Ναι, απλά λίγο κάπου πρέπει να αρχίσουμε να ψιθυρίζουμε μήπως η ταμπέλα "αριστερά" δεν είναι τελικά get out of jail free card.
Λίγο φρένο τέλος πάντων

Άνθρωπε μου το πρόβλημα στο μάτι δεν ήταν στο ότι το κράτος δεν ήταν έτοιμο το πρόβλημα ήταν όλος ο συντονισμός. Επικοινωνείς επιτςλους με το τι γίνεται γύρω σου; άκουσες τις ηχογραφήσεις που βγήκαν με τον συντονισμό; την ώρα που όλα λειτουργούσα σκατα το μέλημα της κυβέρνησης σου ήταν να παίξει θέατρο σκιών. Αι σιχτίρ πια λομματοσκυλα 102 άτομα πέθαναν από τα ζώα που ψηφίσατε και ακόμα κάνετε damage controlstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:11Βρε ξαναβάλε και 100 φορές αφού δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι απλά περιμένουμε την επόμενη τραγωδία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επειδή απλά έχουμε μάθει να κυνηγάμε την ουρά μας...Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:06το ξαναβάζω 3η φορά και θα το ξανακάνω quote σε όσα ανάλογα σχόλια πέσουν στην αντίληψή μου, όσα και να είναι αυτάstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:02Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς έχει ως εξής:
άντε, έγινε μία φυσική καταστροφή κι άντε ως τότε δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα αποτροπής της.
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι φέτος είσαι ασφαλής από ένα νέο Μάτι ή μία νέα Ηλεία; Έριξαν τα αυθαίρετα; Έλαβαν νέα ριζικά μέτρα πυροπροστασίας; Διπλασιάστηκε ο στόλος πυροσβεστικών οχημάτων και προσωπικού; Έχει γίνει συντήρηση σε κρουνούς πανελλαδικά;
Δηλαδή, στην πραγματικότητα πρέπει να σε προβληματίσει ότι σκοπός όλων αυτών των συζητήσεων είναι να αποδείξουν οι μεν πόσο κακοί είναι οι δε, και να εύχονται να μην τους τύχει η ίδια στραβή παριστάνοντας τους "τυπικούς διαχειριστές". Γιατί, στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό πέρα από το γεγονός ότι δεν έτυχε ακόμα να πιάσει φωτιά κάποιο ευαίσθητο σημείο.
Μου ζητάς και ξανα ζητάς με απολύτως σοβαρό ύφος, να αγνοήσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε στην επικείμενη τραγωδία που ΘΑ γίνει κάποια στιγμή και να αποδώσουμε φανταστικές ευθύνες στη φανταστική τραγωδία που ΘΑ γινει επι ΝΔ, και παριστάνεις ότι αυτό είναι η μεγάλη εικόνα ξερω γω.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:11Βρε ξαναβάλε και 100 φορές αφού δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι απλά περιμένουμε την επόμενη τραγωδία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, επειδή απλά έχουμε μάθει να κυνηγάμε την ουρά μας...Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:06το ξαναβάζω 3η φορά και θα το ξανακάνω quote σε όσα ανάλογα σχόλια πέσουν στην αντίληψή μου, όσα και να είναι αυτάstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:02Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς έχει ως εξής:
άντε, έγινε μία φυσική καταστροφή κι άντε ως τότε δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα αποτροπής της.
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι φέτος είσαι ασφαλής από ένα νέο Μάτι ή μία νέα Ηλεία; Έριξαν τα αυθαίρετα; Έλαβαν νέα ριζικά μέτρα πυροπροστασίας; Διπλασιάστηκε ο στόλος πυροσβεστικών οχημάτων και προσωπικού; Έχει γίνει συντήρηση σε κρουνούς πανελλαδικά;
Δηλαδή, στην πραγματικότητα πρέπει να σε προβληματίσει ότι σκοπός όλων αυτών των συζητήσεων είναι να αποδείξουν οι μεν πόσο κακοί είναι οι δε, και να εύχονται να μην τους τύχει η ίδια στραβή παριστάνοντας τους "τυπικούς διαχειριστές". Γιατί, στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό πέρα από το γεγονός ότι δεν έτυχε ακόμα να πιάσει φωτιά κάποιο ευαίσθητο σημείο.
Το ξέρω αλλά εγώ δεν είμαι εμμονική. Από αριστερούλα του ρακόμελου ξεκίνησα κι εγώ βρε πατησιώτη. Και να' μαι. Δικό τους δημιούργημα, δική τους γέννα.πατησιωτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:01Δεν χρειαζόταν το Μάτι για να καταλάβεις το σκεπτικό.Θεμελιώδης έννοια της αριστεράς είναι η προοδευτική κατεύθυνση που έχουν εν σχέσει με τους αντιπάλους τους.Το ηθικό πλεονέκτημα που λένε δεν προέρχεται από τις καθημερινές πράξεις τους αλλά από αυτή την κατεύθυνση.Για να πετύχει η κατεύθυνση πρέπει η πολιτική υπεράσπιση του φορέα της κατεύθυνσης να παραβλέπει ορισμένα ελαττώματα τα οποία ενίοτε είναι μεγάλα ελαττώματα.Κατά συνέπεια το κάθε Μάτι είναι δευτερεύον μπροστά στην προοδευτική κατεύθυνση.Είναι πολύ παλιά ιστορία.κοντεύει δύο αιώνες τώρα με διάφορες μορφές και φυσικά υπάρχει σε πολλές χώρες.
Το παλεύεις μπράβοΣενέκας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:06το ξαναβάζω 3η φορά και θα το ξανακάνω quote σε όσα ανάλογα σχόλια πέσουν στην αντίληψή μου, όσα και να είναι αυτάstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:02Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς έχει ως εξής:
Δηλαδή, στην πραγματικότητα πρέπει να σε προβληματίσει ότι σκοπός όλων αυτών των συζητήσεων είναι να αποδείξουν οι μεν πόσο κακοί είναι οι δε, και να εύχονται να μην τους τύχει η ίδια στραβή παριστάνοντας τους "τυπικούς διαχειριστές". Γιατί, στην ουσία δεν έχει αλλάξει τίποτα το σημαντικό πέρα από το γεγονός ότι δεν έτυχε ακόμα να πιάσει φωτιά κάποιο ευαίσθητο σημείο.το σκάνδαλο, είναι ότι υπάρχει αρχηγός της πυροσβεστικής σε κασέτα να ισχυρίζεται ότι μεταφέρει εντολές Γεροβασίλη όταν απαιτεί απο τον πραγματογνώμονα να θάψει στοιχεία. Αυτό είναι το σκάνδαλο που συζητάμε στο νήμα. Και είναι πολύ απλό και ευθύ
τα υπόλοιπα είναι αποπροσανατολισμοί[
Σου ζητώ να επικεντρωθείς στο πώς δεν θα γίνει ξανά μία τέτοια τραγωδία, όπως αυτή του Ματιού επί Σύριζα και της Ηλείας επί ΝΔ.Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:20Μου ζητάς και ξανα ζητάς με απολύτως σοβαρό ύφος, να αγνοήσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε στην επικείμενη τραγωδία που ΘΑ γίνει κάποια στιγμή και να αποδώσουμε φανταστικές ευθύνες στη φανταστική τραγωδία που ΘΑ γινει επι ΝΔ, και παριστάνεις ότι αυτό είναι η μεγάλη εικόνα ξερω γω.
Όσο κι αν σου χαλάει κάτι, ναι όλα σχετικά είναιnowhere έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:02μετάφραση: και ο βελόπουλος αριστερά από την χρυσή αυγή είναι,όλα σχετικά είναι,ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμεJohn Dear έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 15:30Αν το κάνουμε μέγεθος καλέ μου τότε έχει ποιότητες και ποσότητες. Το μίνιμουμ που εσύ ορίζεις υποκειμενικά μπορεί αντικειμενικά να είναι υπερβολή. Που ξέρεις; Τι θα έπρεπε να έχει στο πρόγραμμά του, δικτατορία του προλεταριάτου; Κι αυτό αριστερά είναι αλλά δεν θα το λεγες και ελάχιστο κριτήριο.
Ποσο βοθρος πρεπει να ειναι καποιος για να στηριζει ακομα αυτη τη συμμορια υπανθρωπων ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 15:32
Διαβάστε την τελευταία παράγραφο από το τράνσκριπτ και θυμηθείτε ποιά κοινωνικά περιτρίμματα διέσπειραν την ίδια προπαγάνδα εδώ μέσα
Μια χαρά είναι. Εσένα να δούμε με τα μνημόνια πως θα πάει.
Το έχουμε απαντήσει από τότε που κατέδιδαν στους ναζί τους Έλληνες κομμουνιστές. Δεν είστε καινούργιο πράγμα. Υπάνθρωποι πάντα υπήρχαν.under έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:25Ποσο βοθρος πρεπει να ειναι καποιος για να στηριζει ακομα αυτη τη συμμορια υπανθρωπων ;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 15:32
Διαβάστε την τελευταία παράγραφο από το τράνσκριπτ και θυμηθείτε ποιά κοινωνικά περιτρίμματα διέσπειραν την ίδια προπαγάνδα εδώ μέσα
Όχι, να μην χαλάσεις την διάθεση σου, να την φτιάξεις, να αρχίσεις τα (πολιτισμένα) μπινελίκια και να μην βάλεις κανέναν στο ιγκνόρ.Σενέκας έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 16:20Μου ζητάς και ξανα ζητάς με απολύτως σοβαρό ύφος, να αγνοήσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας και να επικεντρωθούμε στην επικείμενη τραγωδία που ΘΑ γίνει κάποια στιγμή και να αποδώσουμε φανταστικές ευθύνες στη φανταστική τραγωδία που ΘΑ γινει επι ΝΔ, και παριστάνεις ότι αυτό είναι η μεγάλη εικόνα ξερω γω.
Επειδή κανένας δεν είναι τόσο χαζός, υποθέτω ότι το κάνεις με πλήρη συνείδηση γιατί απλά είσαι τόσο φανατισμένος κομματικός που δε σε βολεύει εν προκειμένω να δεις αυτό που έχεις μπροστά σου, οπότε ανακαλύπτει μεγάλες εικόνες. Για να μην υποχρεωθώ να σε πλακώσω στα μπινελίκια όπως σου αρμόζει και χαλάσω τη διάθεσή μου, θα προτιμήσω να σε βάλω σε ignore
Ιτς νοτ έη μπαγκ, ιτς έη φήτσουρ.