Τζαμί η Αγία Σοφία

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Τζαμί η Αγία Σοφία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 17 Ιούλ 2020, 23:43

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:41
omg kai 3 lol έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:18

Είδες πόσο εύκολο είναι να γίνει κάποιος ερντογανικός, τραμπικός και πουτινάρχης;

Μισό τσιγάρο αντιεθνικιστικός δρόμος.

:lol::lol:

το κακο με σενα και το ειδος σου ειναι οτι τα βλεπεις ολα ασπρο-μαυρο ή εισαι με μας ή εναντιον μας

αμ δε!
Εγώ είμαι με μας. Το που είστε εσείς δεν μ' ενδιαφέρει.

εσυ εσαι μονο με τον εαυτουλη σου καλο μου κι αντε με αλλους 2-3 κοντινους συγγενεις, αποδεδειγμενο!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιούλ 2020, 23:46

omg kai 3 lol έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:21

το κακο με σενα και το ειδος σου ειναι οτι τα βλεπεις ολα ασπρο-μαυρο ή εισαι με μας ή εναντιον μας

αμ δε!

εσυ εσαι μονο με τον εαυτουλη σου καλο μου κι αντε με αλλους 2-3 κοντινους συγγενεις, αποδεδειγμενο!
Ε, τι να γίνει καλό μου, δεν είμαι σαν κι εσάς που την είδατε κηδεμόνες του κάθε σαλταρισμένου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 17 Ιούλ 2020, 23:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:37
Δημοκρατικός έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:09
Έθνος (τουριστικών) πρακτόρων:

Προκλητικό το Κρεμλίνο για Αγιά Σοφιά: Κερδισμένοι οι Ρώσοι τουρίστες γιατί θα έχει πλέον δωρεάν είσοδο

https://www.newsit.gr/kosmos/proklitiko ... o/3070864/

Θυμίζει όντως ανέκδοτο για ξανθές, το ξανθό γένος ή μου φαίνεται;
Στα τζαμιά είναι υποχρεωμένοι να μην έχουν είσοδο. Θέμα είναι τι θα γίνει με τα χριστιανικά ψηφιδωτά. Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει σενάρια, απο κάλυψη τους με χαλιά μέχρι και προβολή λέηζερ πάνω τους κατά την διάρκεια των ισλαμικών λειτουργιών. Αυτό που φαίνεται σίγουρο μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν θα έχει εισητήριο και πέραν της Παρασκευής, τα ψηφιφωτά θα είναι ορατά στους τουρίστες. Ουσιαστικά, ο Ερντογάν καταργεί τον μουσειακό χαρακτήρα μόνο τις Παρασκευές και κάνει δωρεάν την είσοδο* (μένει να το δούμε στην πράξη, δεν ξέρεις ποτέ) τις υπόλοιπες μέρες.
Αν είναι όντως δωρεάν η είσοδος τις 6 μέρες της εβδομάδας και στρώνουν τα χαλιά μόνον τις Παρασκευές, ο Ερντογάν μάλλον προωθεί το ενδιαφέρον για τις χριστιανικές ιδιαιτερότητες της Αγίας Σοφίας και κάνει να φαίνεται πιο άσχετη/ξένη η ισλαμική λειτουργία σε έναν χριστιανικό χώρο.

Πάνω χαλιά, κάτω χαλιά, στρώσε, ξεστρώσε, αυτό δεν θα είναι λειτουργία, επίδειξη της Μοιραράκη θα είναι. :lol:

Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση του Πεσκόφ είναι απολύτως μίζερη.
Ναι, ταλαιπώρια σκέτη, μπλέξαν :)

Ο Πεσκώφ (Ρωσία) βλέπει το ΑΚP σαν σφήνα που δημιουργεί προβλήματα στο ΝΑΤΟ, δεν ενδιαφέρεται για τους συναισθηματισμούς του όποιου ορθόδοξου. Βασικά, κανείς στον πλανήτη δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Αντικειμενικά, το θέμα άπτεται της δικαιοδοσίας του τουρκικού κράτους το οποίο και έχει το δικαιώμα να κάνει ότι θέλει. Ούτε η UNESCO έστω και τυπικά θα κάνει κάτι, μιας και ο Ναός θα δεν θα υποστεί κάποια καταστροφή και θα είναι κανονικά επισκέψιμος και απ ότι φαίνεται και τζάμπα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μη-θέμα που έχει να κάνει με τις τούρκικες εκλογές.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 17 Ιούλ 2020, 23:49

Ρωσία: Τζάμι η Αγία Σοφία
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 17 Ιούλ 2020, 23:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:46
omg kai 3 lol έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ε, τι να γίνει καλό μου, δεν είμαι σαν κι εσάς που την είδατε κηδεμόνες του κάθε σαλταρισμένου.

αυτη ειναι η διαφορα μας, οτι εμεις αγαπαμε ακομα και εσας..

τους σαλταρισμενους! :lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Ιούλ 2020, 23:59

Δημοκρατικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Δημοκρατικός έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:19

Στα τζαμιά είναι υποχρεωμένοι να μην έχουν είσοδο. Θέμα είναι τι θα γίνει με τα χριστιανικά ψηφιδωτά. Στο φως της δημοσιότητας έχουν έρθει σενάρια, απο κάλυψη τους με χαλιά μέχρι και προβολή λέηζερ πάνω τους κατά την διάρκεια των ισλαμικών λειτουργιών. Αυτό που φαίνεται σίγουρο μέχρι στιγμής, είναι ότι δεν θα έχει εισητήριο και πέραν της Παρασκευής, τα ψηφιφωτά θα είναι ορατά στους τουρίστες. Ουσιαστικά, ο Ερντογάν καταργεί τον μουσειακό χαρακτήρα μόνο τις Παρασκευές και κάνει δωρεάν την είσοδο* (μένει να το δούμε στην πράξη, δεν ξέρεις ποτέ) τις υπόλοιπες μέρες.
Αν είναι όντως δωρεάν η είσοδος τις 6 μέρες της εβδομάδας και στρώνουν τα χαλιά μόνον τις Παρασκευές, ο Ερντογάν μάλλον προωθεί το ενδιαφέρον για τις χριστιανικές ιδιαιτερότητες της Αγίας Σοφίας και κάνει να φαίνεται πιο άσχετη/ξένη η ισλαμική λειτουργία σε έναν χριστιανικό χώρο.

Πάνω χαλιά, κάτω χαλιά, στρώσε, ξεστρώσε, αυτό δεν θα είναι λειτουργία, επίδειξη της Μοιραράκη θα είναι. :lol:

Ο Πεσκώφ (Ρωσία) βλέπει το ΑΚP σαν σφήνα που δημιουργεί προβλήματα στο ΝΑΤΟ, δεν ενδιαφέρεται για τους συναισθηματισμούς του όποιου ορθόδοξου. Βασικά, κανείς στον πλανήτη δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Αντικειμενικά, το θέμα άπτεται της δικαιοδοσίας του τουρκικού κράτους το οποίο και έχει το δικαιώμα να κάνει ότι θέλει. Ούτε η UNESCO έστω και τυπικά θα κάνει κάτι, μιας και ο Ναός θα δεν θα υποστεί κάποια καταστροφή και θα είναι κανονικά επισκέψιμος και απ ότι φαίνεται και τζάμπα.
Μα ακριβώς εκεί φαίνεται η πολιτική παράνοια. Σαφώς ουδείς στον πλανήτη ενδιαφέρεται για τους συναισθηματισμούς του κάθε ορθόδοξου και προέχουν η στρατηγική και τα οικονομικά συμφέροντα της κάθε χώρας.

Αλλά ακριβώς γι' αυτό δείχνει απίστευτα γελοίο να βλέπεις αυτούς τους τύπους να γονατίζουν σαν τελειωμένοι ισλαμιστές στον κάθε μπουλουμουτζή και μουσουλμάνο που θίγεται ο ψυχισμός του και να σου μιλάνε για αξίες της δύσης.

Δηλαδή ΠΟΣΟ σοβαρά να πάρεις αυτούς τους τύπους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2020, 00:04

omg kai 3 lol έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:53
ΓΑΛΗ έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

Ε, καλά εσείς αγαπάτε τον οποιονδήποτε. Αυτές οι αγάπες είναι σαν πληθωριστικό νόμισμα. Δεν αξίζουν κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 18 Ιούλ 2020, 00:05

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:59
Δημοκρατικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα ακριβώς εκεί φαίνεται η πολιτική παράνοια. Σαφώς ουδείς στον πλανήτη ενδιαφέρεται για τους συναισθηματισμούς του κάθε ορθόδοξου και προέχουν η στρατηγική και τα οικονομικά συμφέροντα της κάθε χώρας.

Αλλά ακριβώς γι' αυτό δείχνει απίστευτα γελοίο να βλέπεις αυτούς τους τύπους να γονατίζουν σαν τελειωμένοι ισλαμιστές στον κάθε μπουλουμουτζή και μουσουλμάνο που θίγεται ο ψυχισμός του και να σου μιλάνε για αξίες της δύσης.

Έλα ρε συ, αυτά είναι παιδιαρίστικοι ρομαντισμοί. Η διεθνής πολιτική διέπεται απο ρεαλισμό, αντικειμενικά συμφέροντα. Με τέτοια παραμύθια δεν διοικείς κράτος.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 18 Ιούλ 2020, 00:11

ΓΑΛΗ έγραψε:

η μονη παρανοια που βλεπω εγω ειναι αναμεσα στη πρωτη και τη δευτερη παραγραφο

ολοι οι εθνικοδεξιοι πατριωτες του γλυκου νερου εχετε βαλαντωσει στο κλαμα τις τελευταιες μερες σπαμαροντας το φορουμ με συναισθηματικες ανοησιες, για σενα ειναι ολοι γελοιοι τελειωμενοι προδοτες που γονατιζουν, απο τον Κουλη μεχρι τον πρεσβη του Πουτιν

δεν εχω δει ουτε εναν δεξιο εδω μεσα να αναλυει τα πραγματα με τη ψυχρη λογικη

τυχαιο;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2020, 00:14

Δημοκρατικός έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 00:05

Έλα ρε συ, αυτά είναι παιδιαρίστικοι ρομαντισμοί. Η διεθνής πολιτική διέπεται απο ρεαλισμό, αντικειμενικά συμφέροντα.
Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό κι εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Το θέμα είναι να έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος από όλο αυτό και να εκμαιεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη σε αμιγώς πρακτικά σημεία. Με όποιες συμμαχίες (πρόσκαιρες ή μη) μας συμφέρουν.

Τις πολιτικαλικορεκτίστικες παπαριές για τις αξίες της δύσης, δεν αντέχω.
Παραείναι μελό σ' αυτό το πλαίσιο.

Από τη μία ψυχρός υπολογισμός και από την άλλη ευρωμπόλυγουντ δεν λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 18 Ιούλ 2020, 00:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 00:04
omg kai 3 lol έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 23:53
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ε, καλά εσείς αγαπάτε τον οποιονδήποτε. Αυτές οι αγάπες είναι σαν πληθωριστικό νόμισμα. Δεν αξίζουν κάτι.

η ειρωνια ειναι οτι αυτο ακριβως διδαξε κι ο Χριστος για τον οποιο χτιστηκε η Αγια Σοφια

αφου δεν εχει μεινει να αγαπας κατι

για τί ακριβως πολεμας βρε Γαλη επιτελους;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2020, 00:19

omg kai 3 lol έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 00:11
ΓΑΛΗ έγραψε:

η μονη παρανοια που βλεπω εγω ειναι αναμεσα στη πρωτη και τη δευτερη παραγραφο

ολοι οι εθνικοδεξιοι πατριωτες του γλυκου νερου εχετε βαλαντωσει στο κλαμα τις τελευταιες μερες σπαμαροντας το φορουμ με συναισθηματικες ανοησιες, για σενα ειναι ολοι γελοιοι τελειωμενοι προδοτες που γονατιζουν, απο τον Κουλη μεχρι τον πρεσβη του Πουτιν

δεν εχω δει ουτε εναν δεξιο εδω μεσα να αναλυει τα πραγματα με τη ψυχρη λογικη

τυχαιο;
Άσε με ρε καημένε, που ακόμη είστε με ηρεμιστικά για το σοκ που υπέστη ο ψυχισμός σας από τα δεινά των μαύρων και ξεπερνάτε στο χαλαρό το οτιδήποτε άλλο, χάνοντας κάθε αίσθηση του μέτρου.

Το να μιλάτε εσείς για γλυκανάλατους συναισθηματισμούς δεν είναι ψυχρή λογική αλλά κρύο ανέκδοτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 18 Ιούλ 2020, 00:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 00:14
Δημοκρατικός έγραψε:

Έλα ρε συ, αυτά είναι παιδιαρίστικοι ρομαντισμοί. Η διεθνής πολιτική διέπεται απο ρεαλισμό, αντικειμενικά συμφέροντα.
Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό κι εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Το θέμα είναι να έχουμε κάποιο οικονομικό όφελος από όλο αυτό και να εκμαιεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη σε αμιγώς πρακτικά σημεία. Με όποιες συμμαχίες (πρόσκαιρες ή μη) μας συμφέρουν.

Αυτό. Επί του παρόντος, οι σύμμαχοι (ούτε καν) της Ελλάδας είναι δικτάτορες τύπου Σισί, μεσαιωνικοί ταλιμπαναραίοι τύπου ΗΑΕ και renegates στρατηγοί τύπου Χαφτάρ. Αυτά, δεν τα λες ακριβώς "δυτικές αξίες", αλλά "γλύφω όπoιο τριτοκοσμικό βάρβαρο κώλο βρώ για να κερδίσω κάτι", ή "να χάσω λιγότερα". Τα ίδια κάνουν και οι μεγάλες δυνάμεις, απο καλύτερη θέση φυσικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 18 Ιούλ 2020, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 18 Ιούλ 2020, 00:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2020, 00:14
Δημοκρατικός έγραψε:

αφου οι τουρκοι τη πρωτη ερευνα θα τη κανουν στα ανοιχτα της Κρητης και τη δευτερη εξω απτο σουνιο αφου

ποια οφελη; και συμμαχιες και με ποιους; μηπως εισαι διατεθιμενη να χαρισεις το Αιγαιο;

η κοινωνια μεσα στην οποια ζεις μπορει να μην ειναι τελεια αλλα εχει αρκετα στοιχεια απο τις αξιες της δυσης, αν δε σου αρεσει και σου προκαλει γελιο, μπορεις να επιλεξεις να ζεις με τις αξιες της μπουργκας των φατμε και των μουλαδων που αμετρητες φορες εχεις επαινεσει για το δυναμισμο και την αποφασιστικοτητα τους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 18 Ιούλ 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 18 Ιούλ 2020, 00:24

Που(*)τινικές δηλώσεις από Πούτιν:

https://www.protothema.gr/politics/arti ... eisitirio/
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση