λεκτικές και ακουστικές υπερβολές στο ελληνικό σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
λεκτικές και ακουστικές υπερβολές στο ελληνικό σεξ
Όσες φορές έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ ή στις ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες παρατηρεί κανείς ότι ως λαός όταν πηδιούνται οι Έλληνες κάνουν υπερβολικά ηχητικά εφέ (η κοπέλα βάζει ντουντούκα για να νιώσει ο ανασφαλής βλάκας ότι γαμάει σαν ολύμπιος θεός) και κάνουν κουβέντα λέγοντας διάφορες γελοιότητες τύπου "είσαι πουτάνα!", "ναι, πολύ μεγάλη!". Ούτε στο σεξ δεν μπορείτε να αφήσετε για λίγο τις παρλαπίπες και τις φανφάρες βρε Έλληνες;
Εγώ όταν πηδάω το μόνο που ακούγεται είναι ντούκου ντούκου, πλάτσα πλούτσα, τσαφ τσαφ και κανά βραχύ φωνήεν μαζί με αναπνοή.
Δεν μπορώ να πω" πάρτα μωρή καριόλα", ή "ρούφα τον όλο". Δεν μου βγαίνει. Με σας τι γίνεται;
Εγώ όταν πηδάω το μόνο που ακούγεται είναι ντούκου ντούκου, πλάτσα πλούτσα, τσαφ τσαφ και κανά βραχύ φωνήεν μαζί με αναπνοή.
Δεν μπορώ να πω" πάρτα μωρή καριόλα", ή "ρούφα τον όλο". Δεν μου βγαίνει. Με σας τι γίνεται;
Re: λεκτικές και ακουστικές υπερβολές στο ελληνικό σεξ
Δεν έχεις καταλάβει καθόλου πώς λειτουργεί η γυναικεία καυλα.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Ωραίο άσμα.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αυτό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Θυμήθηκα το παρακάτω ανέκδοτο.
" Ρε συ, φωνάζει η γυναίκα σου στο σεξ;"
" ουυυυυ καμία φορά την ακούω από το καφενείο "
" Ρε συ, φωνάζει η γυναίκα σου στο σεξ;"
" ουυυυυ καμία φορά την ακούω από το καφενείο "
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παρ'τα στο πέτσινο για αδιάβροχο καλούπωμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Τρισμέγιστος δάσκαλος Γκουσγκούνης: " Μην κάνεις δεξιά ή αριστερά, δεν βλέπω την ώρα να σε γαμήσω".
.Antigeist έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 19:04Όσες φορές έχω ακούσει γείτονες να κάνουν σεξ ή στις ελληνικές ερασιτεχνικές τσόντες παρατηρεί κανείς ότι ως λαός όταν πηδιούνται οι Έλληνες κάνουν υπερβολικά ηχητικά εφέ (η κοπέλα βάζει ντουντούκα για να νιώσει ο ανασφαλής βλάκας ότι γαμάει σαν ολύμπιος θεός) και κάνουν κουβέντα λέγοντας διάφορες γελοιότητες τύπου "είσαι πουτάνα!", "ναι, πολύ μεγάλη!". Ούτε στο σεξ δεν μπορείτε να αφήσετε για λίγο τις παρλαπίπες και τις φανφάρες βρε Έλληνες;
Ευτυχώς πού αναπνέει δηλαδή.....καί καταλαβαίνεις ότι δέν είναι νεκρή.....

Τό τσάφ τσάφ τί είναι πάλι ;;;.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- EKPLIKTIKOS
OP εισαι ξενέρωτος πολυ ρε φιλε.
Δηλαδή μεχρι κ στο γαμησι σεμνός κ ταπεινός;
Φυσικά κ οταν γαμαω είμαι ολυμπιος θεος κ βαλε. Θα μπορούσα να σε διδαξω σαν τον μιστερ μιγιαγκι αλλα πρέπει να τα παρουμε απο την αρχη, οχι απο το σεξ, απο εκει που μου πλένεις το αυτοκίνητο
Δηλαδή μεχρι κ στο γαμησι σεμνός κ ταπεινός;
Φυσικά κ οταν γαμαω είμαι ολυμπιος θεος κ βαλε. Θα μπορούσα να σε διδαξω σαν τον μιστερ μιγιαγκι αλλα πρέπει να τα παρουμε απο την αρχη, οχι απο το σεξ, απο εκει που μου πλένεις το αυτοκίνητο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υπερβολές Βουλαρίνου - Γιατί η Ευρώπη ανέχεται τη προπαγάνδα απ τα Ρωσοπούτινα;
από georgebi » 03 Ιαν 2025, 11:23 » σε Διεθνής πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 1511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
03 Ιαν 2025, 17:49
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
23 Φεβ 2025, 08:38