Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας
Θέλω να είμαι εκείνη που θα σκάει μύτη παραλία μ έναν παίδαρο πανέμορφο, πανέξυπνο, πάμπλουτο, γαμώ τα παιδιά που θα με κοιτάει μες τα μάτια και όλοι να μας παρακολουθάνε και να λένε "τι της βρήκε αυτηνής της φώκιας" .
Hang on sloopy 

Re: Tι της βρήκε αυτηνής της φώκιας
Zhukov???
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εσύ τι θα προσφέρεις σε αυτή την σχέση;
Βαθύ λαρύγγι ή κωλο;
Βαθύ λαρύγγι ή κωλο;
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Μπορεί να βρεθεί ένα τέτοιος συριζαίος, χωρίς όμως το «πανέξυπνος».
Μην πολιτικοποιειται τον ερωτα .
Hang on sloopy 

Μην ψάχνεις μακριά, ο μπουμπης είναι ελεύθερος.
Οι φώκιες είναι συμπαθή ζώα, δεν θα τα παρομοίαζα με δυσάρεστους ανθρώπους.
Τον πονο μου μοιραζομαι.Ξερω οτι κανεις στο πχορουμ δεν εχει τις προδιαγραφες να εκπληρωσω το ονειρο μου.
Hang on sloopy 

Aν έχεις μπλέξει τους παίδαρους με τα κινητά, τότε δεν είσαι φώκια αλλά ηλίθια, καλή μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η απάντηση στο έστω και ρητορικό ερωτημα θα είναι, πως πρόκειται για γκόμενα με αρχιδια.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρήκε ο ζαιος την γενιά του
από Δημοκράτης » 16 Δεκ 2023, 23:57 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
17 Δεκ 2023, 13:30
-
-
- 171 Απαντήσεις
- 4187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
18 Οκτ 2024, 21:23
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ΠρωκτοΣαλτε βρήκε την λύση για την ακρίβεια.Μην τρώτε λέει.
από Μαδουραίος » 21 Νοέμ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 421 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Νοέμ 2023, 18:10
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 226 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
30 Νοέμ 2024, 19:39