ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Uppercut

Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 19 Ιούλ 2020, 22:06

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:04
Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:01

Δεν βλέπω την απάντηση και ξαναρωτώ. Ποια η γνώμη σου για τις μαφιόζικες πρακτικές που αποκαλύπτονται;
Ξαναλέω λοιπόν γιατί σου σβήσε στην ανηφόρα. Έως ότου βγουν ότι είναι πραγματικά αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα, δεν αποδέχομαι κάτι . Μπορώ να σου πω όμως εάν σε περίπτωση βγουν αληθινά ποια θα είναι η γνώμη μου.
Είναι ψευδή; Θα υπάρξουν μηνύσεις από τους αναφερόμενους πιστεύεις;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιούλ 2020, 22:09

:011: ν
Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:02
Υδράργυρος έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:58
Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:42

Στα παπάρια μας τι σ' έχουν πει. Είσαι στο νήμα που αποκαλύπτονται οι μαφιόζικες πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχεις να πεις κάτι επ' αυτού;
Μαφιοζικες πρακτικες ειναι ο βομβαρδισμος μας με κασσετες και ηχογραφημενες συνομιλιες αναλογα με τις δημοσκοπικες και πολιτικες αναγκες τις κυβερνησης
Μάλιστα. Για τις απειλές ώστε να θαφτούν στοιχεία ποια η άποψη σου;
Επικροτεί και γουστάρει. Όπως και με το παραδικαστικό. Ονειρεύεται τέτοιο καθεστώς και αυτός κομισάριος και ρουφιανος.

Αλλά μάλλον προς Μακρόνησο τον κόβω άμα στραβώσει η φάση.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 19 Ιούλ 2020, 22:10

under έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 14:49
Gewponos90 έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 10:28
under έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 10:24

Ο Τσουβαλας οπως προκυπτει απο την ερευνα της δικαιοσυνης δεν ειχε σχεση με τα γεγονοτα.
Εσυ φυσικα ψαχνεις μια οποιαδηποτε πιπα να πιαστεις για να αθωωσεις τα τομαρια που ψηφιζεις.
Αν δεν είχε ευθύνες ο αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ ποιος είχε; Εγώ;
Ερευνησε η δικαιοσυνη,οχι ο μητσος ο κοβας.

Η δικαιοσύνη είναι κάτι ανεξάρτητο; Γιατί απο ότι βλέπω άτομα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης είναι κατηγορούμενα πλέον . Και καλώς. Είναι μια σφαλιάρα στα ζώα που λένε πως η δικαιοσύνη είναι ανεξαρτήτη από τα κομμάτα και δεν παίζει μικροπολιτικα παιχνιδια
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιούλ 2020, 22:11

Gewponos90 έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:10
under έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 14:49
Gewponos90 έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 10:28

Αν δεν είχε ευθύνες ο αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ ποιος είχε; Εγώ;
Ερευνησε η δικαιοσυνη,οχι ο μητσος ο κοβας.

Η δικαιοσύνη είναι κάτι ανεξάρτητο; Γιατί απο ότι βλέπω άτομα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης είναι κατηγορούμενα πλέον . Και καλώς. Είναι μια σφαλιάρα στα ζώα που λένε πως η δικαιοσύνη είναι ανεξαρτήτη από τα κομμάτα και δεν παίζει μικροπολιτικα παιχνιδια
Η ερευνα για το Ματι εγινε επι συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιούλ 2020, 22:12

Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:56
Είσαι στο νήμα που αποκαλύπτονται οι μαφιόζικες πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχεις να πεις κάτι επ' αυτού;
Uppercut έγραψε: Τίποτα δεν θα λάβουμε ως αυταπόδεικτο.
Η άποψή μου είναι ότι χρησιμοποιείς το "σόφισμα του ανακριτή".
Σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:
"πες μας uppercat γιατί σκότωσες τη Naida".

Στη γενική του μορφή, το σόφισμα αυτό αφορά την προαποφασισμένη απόδοση κατηγορίας στον uppercat, οποίος από θέση απολογούμενου πρέπει να απαντήσει σε ένα ερώτημα που αφορά μία κατηγορία που δεν έχει αποδειχθεί.

Έτσι, όταν μου γράφεις ότι δεν λαμβάνουμε τίποτα ως αυταπόδεικτο και συνεχίζεις ρωτώντας για "μαφιόζικες πρακτικές" μη αυταπόδεικτων κατηγοριών, με αφήνεις να απορώ αν με τρολάρεις ή αν προσπαθείς πολύ δυνατά να αφήσεις κάποιο συναισθηματικό αποτύπωμα στη συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 19 Ιούλ 2020, 22:13

Jack Shephard έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 20:55
Hector Buas έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 20:46
Το "ηθικό πλεονέκτημα" σε όλη την μεγαλοπρέπεια του...
Ρε "ποιο ηθικό πλεονέκτημα" και άλλα πολιτικά τσιτάτα; Έχουμε ξεφύγει απ' αυτά. Εδώ μιλάμε για μαφία. Τον απειλεί ότι θα τον μεταθέσει δυσμενώς και ότι σε περίπτωση φωτιάς δε θα τον υποστηρίξουν επιχειρησιακά με εναέρια μέσα "με ότι συνεπάγεται¨. Να ξεφύγει η φωτιά, να καούν περιουσίες και άνθρωποι για να τον βγάλουν εκτεθειμένο.

Ξέρεις τι θα είχε γίνει σε άλλες χώρες με το 1/100 από αυτά; Ενώ έχουν στην καμπούρα τους και τόσα άλλα;

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να υποστηρίξει τη δικαιοσύνη στην έρευνα της. Εν ανάγκη η δικαιοσύνη να το πάρει από την αρχή, να δει αν υπάρχουν στοιχεία που αποσιωπήθηκαν, αλλοιώθηκαν, καταστράφηκαν.
Αυτό.
Εδώ ζουν και βασιλεύουν αυτά τα θρασίμια κουνώντας μάλιστα το δάχτυλο για νομιμότητες και κράτος δικαίου :lol:

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιούλ 2020, 22:13

Uppercut έγραψε:
stavmanr έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:58
Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:55

Να τους κάνει ριπόρτ.
Άλλο σου γράφει βρε upper.
Ξαναδιάβασε προσεκτικά.
Βρε άσε τα σάπια.
Ξεκινάς εσύ ο ίδιος τα σάπια κι έπειτα διαμαρτύρεσαι που τα βρήκες μπροστά σου;

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιούλ 2020, 22:15

Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:06
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:04
Uppercut έγραψε:

Δεν βλέπω την απάντηση και ξαναρωτώ. Ποια η γνώμη σου για τις μαφιόζικες πρακτικές που αποκαλύπτονται;
Ξαναλέω λοιπόν γιατί σου σβήσε στην ανηφόρα. Έως ότου βγουν ότι είναι πραγματικά αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα, δεν αποδέχομαι κάτι . Μπορώ να σου πω όμως εάν σε περίπτωση βγουν αληθινά ποια θα είναι η γνώμη μου.
Είναι ψευδή; Θα υπάρξουν μηνύσεις από τους αναφερόμενους πιστεύεις;
Α! Καλώς τον κι αυτόν μετά τον Ελβετό Τραπεζίτη, που θα απαντήσει στο ερώτημα που δεν απάντησε ο πρώτος (βασικά εξαφανίστηκε αφού πρώτα το έριξε στα τρολαρίσματα).
stavmanr @ ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 19 Ιούλ 2020, 22:16

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:05
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:00
Κι εσύ ήρθες το γνήσιο νδλικο να πεις τα δικά σου. Σύριζα δεν είμαι αλλά θα γίνω μετά από σήμερα.
Έτσι είναι. Για όλους μας υπάρχουν ημερομηνίες που καθορίζουν το χειρότερο και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ψήφο.

Για μένα ήταν το Μάτι, για σένα η μέρα που τα νδλικά την έπεσαν στον σύριζα για τόσο ευτελείς λόγους.
Στον Συριζα την έχουν πέσει άπειρες φορες τα νδλικα.
Δεν με απασχόλησε ποτέ. Όπως θα τη πέφτουν και οι συριζαιοι στα νδλικα τώρα. Μαζί τους και εγώ γιατί πήραν πολύ αέρα τα δεξιά. Και δεν πρέπει.
Το ότι υπήρχε ντοκουμέντο 2 χρόνια τώρα για μια τοσο σοβαρή υπόθεση και το κρατούσαν κρυφό και δόθηκε τώρα μετα τη γερή μασαμπουκα από τα μμε, ήταν η σπρωξιά στην αγκαλιά του συριζα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 19 Ιούλ 2020, 22:16

stavmanr έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:12
Uppercut έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 21:56
Είσαι στο νήμα που αποκαλύπτονται οι μαφιόζικες πρακτικές της προηγούμενης κυβέρνησης. Έχεις να πεις κάτι επ' αυτού;
Uppercut έγραψε: Τίποτα δεν θα λάβουμε ως αυταπόδεικτο.
Η άποψή μου είναι ότι χρησιμοποιείς το "σόφισμα του ανακριτή".
Σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:
"πες μας uppercat γιατί σκότωσες τη Naida".

Στη γενική του μορφή, το σόφισμα αυτό αφορά την προαποφασισμένη απόδοση κατηγορίας στον uppercat, οποίος από θέση απολογούμενου πρέπει να απαντήσει σε ένα ερώτημα που αφορά μία κατηγορία που δεν έχει αποδειχθεί.

Έτσι, όταν μου γράφεις ότι δεν λαμβάνουμε τίποτα ως αυταπόδεικτο και συνεχίζεις ρωτώντας για "μαφιόζικες πρακτικές" μη αυταπόδεικτων κατηγοριών, με αφήνεις να απορώ αν με τρολάρεις ή αν προσπαθείς πολύ δυνατά να αφήσεις κάποιο συναισθηματικό αποτύπωμα στη συζήτηση.
Άσε τα informal fallacies που μισοκαταλαβαίνεις και πες ευθέως. Τι πιστεύεις; Οι απειλές για να θαφτούν στοιχεία δεν είναι μαφιόζικες πρακτικές ή αυτές που ακούμε με τ' αυτιά μας είναι χαι τεκ μοντάζ της Καθημερινής η οποία θα φάει άμεσα μήνυση από Ματθαιόπουλο και Γεροβασίλη;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2020, 22:17

Naida έγραψε:
Κι εσύ ήρθες το γνήσιο νδλικο να πεις τα δικά σου. Σύριζα δεν είμαι αλλά θα γίνω μετά από σήμερα.
Σχετικά με τη γνώμη μου για τις πρακτικές εως ότου αποδειχθούν πραγματικότητα θα περιοριστώ στο να αναρωτιέμαι τα γεγονότα, γιατί τόσα χρόνια μετά;
Πόσα χρόνια μετά ρε Νάιδα;

Δύο;

Να υποθέσω ότι η συγκεκριμένη άποψη για την σημαντικότητα του χρόνου αφορά και στις ημερομηνίες που αφορούν ντοκουμέντα για τη νδ;

Ή αυτά παραμένουν σημαντικά ανεξαρτήτως χρόνου;

Μάλλον το δεύτερο, έτσι;

Γιατί έτσι.

:lol::lol::lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιούλ 2020, 22:18

Naida έγραψε:
Σύριζα δεν είμαι αλλά θα γίνω μετά από σήμερα.
Στην Camorra πιο πολλά προσχήματα κρατάνε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 19 Ιούλ 2020, 22:19

Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
Έτσι είναι. Για όλους μας υπάρχουν ημερομηνίες που καθορίζουν το χειρότερο και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ψήφο.

Για μένα ήταν το Μάτι, για σένα η μέρα που τα νδλικά την έπεσαν στον σύριζα για τόσο ευτελείς λόγους.
Δεν με απασχόλησε ποτέ. Όπως θα τη πέφτουν και οι συριζαιοι στα νδλικα τώρα. Μαζί τους και εγώ γιατί πήραν πολύ αέρα τα δεξιά. Και δεν πρέπει.
Το ότι υπήρχε ντοκουμέντο 2 χρόνια τώρα για μια τοσο σοβαρή υπόθεση και το κρατούσαν κρυφό και δόθηκε τώρα μετα τη γερή μασαμπουκα από τα μμε, ήταν η σπρωξιά στην αγκαλιά του συριζα.
Βλέπεις, τα συγκεκριμένα κομματικά μποτς, δεν μπορούν να κατανοήσουν την έννοια της καθυστέρησης. Θα ξεχάσουμε άραγε τη λίστα Λανγκάρντ και το στικάκι που έλιωσε σε συρτάρια προκειμένου να μην αξιοποιηθούν ποινικά τα στοιχεία;
Κανονικά, θα έπρεπε να υπάρχει ως και εισαγγελική δίωξη για τέτοια καθυστέρηση παράδοσης στοιχείων, ως συγκάλυψη ή και παρακώλυση της δικαιοσύνης, αν πραγματικά ευσταθούσαν οι κατηγορίες.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 19 Ιούλ 2020, 22:20

stavmanr έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:19
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Βλέπεις, τα συγκεκριμένα κομματικά μποτς, δεν μπορούν να κατανοήσουν την έννοια της καθυστέρησης. Θα ξεχάσουμε άραγε τη λίστα Λανγκάρντ και το στικάκι που έλιωσε σε συρτάρια προκειμένου να μην αξιοποιηθούν ποινικά τα στοιχεία;
Κανονικά, θα έπρεπε να υπάρχει ως και εισαγγελική δίωξη για τέτοια καθυστέρηση παράδοσης στοιχείων, ως συγκάλυψη ή και παρακώλυση της δικαιοσύνης, αν πραγματικά ευσταθούσαν οι κατηγορίες.
Ωραία διαλεκτική ακροβασία. Πες μας και την άποψη σου επί του προκειμένου τώρα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιούλ 2020, 22:21

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:

Οκ, προβληματιζόμουν αν έπρεπε να σε κατατάξω στην κατηγορία "εμμονικοί" ή "καρτούν" αλλά με αυτό το μήνυμα, καταχωρείσαι αυτομάτως στα "καρτούν" χωρίς δεύτερη σκέψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών