Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 30 Ιουν 2018, 16:00

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:50
Οχι δεν σεβομαι αναποδεικτα μεταφυσικα αφηγηματα. Γιατι να τα σεβαστω? Μιλας για την πιστη σου χρησιμοποιωντας εντελως υπερβατικες εννοιες, εξω απο καθε πλαισιο λογικης. Μου λες σεβαστω βιβλια που περιγραφουν παραμυθια και αναφερονται εμφανως σε κοινωνιες αλλης εποχης. Μου λες να σεβαστω θαυματα που δεν αποδεικνυονται πουθενα και μυθευματα για δηθεν παραδεισους και τα ρεστα. Και εχεις και απαιτηση να τα σεβομαι ολα αυτα. Ε δεν γινεται
Θα μπορούσε να πει κανείς πως και ο κομμουνισμός, είναι υπερβατική έννοια και αναφέρεται σε κοινωνίες άλλης εποχής. :roll:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2018, 16:01

Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:23
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:20
Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;
απαιτούν
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Αν τους ξέρετε και αλλού (social media, email κλπ), ειδοποιήστε τους.
Δεν ισχύει - οτι γράφω ανεβαίνει άμεσα - δεν έχει σβηστεί ποτέ κανένα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 16:04

southern έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:53
Namrail έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:31
@ Ναμ: δεν σέβεσαι εσύ την λογική σου και ούτε τη δική μου τί να λέμε τώρα?
Οχι δεν σεβομαι αναποδεικτα μεταφυσικα αφηγηματα. Γιατι να τα σεβαστω? Μιλας για την πιστη σου χρησιμοποιωντας εντελως υπερβατικες εννοιες, εξω απο καθε πλαισιο λογικης. Μου λες σεβαστω βιβλια που περιγραφουν παραμυθια και αναφερονται εμφανως σε κοινωνιες αλλης εποχης. Μου λες να σεβαστω θαυματα που δεν αποδεικνυονται πουθενα και μυθευματα για δηθεν παραδεισους και τα ρεστα. Και εχεις και απαιτηση να τα σεβομαι ολα αυτα. Ε δεν γινεται
πίστευε στο μύθευμα του σοσιαλιστικού παραδείσου που δεν κατόρθωσε να ξεριζώσει τη θρησκεία από καμία σοσιαλιστική χώρα.
Δεν ειναι ευκολο να ξεριζωσεις τη θρησκεια γιατι παταει πανω στον πρωταρχικο και πιο αρχεγονο φοβο εκεινον του θανατου. Αν αυτο το συνδυασεις με το γεγονος οτι ειμαστε ( και ισως παραμεινουμε για καιρο ακομα), σε πρωτογονη κατασταση σαν ανθρωπινο ειδος, τοτε καταλαβαινεις οτι ειναι μακρυς ο δρομος μεχρι την απαγγιστρωση απο τις θρησκευτικες δοξασιες. Ωστοσο για την πραγματικη απελευθερωση του ανθρωπου δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο παρα να προσπαθουμε προς την κατευθυνση του απεγκλωβισμου των συνειδησεων απο τα παραμυθια. Οσο και αν παρει

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 16:04

Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:01

τα δικά σου ίσως, αλλων :p1:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 16:06

Αγις έγραψε:
Juno έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:23
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:20
Τι λέτε ρε παιδιά; Υπάρχουν άτομα στο ελεύθερο που δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτουνού; Γιατί δεν ειδοποιούνται;
απαιτούν
Γιατί αυτά που γράφεις είτε σαν σχόλια είτε σαν μηνύματα προέγκριση για να δημοσιευθούν και ο Γενικός Γραμματέας του Ασύλου, Αλεχάντρο, τα σβήνει αν δεν του αρέσουν.
Αν τους ξέρετε και αλλού (social media, email κλπ), ειδοποιήστε τους.
Δεν ισχύει αυτό που λέει για προέγκριση. Ισχύει ότι τα μηνύματα τα διαβάζουν κι ότι τρως μπαν για πλάκα. Εμένα μου κάναν έντιτ ένα ποστ που έγραφε απλά τη λέξη "πχώρουμ". Το πως τρως μπαν για οτιδήποτε γουστάρουν το χουν πει άλλοι εδώ μέσα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 16:08

vagabondo έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:00
Namrail έγραψε:
Θα μπορούσε να πει κανείς πως και ο κομμουνισμός, είναι υπερβατική έννοια και αναφέρεται σε κοινωνίες άλλης εποχής. :roll:
Ο κομουνισμος ειναι οντως υπερβατικη εννοια σε καποιο βαθμο, διοτι βρισκεται στο οριο που χωριζει την ανθρωπινη προιστορια απο την Ιστορια και ειναι δυο κοινωνικοοικονομικα συστηματα μακρια, σε τετοια αποσταση, που δεν μπορουμε να τον δουμε καλα καλα. Το προβλημα με τον κομουνισμο ειναι οτι βρισκεται πολυ μπροστα απο αυτο που ειναι το στατους κβο του σημερα. Ο σοσιαλισμος απο την αλλη ειναι εφαρμοσμενο συστημα και μπορει να αποτιμηθει σε εντελως ρεαλιστικη βαση, κατι το οποιο δεν μπορρι να γινει με τους θρησκευτικους μυθους

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 30 Ιουν 2018, 16:08

Αγις έγραψε:
ρώτα αν ξέρει κανείς που γράφει η νάνος ή ο nandros γιατί σου λείπουν, να δούμε κάτι. :003:

εδιτ: οκ μην ρωτήσεις, σιγά, γιατί μέχρι να απαντήσεις οτι δεν θα το κάνεις μπορεί να σε μπανάρουν αυτοβούλως :smt005:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2018, 16:11

enaon έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:08
Αγις έγραψε:
ρώτα αν ξέρει κανείς που γράφει η νάνος ή ο nandros γιατί σου λείπουν, να δούμε κάτι. :003:
Θα με παρεξηγήσουν .
Δώσε γυναικεία νίκ να γράψω - για ένα ιματζ ζούμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 30 Ιουν 2018, 16:13

Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:11
Θα με παρεξηγήσουν .
ασε καλύτερα το ξανασκέφτηκα, μέχρι να τελειώσουμε την κουβέντα θα σε έχουν μπανάρει, δεν θα προλάβεις καν να μπεις, κρίμα είναι.

εκτός αν θές να το κάνουμε πείραμα, ορθή επανάληψη :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Ιουν 2018, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 16:13

Αγις έγραψε:
enaon έγραψε:
Αγις έγραψε:
Θα με παρεξηγήσουν .
Γράψτο αντρικά προσθέτοντας nohomo σε υστερόγραφο :bored:

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 16:14

enaon

Mπα, το παίζει διπλωματικά ο Άγις. Πιο πιθανό να σε μπανάρουν εσένα, αν δεν είσαι ήδη μπαναρισμένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 30 Ιουν 2018, 16:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 16:14

enaon έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:13
Αγις έγραψε:
Θα με παρεξηγήσουν .
ασε καλύτερα το ξανασκέφτηκα, μέχρι να τελειώσουμε την κουβέντα θα σε έχουν μπανάρει, δεν θα προλάβεις καν να μπεις, κρίμα είναι.

εκτός αν θές να το κάνουμε πείραμα, ορθή επανάληψη :003:
:smt005::smt005: είναι ήδη μπανεδ λες?

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 30 Ιουν 2018, 16:15

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:14
Mπα, το παίζει διπλωματικά ο Άγις. Πιο πθανό να σε μπανάρουν εσένα, αν δεν είσαι ήδη μπαναρισμένος.
ναι εγώ είμαι καιρό, ήθελα να μάθω αν λέμε σαχλαμάρες, δεν λέμε, δεν πάνε καλά :)

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 30 Ιουν 2018, 16:16

Dwarven Blacksmith έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:45
Εγώ σταμάτησα να γράφω εκεί, απ' όσο θυμάμαι δεν σχολίασα καν εδώ για εκεί, και τελικά με μπάναραν. Ποιος ξέρει με τι σκεπτικό.
Ομοφυλοφιλικό.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 30 Ιουν 2018, 16:20

Namrail έγραψε:
vagabondo έγραψε:
30 Ιουν 2018, 16:00
Namrail έγραψε:
Ο κομουνισμος ειναι οντως υπερβατικη εννοια σε καποιο βαθμο, διοτι βρισκεται στο οριο που χωριζει την ανθρωπινη προιστορια απο την Ιστορια και ειναι δυο κοινωνικοοικονομικα συστηματα μακρια, σε τετοια αποσταση, που δεν μπορουμε να τον δουμε καλα καλα. Το προβλημα με τον κομουνισμο ειναι οτι βρισκεται πολυ μπροστα απο αυτο που ειναι το στατους κβο του σημερα. Ο σοσιαλισμος απο την αλλη ειναι εφαρμοσμενο συστημα και μπορει να αποτιμηθει σε εντελως ρεαλιστικη βαση, κατι το οποιο δεν μπορρι να γινει με τους θρησκευτικους μυθους
Γιατί τα κομουνιστικά κόμματα τότε, δεν μετονομάζονται σε σοσιαλιστικά έτσι ώστε να προσελκύσουν τον λαό; Αφού, έτσι κι αλλιώς, θα πρέπει να περάσει από τον σοσιαλισμό πρώτα η κοινωνία.
Τώρα, οι μισοί από αυτούς που δεν ψηφίζουν κομουνιστικά κόμματα, είναι γιατί το θεωρούν ουτοπία και οι άλλοι μισοί, εχθρό του χριστιανισμού.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών