τεσπα εσυ εισαι το κοριτσακι..αλλά στο νετ έτσι μου το εβγαλε..
Πιο πολύ μου μοιάζει αυτό παρά το παιδάκι στο μεξικάνικο. Κάποια εποχή ήμουν κοκκινομάλλα.
κι εγώ..
17 χρόνια....
αλλά όχι πλέον!!
Τη μισή ζωή σου! Πώς άντεξες να το αλλάξεις;
Εγώ λίγο, βαρέθηκα το άγχος μην χαλάσει γιατί είναι δύσκολο χρώμα και τα νεύρα όταν συνέβαινε και το άφησα στο φυσικό μου, είμαι τελειομανής σε τέτοια.
Ανάποδα μας είπες. Λες και πήγαμε στο gay parade σήμερα!
Εγώ πήγα.
Βασικά έφτασα μέχρι την Αγγελάκη και αφού έφαγα κάνα εφτάλεπτο μέχρι να ανέβω σχεδόν Εγνατία είπα δεν γαμιέστε ρε πουσταράδες θα το κόψω με τα πόδια. Έκανα την δουλειά μου πιο γρήγορα έτσι αλλά για ποιον πούστη λόγο δεν πήγανε στην παραλία ή όπου αλλού στον μπούτσο και έπρεπε να κλείσουν ολόκληρο το κέντρο οι ομοφυλόφιλοι ρε πούστη. Έλεος την ομοφυλοφιλία σας μέσα, μια με τους πούστηδες με τα σφυροδρέπανα μια με το γκέη καρνάβαλο, έχουμε και δουλειές.
Εγώ πήγα.
Βασικά έφτασα μέχρι την Αγγελάκη και αφού έφαγα κάνα εφτάλεπτο μέχρι να ανέβω σχεδόν Εγνατία είπα δεν γαμιέστε ρε πουσταράδες θα το κόψω με τα πόδια. Έκανα την δουλειά μου πιο γρήγορα έτσι αλλά για ποιον πούστη λόγο δεν πήγανε στην παραλία ή όπου αλλού στον μπούτσο και έπρεπε να κλείσουν ολόκληρο το κέντρο οι ομοφυλόφιλοι ρε πούστη. Έλεος την ομοφυλοφιλία σας μέσα, μια με τους πούστηδες με τα σφυροδρέπανα μια με το γκέη καρνάβαλο, έχουμε και δουλειές.
Κάποιους λέει τους έριξαν στη θάλασσα. Εγώ δεν ήμουν Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα πήγαινα.
Εγώ πήγα.
Κάποιους λέει τους έριξαν στη θάλασσα. Εγώ δεν ήμουν Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θα πήγαινα.
Ψίθυροι Καρδιάς
Περίληψη: Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πονεμένο βλέμμα της τσιγγάνας. Ο αταίριαστος έρωτας ενός νεαρού αρχιτέκτονα με μεγάλες φιλοδοξίες και μιας πανέμορφης τσιγγάνας λίγο κάτω από τα είκοσι. Ένας έρωτας που από τη γέννησή του κουβαλάει, σχεδόν αξεπέραστα εμπόδια, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με το "καθώς πρέπει" περιβάλλον του Αντώνη, όσο και με τον περιθωριακό, αλλά στεγανά κλειστό στους δικούς του κανόνες, κόσμο της Ερατoύς.
SpoilerShow
Έτος: 1997
Τηλεοπτική Σειρά
Κανάλι: Mega
Ημερομηνία προβολής πρώτου επεισοδίου: 10 Οκτωβρίου 1997
Ημερομηνία προβολής τελευταίου επεισοδίου: 22 Ιουνίου 1998
Περίληψη: Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πονεμένο βλέμμα της τσιγγάνας. Ο αταίριαστος έρωτας ενός νεαρού αρχιτέκτονα με μεγάλες φιλοδοξίες και μιας πανέμορφης τσιγγάνας λίγο κάτω από τα είκοσι. Ένας έρωτας που από τη γέννησή του κουβαλάει, σχεδόν αξεπέραστα εμπόδια, καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση τόσο με το "καθώς πρέπει" περιβάλλον του Αντώνη, όσο και με τον περιθωριακό, αλλά στεγανά κλειστό στους δικούς του κανόνες, κόσμο της Ερατoύς.
Trivia: Το δημοφιλέστερο τηλεοπτικό πρόγραμμα της σεζόν 1997-1998.
Κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό θεαματικότητας στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, αφού κάποιο από τα επεισόδια που προβλήθηκαν το Φλεβάρη του '98 άγγιξε το ποσοστό του 76,7%!
Κυκλοφόρησε και σε βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Το τραγούδι των τίτλων αρχής, "Ψίθυροι Καρδιάς", ερμηνευμένο από το Δημήτρη Μπάση, γνώρισε αμέσως επιτυχία και το CD έγινε χρυσό μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Είμαι πολύ άσπρη για να παίξω τσιγγάνα, οι gay δεν μου αρέσουν για γκομενοι, ο nero δεν μου αρέσει γενικώς και ο αρραβωνιαστικός vantono είναι λίγο μικρός.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.