Αυτό θα γινότανε γιατί "ισότητα".
Spank collective : Αντρες ειστε δουλοι μεχρι το μεδουλι - kinky αναρχία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Spank collective : Αντρες ειστε δουλοι μεχρι το μεδουλι - kinky αναρχία
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για αυτό που λες.Beria έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 17:02αφού δεν ρώτησες 'το σεξ τι είναι;'
πάλι καλά

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μιλάς ελληνικά εσύ τώρα.Kauldron έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 17:01modification, τροποποίηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 15 Ιούλ 2020, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 20:36Σου χει γίνει αναφορά
Εσυ Gherschaagk σαν συντονίστρια και ενεργή στο νήμα είσαι ΟΚ με τον χρήστη;
Κάνε με γκαρδιά μου να φάω μπαν , αφού το έχεις ξεσκίσει πρώτα το νήμα

Βρε παιδάκι μου. Vanilla αποκαλούν οι παίκτες το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρία. ΩΣΤΟΣΟ, πολλοί παίκτες που ξέρουν κάποια πράγματα από προγραμματισμό, σχεδιασμό γραφικών, κλπ, τροποποιούν το παιχνίδι, ουτως ώστε να έχεις περισσότερους εχθρούς, περισσότερα όπλα, να υπάρχουν περισσότερες αποστολές, μέρη, κλπ. Συνήθως, πέρα απ' το αισθητικό κομμάτι, το κάνουν και κάπως πιο δύσκολο, για να γουστάρουν οι άλλοι παίκτες. Αυτές τις τροποποιήσεις, τις κάνουν πακέτο, και τις μοιράζονται με τους υπόλοιπους παίκτες σε διάφορα φόρουμ. Αυτά τα πακέτα τροποποιήσεων λέγονται Mods που είναι συντομία για modifications, δηλαδή τροποποιήσεις. Κατάλαβες τώρα?Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 20:07Μιλάς ελληνικά εσύ τώρα.

Στην κατάλληλη γυναίκα, δίνουμε και έλεγχο.

Αλλά σίγουρα όχι σ' αυτές τις σιχαμένες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έχω πει όμως. Να πει κανείς πως δεν το έχω πει, να πάει στον γεροδιάλο. Όταν πατάμε το κουμπί της αναφοράς δεν κάνουμε παράθεση στο ίδιο ποστ.georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 20:36Σου χει γίνει αναφορά

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ή-μαρ-τον.Kauldron έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:13Βρε παιδάκι μου. Vanilla αποκαλούν οι παίκτες το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρία. ΩΣΤΟΣΟ, πολλοί παίκτες που ξέρουν κάποια πράγματα από προγραμματισμό, σχεδιασμό γραφικών, κλπ, τροποποιούν το παιχνίδι, ουτως ώστε να έχεις περισσότερους εχθρούς, περισσότερα όπλα, να υπάρχουν περισσότερες αποστολές, μέρη, κλπ. Συνήθως, πέρα απ' το αισθητικό κομμάτι, το κάνουν και κάπως πιο δύσκολο, για να γουστάρουν οι άλλοι παίκτες. Αυτές τις τροποποιήσεις, τις κάνουν πακέτο, και τις μοιράζονται με τους υπόλοιπους παίκτες σε διάφορα φόρουμ. Αυτά τα πακέτα τροποποιήσεων λέγονται Mods που είναι συντομία για modifications, δηλαδή τροποποιήσεις. Κατάλαβες τώρα?
Με συγχωρείς. Την δική μου παράθεση την επεξεργάστηκα. Διέγραψε σε παρακαλώ και την παράθεση του χρήστη και πάμε παρακάτω. Σε ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:26Το έχω πει όμως. Να πει κανείς πως δεν το έχω πει, να πάει στον γεροδιάλο. Όταν πατάμε το κουμπί της αναφοράς δεν κάνουμε παράθεση στο ίδιο ποστ.georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 20:36Σου χει γίνει αναφορά
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οκ, θα σε συγχωρήσω.georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:38Με συγχωρείς. Την δική μου παράθεση την επεξεργάστηκα. Διέγραψε σε παρακαλώ και την παράθεση του χρήστη και πάμε παρακάτω. Σε ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:26Το έχω πει όμως. Να πει κανείς πως δεν το έχω πει, να πάει στον γεροδιάλο. Όταν πατάμε το κουμπί της αναφοράς δεν κάνουμε παράθεση στο ίδιο ποστ.georgebi έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 20:36
Σου χει γίνει αναφορά
Αυτή τη φορά, δεύτερη δεν έχει.
Kι όμως είναι ωραίο, να βλέπεις μια κοινότητα που προσφέρει αφιλοκερδώς ο καθένας ανάλογα με τις δυνατότητές του. Σε κάποια μοντ εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα, αρκετοί εκ των οποίων κάνουν τέστ το μόντ αν και πώς λειτουργεί, αν παρουσιάζει προβλήματα σε διαφορετικά συστήματα, κλπ. Είναι σαν πλατφόρμες όπως το sourceforge, όπου απλοί χρήστες-γνώστες προγραμματισμού προσφέρουν προγράμματα που φτιάχνουν, ή σαν τον firefox, στον οποίο φτιάχνουν διάφορα add ons απλοί χρήστες. Νομίζω πως είναι πολύ όμορφες τέτοιες κοινότητες.Gherschaagk έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:27Ή-μαρ-τον.Kauldron έγραψε: ↑15 Ιούλ 2020, 21:13Βρε παιδάκι μου. Vanilla αποκαλούν οι παίκτες το παιχνίδι όπως το δίνει η εταιρία. ΩΣΤΟΣΟ, πολλοί παίκτες που ξέρουν κάποια πράγματα από προγραμματισμό, σχεδιασμό γραφικών, κλπ, τροποποιούν το παιχνίδι, ουτως ώστε να έχεις περισσότερους εχθρούς, περισσότερα όπλα, να υπάρχουν περισσότερες αποστολές, μέρη, κλπ. Συνήθως, πέρα απ' το αισθητικό κομμάτι, το κάνουν και κάπως πιο δύσκολο, για να γουστάρουν οι άλλοι παίκτες. Αυτές τις τροποποιήσεις, τις κάνουν πακέτο, και τις μοιράζονται με τους υπόλοιπους παίκτες σε διάφορα φόρουμ. Αυτά τα πακέτα τροποποιήσεων λέγονται Mods που είναι συντομία για modifications, δηλαδή τροποποιήσεις. Κατάλαβες τώρα?
- NKVD_SMERSH
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν οι αγαπημένοι σας οπαδοί του Παστίτσιου στο Όρος της ακολασίας...
“He who controls the spice controls the universe.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 1249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
19 Ιουν 2024, 10:39