ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 13:51

omg kai 3 lol έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:31

εχω γραψει τη θεση μου αλλα δε σας αρεσει κι ουτε φυσικα εχω παρει και καμια σοβαρη απαντηση, γιατι ειναι βασει της ψυχρης λογικης και της αντικειμενικοτητας, μακρια απο συναισθηματισμους, οπως αναλυουν και ολοι οι διεθνολογοι επιστημονες -ακομματιστα-

φανταζεσαι ενα χειρουργο να βαζει τα κλαματα την ωρα που χειρουργει εναν γνωστο συγγενη του; ετσι κανετε μονιμως εσεις... :lol:
Οκ, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα τους ζαίους ως ψύχραιμους χειριστές των υποθέσεων.

Δεν έχω ΤΟΣΟ μεγάλη φαντασία.

Με παραπέμπουν περισσότερο σε χειρουργούς που αντί να κάνουν επέμβαση στον ασθενή, πατάνε πάνω του για να αλλάξουν τη θέση του προβολέα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 13:58

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:45
Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:42
Εκλογές πότε θα κάνουνε; Τότε να δεις πόσο μάτι θα παίξει
Οι ...ανόητοι, έτσι όπως το πάνε, ενώ έχουν το πάνω χέρι, θα τις χάσουν...
Αν τυχόν σκάσει η βόμβα πχ. για στημένες και πειραγμένες ηχογραφήσεις δεν θα μπορούν να το μαζέψουν.
Ενώ οι έξυπνοι, αν είναι αυθεντικές οι ηχογραφήσεις, θα το μαζέψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Ιούλ 2020, 13:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:51
omg kai 3 lol έγραψε:

εχω γραψει τη θεση μου αλλα δε σας αρεσει κι ουτε φυσικα εχω παρει και καμια σοβαρη απαντηση, γιατι ειναι βασει της ψυχρης λογικης και της αντικειμενικοτητας, μακρια απο συναισθηματισμους, οπως αναλυουν και ολοι οι διεθνολογοι επιστημονες -ακομματιστα-

φανταζεσαι ενα χειρουργο να βαζει τα κλαματα την ωρα που χειρουργει εναν γνωστο συγγενη του; ετσι κανετε μονιμως εσεις... :lol:
Οκ, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα τους ζαίους ως ψύχραιμους χειριστές των υποθέσεων.

Με παραπέμπουν περισσότερο σε χειρουργούς που αντί να κάνουν επέμβαση στον ασθενή, πατάνε πάνω του για να αλλάξουν τη θέση του προβολέα.

κι εγω που κολλαω στο παραπανω;

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 20 Ιούλ 2020, 14:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:58
stavmanr έγραψε:
Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:42
Εκλογές πότε θα κάνουνε; Τότε να δεις πόσο μάτι θα παίξει
Αν τυχόν σκάσει η βόμβα πχ. για στημένες και πειραγμένες ηχογραφήσεις δεν θα μπορούν να το μαζέψουν.
Το θέμα είναι ότι βάζουν το χέρι στη φωτιά. Αν δεν ανακατεύονταν τότε αν ίσχυε την πατούσε ο Σύριζα. Αν πάλι δεν ίσχυε, δεν έτρεχε τίποτα για την ΝΔ.

Ενώ το πρόβλημα φαίνεται μετατοπισμένο προς τη μία πλευρά, τώρα, με την πολιτική επένδυση του κόμματος της ΝΔ, γίνεται δίκοπο μαχαίρι. Τώρα, η ΝΔ ,σε περίπτωση μη απόδειξης θα εκτεθεί για συκοφάντηση του αντίπαλου κόμματος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 20 Ιούλ 2020, 14:04

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 14:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
stavmanr έγραψε:

Το θέμα είναι ότι βάζουν το χέρι στη φωτιά. Αν δεν ανακατεύονταν τότε αν ίσχυε την πατούσε ο Σύριζα. Αν πάλι δεν ίσχυε, δεν έτρεχε τίποτα για την ΝΔ.

Ενώ το πρόβλημα φαίνεται μετατοπισμένο προς τη μία πλευρά, τώρα, με την πολιτική επένδυση του κόμματος της ΝΔ, γίνεται δίκοπο μαχαίρι. Τώρα, η ΝΔ ,σε περίπτωση μη απόδειξης θα εκτεθεί για συκοφάντηση του αντίπαλου κόμματος.
Με ρεγουλα το LSD

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 14:05

omg kai 3 lol έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
omg kai 3 lol έγραψε:

Στους ζαίους, που αλλού;

Στην ευφυή κατηγορία που χρησιμοποιεί το "εσείς" στο χαλαρό και απορούν όταν δεν αντιμετωπίζονται ως εξέχουσες και σημαντικές μονάδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 14:05

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:44
gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:14
stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 13:10
Πρόσεξε τώρα τί συμβαίνει:
βγάζει μία εφημερίδα ένα δημοσίευμα, με τρίτα πρόσωπα να μιλούν και να αναφέρουν άλλους και πριν γίνει οποιαδήποτε διαδικασία ταυτοποίησης των προσώπων, των συνομιλιών, του δημοσιεύματος κλπ. έχουμε ένα τσούρμο προφίλς να επιτίθενται κατά παντός στη συζήτηση, έχοντας βγάλει τελεσίδικα πορίσματα.
Αλλά, οι φανατικοί δεν είναι, λέει, οι ίδιοι. Είναι οι άλλοι που λεν, περίμενε, μόλις ξεκίνησε η διαδικασία. Θα δούμε τί συμβαίνει. Μην εκτίθεσαι άδικα.
εσυ δεν είπες περίμενε, μόλις ξεκίνησε η διαδικασία κτλ. Είπες οτι είναι παραμύθια.
Πάμε πάλι γιατί ίσως κάπου με μπερδεύεις με κάποιον άλλο μέσα σε αυτό το ακατάσχετο τρολάρισμα κάποιων μελών.

Το βασικό σας επιχείρημα ήταν "αφού η Γεροβασίλη δεν κάνει μήνυση είναι ένοχη". Ανόητο επιχείρημα ούτως ή άλλως, που ακόμη και σαν ανόητο στερείται στοιχειώδους πραγματικότητας, καθώς έχει ήδη στείλει εξώδικο κι έχει ήδη ξεκινήσει τη νομική διαδικασία με το δικηγόρο της, όπως διαβάζουμε σε σημερινά πρωτοσέλιδα.

Τώρα ξαφνικά η Γεροβασίλη γίνεται αυτόματα ένοχη, χωρίς δίκες, εξετάσεις, ανακρίσεις και λοιπές αηδίες, επειδή ο Ματθαιόπουλος δεν καταθέτει μήνυση στην εφημερίδα. Θεέ και Κύριε!

Μέχρι τώρα, όσο σας βόλευε, ο Ματθαιόπουλος ήταν ειλικρινής. Τώρα ξαφνικά γίνεται ψεύτης, υποκριτής που άλλα λέει κι άλλα εννοεί. Ο ίδιος μάλιστα έχει φροντίσει να σας διαψεύσει λέγοντας ότι ουδέποτε μίλησε με τον συγκεκριμένο, παρά μόνο υπηρεσιακά.

Είναι γενικά αστείο αλλά και τραγικό να βλέπω να πηγαίνετε από την μία μεριά στην άλλη, σε μία τρικυμία αστοιχείωτων επιχειρημάτων.
Δεν είπα τίποτα απ όλα αυτά.
Δημιουργείς "επιχειρήματα" των αντιπάλων σου και μετά τα απαντάς μόνος σου.

Εγω αυτό που είπα είναι οτι κακώς προεξοφλησες οτι όλα αυτά είναι παραμύθια.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 20 Ιούλ 2020, 14:06

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 14:05
omg kai 3 lol έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Στους ζαίους, που αλλού;

Στην ευφυή κατηγορία που χρησιμοποιεί το "εσείς" στο χαλαρό και απορούν όταν δεν αντιμετωπίζονται ως εξέχουσες και σημαντικές μονάδες.

καλα οτι πεις..

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Ιούλ 2020, 14:09

Ξεδιάντροπη εκμετάλλευση θυμάτων και στο Μάτι και στη ΜΑρφίν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 14:09

stavmanr έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 14:00

Μα δεν υπάρχει περίπτωση "μη απόδειξης" αν είναι αυθεντικό το ηχητικό.

Αν αποδειχθεί ότι η Γεροβασίλη δεν είχε ιδέα, τότε ο συκοφάντης της είναι ο Ματθαιόπουλος και όχι η ΝΔ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 14:13

Υδράργυρος έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 14:09
Ψάχνουν να βρουν τους ενόχους οι εκμεταλλευτές. Ντροπή τους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2020, 14:13

Υδράργυρος έγραψε:
Καλώς τον ψύχραιμο ανατόμο.

Δεν μας έφταναν οι μελλοντικοί εισαγόμενοι χειρουργοί, έχουμε και τους ειδικευόμενους γηγενείς στο χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 20 Ιούλ 2020, 14:14

gassim έγραψε:
20 Ιούλ 2020, 14:13
Υδράργυρος έγραψε:
Ψάχνουν να βρουν τους ενόχους οι εκμεταλλευτές. Ντροπή τους.
Να βρουν τους ενόχους, να σταματήσουν την πολιτική εκμετάλλευση. Το ξέρουμε οτι τα καμμένα πτώματα στο μάτι τους έφεςραν πολλές ψήφους

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 20 Ιούλ 2020, 14:15

Η χροιά της φωνής των ανθρώπων είναι εύκολα αναγνωρίσιμη.Και ο μαγαζάτορας Παππάς στην αρχή είπε ότι η ταινία με τον Μιωνή είναι μονταζ αλλά μετά το άλλαξε και τώρα λέει ότι τα έλεγε για να τον ηρεμήσει.
Το ηχητικό το έγραψε ο Λιότσος επειδή φοβόταν τη συνέχεια.Το έβγαλε τώρα επειδή μέχρι 4 μήνες ο Ματθαιόπουλος παρέμενε αρχηγός της Πυροσβεστικής.Αντικαταστάθηκε στις φετινές κρίσεις.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 20 Ιούλ 2020, 14:16

Απ ότι λένε τώρα κινήθηκε η διεύθυνση εισαγγελίας και διέταξε εισαγγελική έρευνα.

Αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται ο Λιότσιος πρέπει να γίνει αρχηγός του σώματος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών