Το μόνο σίγουρο η επόμενη ψήφος θα ειναι ΣΥΡΙΖΑ.
ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι από πότε η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί απόδειξη ενοχής;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10Κανονικά θα έπρεπε η Γεροβασίλη να ειχε καταθέσει μυνήσεις για Συκοφαντία εναντίον όλων για αυτα που καταγγέλλουν εναντίον της.
Αν δεν καταθέτεις μήνυση για όσα σου γράφουν εδώ στο φόρουμ δηλώνεις ένοχος;
- Ελβετός Τραπεζίτης
stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10Όσο και να προσπαθείτε να βγάλετε κόμμα "νικητή" από τις φυσικές καταστροφές, δεν θα τα καταφέρετε.
Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και ζήσαμε το Μάτι. Επειδή λέει νίκησαν τότε στη ρητορική αντιπαράθεση...
Κανείς δεν νοιάστηκε για το πραγματικό πρόβλημα και φυσικά τους μελλοθάνατους που τους περίμενε η επόμενη καταστροφή.
Εργάζεσαι σκληρά. Εχει ζέστη. Κανε ολιγοήμερες διακοπές να ξεκουραστείς.

Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Τότε μίλησε για το Μάτι. Όχι για το δικό μου. Για το άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Ανόητε άνθρωπε, αυτοί που δεν θέλουν να γίνει συζήτηση για το Μάτι, είστε εσείς και όχι εγώ.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:04Ζεις στον κόσμο σου. Πραγματικά.
Πότε έγραψα εγώ για ηθικά πλεονεκτήματα αριστεράς, δεξιάς και κέντρου;
Το σημείωσα παραπάνω:
όταν τα δεδομένα δεν ταιριάζουν τη θεωρία σου, απλά αλλάζεις τα δεδομένα.
Επιμένεις να προσπαθείς να μετατρέψεις τη συζήτηση σε προσωπική, απλά και μόνο για να μη γίνει. Δεν είναι πρώτη φορά που το κάνεις και δεν εκπλήσσεις κάποιον.
Έπαθες εμμονή να βγάλεις το δικό μου μάτι κι έχεις φύγει από τη συζήτηση.
-
Ναι το ίδιο είναι να κατηγορούν πολιτικούς και ν αμη αντιδρούν με το φόρουμ που γράφουμε την παπαρια.μαςstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Κι από πότε η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί απόδειξη ενοχής;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10Κανονικά θα έπρεπε η Γεροβασίλη να ειχε καταθέσει μυνήσεις για Συκοφαντία εναντίον όλων για αυτα που καταγγέλλουν εναντίον της.
Ρε θα γράψεις και άλλες τέτοιες;
Δεν πας παραπίσω...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:12stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10Όσο και να προσπαθείτε να βγάλετε κόμμα "νικητή" από τις φυσικές καταστροφές, δεν θα τα καταφέρετε.
Τα ίδια έκανε το ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία και ζήσαμε το Μάτι. Επειδή λέει νίκησαν τότε στη ρητορική αντιπαράθεση...
Κανείς δεν νοιάστηκε για το πραγματικό πρόβλημα και φυσικά τους μελλοθάνατους που τους περίμενε η επόμενη καταστροφή.
Εργάζεσαι σκληρά. Εχει ζέστη. Κανε ολιγοήμερες διακοπές να ξεκουραστείς.

Κάθε μου ποστ έχει πλέον εσένα για σκιά.
Ποια η διαφορά;Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:13Ναι το ίδιο είναι να κατηγορούν πολιτικούς και ν αμη αντιδρούν με το φόρουμ που γράφουμε την παπαριαstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Κι από πότε η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί απόδειξη ενοχής;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10
Κανονικά θα έπρεπε η Γεροβασίλη να ειχε καταθέσει μυνήσεις για Συκοφαντία εναντίον όλων για αυτα που καταγγέλλουν εναντίον της.

Δέχεσαι εμμέσως ότι είσαι ένοχος κάθε κατηγορίας στο φόρουμ ή κι εκτός, για την οποία δεν κατέθεσες μήνυση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Να στο πω απλά για να το κατανοήσει το απλοϊκό λογισμικό σου:stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Κι από πότε η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί απόδειξη ενοχής;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10Κανονικά θα έπρεπε η Γεροβασίλη να ειχε καταθέσει μυνήσεις για Συκοφαντία εναντίον όλων για αυτα που καταγγέλλουν εναντίον της.
Εαν ειναι ψέματα και συκοφαντίες αυτα που γραφει το άρθρο, τότε θα θέλεις να αποκαταστήσεις την υπόληψη σου και να τιμωρήσεις τους συκοφάντες, αλλιώς θα επιβαρύνεσαι με τις καταγγελίες τους, ναι ;

Γιατί να επιβαρύνεσαι με τις καταγγελίες τους; Όποιος πιστεύει ότι είσαι ένοχος πηγαίνει στον εισαγγελέα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:15(...)stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Κι από πότε η μη κατάθεση μήνυσης αποτελεί απόδειξη ενοχής;Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:10
Κανονικά θα έπρεπε η Γεροβασίλη να ειχε καταθέσει μυνήσεις για Συκοφαντία εναντίον όλων για αυτα που καταγγέλλουν εναντίον της.
Εαν ειναι ψέματα και συκοφαντίες αυτα που γραφει το άρθρο, τότε θα θέλεις να αποκαταστήσεις την υπόληψη σου και να τιμωρήσεις τους συκοφάντες, αλλιώς θα επιβαρύνεσαι με τις καταγγελίες τους, ναι ;
Στη μία συζήτηση (πχ. για το θάνατο του Ζακ) μου γράφετε ότι όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου στο δικαστήριο. Στην άλλη συζήτηση μου γράφετε ότι όποιος κατηγορείται είναι ένοχος.
Θα αποφασίσετε τελικά, για να ξέρω κι εγώ τί ακριβώς έχετε στο νου σας; Εν τέλει μαζευτείτε εκεί στο κόμμα και κάντε μία εσωτερική ψηφοφορία για να αποφασίσετε αν δεν γίνεται διαφορετικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Φίλε προσπαθείς να κάνεις outing για το ότι είσαι πανί βλακας;stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:15Ποια η διαφορά;Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:13Ναι το ίδιο είναι να κατηγορούν πολιτικούς και ν αμη αντιδρούν με το φόρουμ που γράφουμε την παπαρια
Δέχεσαι εμμέσως ότι είσαι ένοχος κάθε κατηγορίας στο φόρουμ ή κι εκτός, για την οποία δεν κατέθεσες μήνυση;
Δηλαδή, αν δε σου κάνω τώρα μήνυση πάει να πει ότι δέχομαι την προσβολή σου; Ή μπορεί απλά να σε γράφω κατανοώντας ότι η εξέλιξή σου δεν ήταν η αναμενόμενη;Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:18Φίλε προσπαθείς να κάνεις outing για το ότι είσαι πανί βλακας;stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:15Ποια η διαφορά;Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:13
Ναι το ίδιο είναι να κατηγορούν πολιτικούς και ν αμη αντιδρούν με το φόρουμ που γράφουμε την παπαρια
Πώς το καταλαβαίνεις;
Ας ρωτήσω και το άλλο. Δέχεσαι δηλαδή ότι κάθε δημοσίευμα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ή του Μητσοτάκη, εναντίον των οποίων δεν έχει κατατεθεί μήνυση από εκείνους, αναφέρεται σε αληθή γεγονότα;
Θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 19:23, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Λες η Γεροβασίλη να φοβάται οτι εαν καταγγείλει για συκοφαντία όλους αυτούς, και τους πάει στο Δικαστήριο, τότε αυτοί θα παρουσιάσουν αποδεικτικά στοιχεία εναντίον της ;stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:17Γιατί να επιβαρύνεσαι με τις καταγγελίες τους; Όποιος πιστεύει ότι είσαι ένοχος πηγαίνει στον εισαγγελέα.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:15(...)
Στη μία συζήτηση (πχ. για το θάνατο του Ζακ) μου γράφετε ότι όλοι είναι αθώοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου στο δικαστήριο. Στην άλλη συζήτηση μου γράφετε ότι όποιος κατηγορείται είναι ένοχος.
Θα αποφασίσετε τελικά, για να ξέρω κι εγώ τί ακριβώς έχετε στο νου σας;
Τι λές ; Για πες ;

-
Καταλαβαίνω ότι κάνεις outingstavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:19Δηλαδή, αν δε σου κάνω τώρα μήνυση πάει να πει ότι δέχομαι την προσβολή σου; Ή μπορεί απλά να σε γράφω κατανοώντας ότι η εξέλιξή σου δεν ήταν η αναμενόμενη;Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:18Φίλε προσπαθείς να κάνεις outing για το ότι είσαι πανί βλακας;
Πώς το καταλαβαίνεις;
Ας ρωτήσω και το άλλο. Κάθε δημοσίευμα κατά του Άδωνι Γεωργιάδη ή του Μητσοτάκη, εναντίον των οποίων δεν έχει κατατεθεί μήνυση από εκείνους, δέχεσαι ότι αναφέρεται σε αληθείς κατηγορίες;
Θέλω μία ξεκάθαρη απάντηση.
Μιλάμε για τέρμα για τερμα
Γιατί; πολιτικοποιημενο δεν είναι το νημα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη για το Μάτι
από nik_killthemall » 18 Νοέμ 2024, 08:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
18 Νοέμ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζει το μάτι μου στα θέματα του φόρουμ
από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ