ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 20 Ιούλ 2020, 11:33

Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:18
Ας μας πουν οι δεξιοούληδες τι έχει αλλάξει από τις τελευτάιες εκλογές. Τι έργα έκανε πχ ο Πατούλης (πέρα από να ποζάρει σε φώτο) για να αποτραπούν νέες τραγωδίες σαν το Μάτι και τη Μάνδρα; Τι έκανε ο κούλης για να αναβαθμιστέι η πολιτική προστασία ώστε ο κόσμος να είανι εκπαιδευμένος και να μην καίγονται σαν τα ποντίκια;
Η δική μου απάντηση είανι οτι τίποτα δεν έχει αλλάξει
Δεν έκαναν κάτι, έφταιγε η κλιματική αλλαγή άλλωστε

τσίμπα άλλη μία χλέπα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 11:34

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 09:43
gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 02:04
stavmanr έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:26

Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω... :003:

stavmanr @ ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.

Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
το να πεις κάποιον πολιτική τσούλα δεν είναι κατηγορία συγκάληψης ευθυνών για τον θάνατο 100 ανθρώπων. Δεν πας φυλακή επειδή είσαι ή δεν είσαι πολιτική τσούλα.
Είναι άλλο πράγμα να πω οτι ο τάδε είναι βλάκας και άλλο να πω οτι ο τάδε μπήκε την νύχτα σπίτι μου και σκότωσε την γυναίκα μου.
Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνεις την διαφορά;
Πάμε πάλι:
αν το γεγονός ότι δεν καταθέτεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αποτελεί τεκμήριο ενοχής ή αποδοχής, τότε ο συγκεκριμένος πολιτικός θα έπρεπε κατά την δική σας άποψη να έχει ήδη αποδεχτεί τον όρο αυτό, και φυσικά εσείς να επιμένετε περί αυτού, ότι δηλαδή η άρνησή του να κινηθεί νομικά σημαίνει ότι συμφωνεί με το μειωτικό αυτό και ποινικά κολάσιμο χαρακτηρισμό.
Μην προσπαθείς να ντριμπλάρεις την κατάσταση. Ξέρεις ότι δεν είναι έτσι και ξέρεις επίσης ότι το επιχείρημα αυτό που κατατέθηκε από εσάς είναι απλά παραπειστικό.

Από την άλλη γιατί να κατατεθεί μήνυση σε εφημερίδα που απλά γράφει ότι δύο πυροσβέστες αξιωματικοί μάλωναν μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την ευθύνη, κι ο ένας έλεγε παραμύθια στον άλλο για να τον πείσει να μη μεταφέρει την ευθύνη στον ίδιο;
Ε πες ρε φίλε απο την αρχή οτι έχω προποφασίσει οτι όλα αυτά είναι παραμύθια. Τι μας παιδεύεις τόσες σελίδες κάνοντας τον ουδέτερο παρατηρητή;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Ιούλ 2020, 11:38

Πρετεντέρης έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:28
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:05

Έτσι είναι. Για όλους μας υπάρχουν ημερομηνίες που καθορίζουν το χειρότερο και ό,τι συνεπάγεται αυτό για την ψήφο.

Για μένα ήταν το Μάτι, για σένα η μέρα που τα νδλικά την έπεσαν στον σύριζα για τόσο ευτελείς λόγους.
Στον Συριζα την έχουν πέσει άπειρες φορες τα νδλικα.
Δεν με απασχόλησε ποτέ. Όπως θα τη πέφτουν και οι συριζαιοι στα νδλικα τώρα. Μαζί τους και εγώ γιατί πήραν πολύ αέρα τα δεξιά. Και δεν πρέπει.
Το ότι υπήρχε ντοκουμέντο 2 χρόνια τώρα για μια τοσο σοβαρή υπόθεση και το κρατούσαν κρυφό και δόθηκε τώρα μετα τη γερή μασαμπουκα από τα μμε, ήταν η σπρωξιά στην αγκαλιά του συριζα.
Πότε θα πας Βενεζουέλα;
Όταν φτάσεις εσύ εκεί που σε έστειλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 20 Ιούλ 2020, 11:41

Naida έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:38
Πρετεντέρης έγραψε:
Naida έγραψε:
19 Ιούλ 2020, 22:16

Στον Συριζα την έχουν πέσει άπειρες φορες τα νδλικα.
Δεν με απασχόλησε ποτέ. Όπως θα τη πέφτουν και οι συριζαιοι στα νδλικα τώρα. Μαζί τους και εγώ γιατί πήραν πολύ αέρα τα δεξιά. Και δεν πρέπει.
Το ότι υπήρχε ντοκουμέντο 2 χρόνια τώρα για μια τοσο σοβαρή υπόθεση και το κρατούσαν κρυφό και δόθηκε τώρα μετα τη γερή μασαμπουκα από τα μμε, ήταν η σπρωξιά στην αγκαλιά του συριζα.
Πότε θα πας Βενεζουέλα;
Όταν φτάσεις εσύ εκεί που σε έστειλα.
Περνάω υπέροχα, ευχαριστώ.

Προσφέρω εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για να ζήσεις το ονειρό σου εκεί. Απλώς, αν σου βάλουν χέρι, οι ζαιοι δε θα διαμαρτυρηθούν, να το ξέρεις. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 11:42

stavmanr έγραψε:

Επανάληψη:
Η Γεροβασίλη κάνει μήνυση στην εφημερίδα για ψευδές δημοσίευμα με συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό θα οδηγήσει την εφημερίδα να αποκαλύψει (πιθανόν) τις πηγές και να παραδώσει το υλικό για ανάλυση.
- ΑΝ τελικά γίνει ταυτοποίηση και αυθεντικοποίηση του υλικού και ταυτοποιηθούν οι δράστες, τότε με βάση αυτό το υλικό, θα προχωρήσει σε μήνυση κατά των εμπλεκομένων.
- ΑΝ δεν γίνει ταυτοποίηση ή δεν αποδειχθεί αυθεντική η κασέτα ή δεν αφορά τα συγκεκριμένα πρόσωπα, τότε η εφημερίδα θα αναλάβει το βάρος της καταγγελίας.

Η διαδικασία δεν έχει άλματα.
Σαφώς και η διαδικασία δεν έχει άλματα.

Αν το ηχητικό δεν είναι αυθεντικό, τότε σαφώς θα είναι υπεύθυνη η εφημερίδα για τη δημοσίευση του και ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη συκοφαντική πρόθεση της.

Αν όμως είναι αυθεντικό, τότε θα κάνει μήνυση στο Ματθαιόπουλο για συκοφαντική χρήση του ονόματος της (υπουργός). Και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η απολογία του εν λόγω.

Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση αυθεντικότητας, δεν τελειώνει το θέμα στη Γεροβασίλη.
Αυτό είναι η κορφή του παγόβουνου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 20 Ιούλ 2020, 11:45

πατησιωτης έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 09:32
Το παρών έδωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος υποστήριξε πως «πολλοί βιάστηκαν να κατανείμουν ευθύνες. Οι ευθύνες είναι συλλογικές και διαχρονικές. Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί πως οδηγηθήκαμε στην ανθρώπινη τραγωδία επειδή υπήρξαν λάθος σχεδιασμοί. Η αναζήτησή και η απάντηση στα ερωτήματα δεν αφορούν τον παρόντα χρόνο, αλλά αναζήτηση αιτιών του παρελθόντος. Να μην αξιοποιήσουμε την τραγωδία για να κερδίσουμε πρόσκαιρα κέρδη ή να εξυπηρετήσουμε σκοπιμότητες».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/436617/a ... in-arhigos
Τωρα δε μιλαμε ποια για λαθος σχεδιασμους αλλα ΚΑΙ για σαμποταζ απο το στομα πρωην αρχηγου πυροσβεστικης
Ο οποιος μαλλον εξαργυρωσε την καλη δουλεια που εκανε για το πορισμα :smt005:

Αφαιρεση ιθαγενιας,δημευση περιουσιας, κατευθειαν υπηρεσια στις δομες φιλοξενιας μεχρι την απελαση, να καθαρισει το σωμα
Οσοι συνεργαστουν μπορει να τους δωσουμε μια μικρη συνταξουλα για τα γεραματα αλλα δε θα μπορουν να φυγουν απο την χωρα :smt005:

για τα πολιτικα σκουπιδια ας ζητανε εκλογες και ας σκουζουν
Εικόνα
Εικόνα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 11:46

Η δική μου απορία είναι γιατί δεν έκανε κατ' ευθείαν μήνυση ο Ματθαιόπουλος. :lol:

Ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, άκουγε σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο πράγματα που ποτέ δεν είπε, ειδικώς σε ένα θέμα με τόση βαρύτητα, θα είχε φέρει ήδη τα πάνω κάτω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 20 Ιούλ 2020, 11:53

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:46
Η δική μου απορία είναι γιατί δεν έκανε κατ' ευθείαν μήνυση ο Ματθαιόπουλος. :lol:

Ο οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, άκουγε σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο πράγματα που ποτέ δεν είπε, ειδικώς σε ένα θέμα με τόση βαρύτητα, θα είχε φέρει ήδη τα πάνω κάτω.
Να το πούμε στον Σταβ; όλο και κάτι θα έχει να πει πάνω σε αυτό ακριβώς - εγώ πάντως έχω την περιέργεια :102:

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 20 Ιούλ 2020, 11:55

γιατι δεν ειναι φυλακη η ζαιοι ακομα;
οι συγγενεις των δολοφονημενων γιατι δεν εχουν παει εξω απο τις κατοικιες τους να ζητησουν εξηγησεις;

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 20 Ιούλ 2020, 11:56

Τεράστιο λάθος ότι έκλεισαν τα ξερονήσια
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 11:58

Naida έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 06:41
gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 02:19
Naida έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 02:11

Γραψε με ελληνικά μωρέ παπαρα κι εσυ. Μας στραβωσες. Να πάει να γαμηθει ο γκομενος. Και το σαντουιτσακι. Όχι το σαντουιτσακι δεν μου έκανε κάτι..ειναι καλουλι. Ο γκομενος να πάει να γαμηθει.
καλά κι εσύ μας τα χες κάνει τσουρέκια τότε με τον κατώτατο μισθό που θα πήγαινε 751 ευρώ και που θα ψήφιζες Τσίπρα για να ρίξεις κλωτσια στο παλιό κατεστημένο.
Πόσες φορές μπορεί να ψηφίσει κάποιος Συριζα χωρίς να θεωρείται Συριζαίος;
Πάρτο απόφαση για να μην ψάχνεις κάθε φορά λόγους να ρίξεις τσίπρα γιατί οπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο.
Σας τα είχα πρήξει εγώ ότι θα πάει ο μισθός 751;
Αν θυμάμαι καλά έλεγα ότι ο λογος που θα τον ψηφίσω είναι γιατί είναι το μόνο κόμμα που έχει ικανά ποσοστά να βγει για να φύγουν οι λινατσες κι αν κάνει και κάτι από αυτά που λεει θα είναι έκπληξη. Αλλά όχι gassim εσύ θυμάσαι ότι έλεγα ότι τον ψηφίζω γιατί θα ανεβάσει τον βασικό.
Επίσης μια φορά ψήφισα. Και εννοείται μετά την υπέρτατη κωλοτουμπα με το δημοψήφισμα ούτε ξανάψηφισα, ούτε ξαναστηριξα. Ε τώρα αρχίζει και γίνεται όπως τότε. Αν και ο Μητσοτάκης μου είναι συμπαθης είναι φοβερά βρώμικη κυβέρνηση.
ναι το 2015 είχες πάθει παράκρουση με τον Τσίπρα, τον βασικό στα 751 τον είχες σίγουρο.
Δεν είναι κακό, πλειοψηφία ήσασταν. Το κακό είναι που χάθηκε το αρχείο του παλιού phorum.gr

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 12:08

talaipwros έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:55
γιατι δεν ειναι φυλακη η ζαιοι ακομα;
οι συγγενεις των δολοφονημενων γιατι δεν εχουν παει εξω απο τις κατοικιες τους να ζητησουν εξηγησεις;
Γιατί, θα κάνουν κάποιοι παπάρες αντισυγκέντρωση και θα τους "τσακίσουν".

Ακόμη, δεν έχεις καταλάβει την ιδεολογική -και θεσμική- αξιολόγηση της ανθρώπινης ζωής στην Ελλάδα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 20 Ιούλ 2020, 12:11

nemo έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε:

Να το πούμε στον Σταβ; όλο και κάτι θα έχει να πει πάνω σε αυτό ακριβώς - εγώ πάντως έχω την περιέργεια :102:
Του το είπα ήδη, αλλά δεν απαντάει. Αυτός που λέει ότι η διαδικασία δεν κάνει άλματα, δεν βλέπει αυτό το τεράστιο άλμα που έγινε μπροστά στα μάτια του.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:12

ΓΑΛΗ έγραψε:

Περιμένουμε να δούμε.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 12:13

Leporello έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 12:11
nemo έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 11:53
ΓΑΛΗ έγραψε:

Του το είπα ήδη, αλλά δεν απαντάει. Αυτός που λέει ότι η διαδικασία δεν κάνει άλματα, δεν βλέπει αυτό το τεράστιο άλμα που έγινε μπροστά στα μάτια του.
Η διαδικασία δεν κάνει άλματα.
Οι εικασίες κάνουν.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών