Εντάξει. Ό,τι πεις. Τίποτε δεν έγινε. Είναι όλα ψέματα. Άλλωστε δεν Με ενδιαφέρει να πείσω κάποιους αγνώστους. Έπεισα τη γειτονιά μου και μου αρκεί. Με βολεύει σαν επιχείρημα έτσι και βρεθεί κανένας δικομανής του διαδικτύου...

Εντάξει. Ό,τι πεις. Τίποτε δεν έγινε. Είναι όλα ψέματα. Άλλωστε δεν Με ενδιαφέρει να πείσω κάποιους αγνώστους. Έπεισα τη γειτονιά μου και μου αρκεί. Με βολεύει σαν επιχείρημα έτσι και βρεθεί κανένας δικομανής του διαδικτύου...
Θα τον δείρεις και αυτόν, ε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:10Εντάξει. Ό,τι πεις. Τίποτε δεν έγινε. Είναι όλα ψέματα. Άλλωστε δεν Με ενδιαφέρει να πείσω κάποιους αγνώστους. Έπεισα τη γειτονιά μου και μου αρκεί. Με βολεύει σαν επιχείρημα έτσι και βρεθεί κανένας δικομανής του διαδικτύου...
Μπα. Οι δικομανείς του διαδικτύου έτσι και εμφανιστούν live τους παίρνει ο αέρας με το φύσημα. True story.Γιάννης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:30Θα τον δείρεις και αυτόν, ε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:10Εντάξει. Ό,τι πεις. Τίποτε δεν έγινε. Είναι όλα ψέματα. Άλλωστε δεν Με ενδιαφέρει να πείσω κάποιους αγνώστους. Έπεισα τη γειτονιά μου και μου αρκεί. Με βολεύει σαν επιχείρημα έτσι και βρεθεί κανένας δικομανής του διαδικτύου...
Σίγουρα. Για να το λες εσύ, οπωσδήποτε.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:46Μπα. Οι δικομανείς του διαδικτύου έτσι και εμφανιστούν live τους παίρνει ο αέρας με το φύσημα. True story.Γιάννης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:30Θα τον δείρεις και αυτόν, ε;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 17:10
Μπα. Το λένε όλοι. Δες και τη μούρη σου.
Ακριβώς γιαυτο: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια τουBelisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:47Δε νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί σε αυτό το πχόρουμ που αντέχουν οικονομικά να λάβουν τις υπηρεσίες που μπορούν να παρέχουν οι Έλληνες Ξενοδόχοι. Τουλάχιστον αν αρχίσουμε να μιλάμε στα σοβαρά.
Μιλάς σε άνθρωπο που έχει ντάτσα, σοβιετικό διαμέρισμα χτισμένο από τον παππού και μαστορεύει το niva του στους -30.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:50Ακριβώς γιαυτο: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του
Δηλαδή εσυ είσαι από αυτούς που μπορείς να ¨δεχτεις¨ τις υψηλές υπηρεσίες τουρισμού;Belisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:54Μιλάς σε άνθρωπο που έχει ντάτσα, σοβιετικό διαμέρισμα χτισμένο από τον παππού και μαστορεύει το niva του στους -30.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:50Ακριβώς γιαυτο: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του
Ας μη καταντήσουμε κομουνιστές.
Οχι. Αλλά μπορώ να προσφέρω και να πάρω φράγκα από ντόπιους και κυρίως ξένους τουρίστες.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:59Δηλαδή εσυ είσαι από αυτούς που μπορείς να ¨δεχτεις¨ τις υψηλές υπηρεσίες τουρισμού;Belisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:54Μιλάς σε άνθρωπο που έχει ντάτσα, σοβιετικό διαμέρισμα χτισμένο από τον παππού και μαστορεύει το niva του στους -30.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:50Ακριβώς γιαυτο: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του
Είπε αυτός που έμενε σε εργατική πολυκατοικία στο UK. Αλλα εδώ ό,τι δηλώσεις, είσαι. Ζήλεψες τον μπλάκι;Γιάννης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 16:57Aλλωστε δεν μας καίει ιδιαίτερα από οικονομικής πλευράς, είναι άλλες οι πηγές βασικού εισοδήματος, τα έσοδα από AirBnB είναι απλά ένα επιπλέον χαρτζιλίκι.
Συγκλίνουμε μάλλον στο ότι το συγκεκριμένο το θέλουμε για μας. Από του χρόνου βλέπουμε, ανάλογα με τι άλλα ακίνητα θα έχουμε προσθέσει στη συλλογή μέχρι τότε.
Μα δεν σε ρώτησα ποιος μπαίνει στο σπίτι σου. Τελικά υπάρχει θέμα κατανόησης απλού κειμένου, ίσως γιαυτό ξεσπάς και βρίζεις.
Θες να ακούσεις για μούφα;
Και έτσι ναναι έκανες και σου την διαπίστωση πως οχι μόνο υψηλή ποιότητα υπηρεσιών τουρισμού αλλά καθόλου παραθέριση μπορεί να κάνει ο λαός. Συμφωνείς δηλαδή στην δίκη μας διαπίστωση απλά θες να μην αλλάξει η κατάσταση να μένει ο λαός σε αυτήν.Belisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 21:01Οχι. Αλλά μπορώ να προσφέρω και να πάρω φράγκα από ντόπιους και κυρίως ξένους τουρίστες.Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:59Δηλαδή εσυ είσαι από αυτούς που μπορείς να ¨δεχτεις¨ τις υψηλές υπηρεσίες τουρισμού;Belisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 20:54
Μιλάς σε άνθρωπο που έχει ντάτσα, σοβιετικό διαμέρισμα χτισμένο από τον παππού και μαστορεύει το niva του στους -30.
Εγώ διαπιστώνω ότι οι Έλληνες ξενοδόχοι παρέχουν πολύ καλές υπηρεσίες για όλα τα βαλάντια και ότι αυτά που λένε οι Έλληνες κουκουέδες τα ακούνε στη Ρωσία τα παππούδια που έζησαν τα κακά και τα καλά του κομμουνισμού και γελάνε. Πιο εκτός πραγματικότητας από τα ελ-κουμμουνια δεν βρίσκεις εύκολα.
2 ερωτήσειςBelisarius έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 21:12Εγώ διαπιστώνω ότι οι Έλληνες ξενοδόχοι παρέχουν πολύ καλές υπηρεσίες για όλα τα βαλάντια και ότι αυτά που λένε οι Έλληνες κουκουέδες τα ακούνε στη Ρωσία τα παππούδια που έζησαν τα κακά και τα καλά του κομμουνισμού και γελάνε. Πιο εκτός πραγματικότητας από τα ελ-κουμμουνια δεν βρίσκεις εύκολα.