να τους μιλήσουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν! Η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται η αριστερά.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:32Αυτό που βγάζετε ζήλεια που τους "κρατούν αιχμάλωτους" είναι για γελια και για κλάματα. Αν σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν μπορείτε να μπαίνετε να τους διαβάζετε εφόσον δε θέλετε να συμμετέχετε.

Τα άλλα φόρουμς το επέτρεψαν και το έκοψαν μόνον όταν κάποιοι το παρατράβηξαν.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:43τα περισσότερα φόρουμ δεν επιτρέπουν σπαμαρισμα άλλων παρόμοιων. Επι της ουσίας όμως μπορείτε να συνομιλείτε εκεί δημοσίως αν θέλετε να συνδιαλέγεστε με τις περσόνες που σας ενδιαφέρουν και φυθσικά σεβόμενοι τους κανόνες κάθε φόρουμ.Juno έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:34Να τους μιλήσουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν! Η δημοκρατία όπως την αντιλαμβάνεται η αριστερά.Βινόσαυρος έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:32Αυτό που βγάζετε ζήλεια που τους "κρατούν αιχμάλωτους" είναι για γελια και για κλάματα. Αν σας ενδιαφέρουν αυτά που γράφουν μπορείτε να μπαίνετε να τους διαβάζετε εφόσον δε θέλετε να συμμετέχετε.
Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πω πχ στον scouzer πώς γράφω και εδώ.
Έγραφαν μόνοι τους οι τρόφιμοι, τους έκατσε μια ευκαιρία, μάζεψαν πελάτες και τώρα κλείδωσαν τις πόρτες μην τους χάσουν. Κατάντια!
Αφού προτίμησες να γράφεις εδώ, είσαι εχθρός.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:45Βασικά δε μπορούμε. Εγώ σταμάτησα να γράφω εκεί, απ' όσο θυμάμαι δεν σχολίασα καν εδώ για εκεί, και τελικά με μπάναραν. Ποιος ξέρει με τι σκεπτικό.

Την Νικολούλη την σκεφτήκαμε σαν μια κάποια λύση?! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- YouOnlyLiveOnce
Μην μπαινετε εκει και λετε ανοιξε νεο φορουμ ελατε
ουτε σε καποιο θεμα ουτε σε πμ αφου ειπαμε τα σβηνουν.
Αλλα υπαρχει αλλος τροπος πολυ απλος να τους ειδοποιησετε
δεν τον λεω γιατι μας διαβαζουν

ουτε σε καποιο θεμα ουτε σε πμ αφου ειπαμε τα σβηνουν.
Αλλα υπαρχει αλλος τροπος πολυ απλος να τους ειδοποιησετε
δεν τον λεω γιατι μας διαβαζουν

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έμπα μέσα, χώστα στα νεοκομμούνια και θα φας μπαν. Μόλις ξεμπαναριστείς ξαναχώστα για τα μπλοκαρισμένα ΠΜ και τις πουστιές τους περί δήθεν ιών. Όλα αυτά δημόσια.
Αν δεν φας περμαμπάν και αν δεν διαγράψουν τον λογ/σμό σου, να μη με λένε Νάνδρο! Έχω προσωπική εμπειρία!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΕΦΤΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δόκτωρ Μπαρουφάκη; Εσείς;

Και τέρμα τα σχόλια, πολύ ασχολήθηκα

Το θέμα είναι να παραχθεί αποτέλεσμα, δηλαδή να απελευθερωθούν οι αιχμάλωτοι. Οι τρομοκρατικές ενέργειες συμφέρουν τη καθεστηκυία τάξη που τις εκμεταλλεύεται για να αυστηροποιήσει τα μέσα καταστολής.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:41Μην το παίζεις ήρωας, κάνε τον, ακόλουθα το δρόμο που χάραξε ο Σεβασμιώτατος!
Δε θέλω να φάω μπαν και να εξακολουθεί να φαίνεται το ακάουντ μου. Θέλω να διαφραφεί.Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:50Έμπα μέσα, χώστα στα νεοκομμούνια και θα φας μπαν. Μόλις ξεμπαναριστείς ξαναχώστα για τα μπλοκαρισμένα ΠΜ και τις πουστιές τους περί δήθεν ιών. Όλα αυτά δημόσια.
Αν δεν φας περμαμπάν και αν δεν διαγράψουν τον λογ/σμό σου, να μη με λένε Νάνδρο! Έχω προσωπική εμπειρία!
.
Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.
Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
Στα θρησκευτικα ζητηματα υπαρχει μεγαλο προβλημα καθως απαιτειται απο τους θρησκευομενους α πριορι σεβασμος απο ολους τους υπολοιπους πανω σε παραλογα πραγματα οπως πχ οτι παρθενες γεννησαν θεανθρωπους που για να σωθουμε πρεπει να τους κανιβαλισουμε το σωμα και να τους πιουμε το αιμα κλπ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 13:52Για το θεμα που προεκυψε στην θρησκεολογια.Επειδη εγω ανοιξα το θεμα.Σουβλίτσα έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 13:43ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!
Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται
(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση)
Θεωρησες οτι χλευαστηκε καποια στιγμη η πιστη σου; το συγκεκριμενο θαυμα;
το τιμιο ξυλο; ολα τα παραπανω; οτι και αν ηταν, δικαιωμα σου ! Και απο την πρωτη στιγμη που το εξεφρασες ειπα ας σβηστει το θεμα,δενεχω προβλημα κανενα.Αρκει να μην ξαναδημιουργηθει αναλογο μπαχαλο.
Ομως και εσυ αντι να πεις παιδια μου θιγεται την πιστη μου στοπ
ξεκινησε και ελεγες για ρεζιλια,για τσιπα για μνημονια που μας αξιζουν (μερικα απο αυτα που ειπες και φυσικα μετα μιλουσαν και αλλοι στο αναλογο υφος)
πως θα βρεις το δικιο που θεωρεις οτι εχεις με αυτον τον τροπο;
Σε καθε μη θρησκευτικο ζητημα οταν ενας απο εμας βρισκει παραλογη την επιχειρηματολογια του αλλου εχει καθε δικαιωμα να την αντικρουσει η και να την απορριψει. Εδω που εχουμε να κανουμε με εξ ορισμου παραλογα ( μεταφυσικα) αφηγηματα μπαινει λογοκρισια γιατι " πρεπει να σεβεσαι την πιστη μου" . Γιατι να σεβαστω ρε φιλε? Και γιατι δεν σεβεσαι καλυτερα εσυ τη λογικη αλλα καλεις εμενα να σεβαστω το παραλογο?
Uppercut έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:22Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.

@ Ναμ: δεν σέβεσαι εσύ την λογική σου και ούτε τη δική μου τί να λέμε τώρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 30 Ιουν 2018, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-