Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 22 Ιούλ 2020, 16:46

Οι μισοί ήταν έτοιμοι να μοιράσουν λουλουδάκια στα τανκς του εχθρού και οι άλλοι μισοί ήταν έτοιμοι να σκάψουν χαρακώματα έξω από το σπίτι τους (σαν τον Ραμπο νούμερο 5) και να κάνουν πόλεμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 22 Ιούλ 2020, 16:47

Λίνο Βεντούρα έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:44
Τελικά, ρε φλούφλη, το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του;
Ως επιχειρησιακή περιοχή του ΝΑΤΟ οχι

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 22 Ιούλ 2020, 16:48

elchav έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 15:21
elchav έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 01:40
Άλλη μια μέρα που δεν έκαψα ένα τουρκικό χωριό φορώντας τη τιμημένη στολή του ΜΧ

Αύριο, πάλι
φοβάμαι ότι θα γίνουν δύο ημέρες που δεν διαπράττω εγκλήματα πολέμου (που θα κάνουν το Μιλόσεβιτς να μοιάζει αρσακειάδα μπροστά μου) στις ακτές της Ιωνίας :a040:
Πορφύριος Εξαρχίδης, πες αρχηγέ, τι να κάνω :-?
Μη πονοκεφαλιάζεις άδικα. Όταν έρθει η ώρα θα σου πουν τι να κάνεις. Χρέος σου είναι να προετοιμάζεσαι για εκείνη την ώρα όπως εγώ και να εύχεσαι τα ελληνόπουλα να είναι στα 20 όσα είμαι εγώ στα 50.

Εικόνα

Κάτσε γιατί δε μου βγήκε

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 22 Ιούλ 2020, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 22 Ιούλ 2020, 16:48

Μαζί με αυτή τη περιοχή μπορούμε να συζητήσουμε και τα ιμια, και αυτά είναι γκρίζα

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιούλ 2020, 16:49

Μεχρις στιγμης η φαση θυμιζει στησιμο απο Μερκελ, Κουλη και Ερντογαν για να δωθει η ευκαιρία να ξεκινησει ελληνοτουρκικος διαλογος υπο την υψηλη εποπτεια της Γερμανιας (η οποια εχει και την προεδρια της ΕΕ).

.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιούλ 2020, 16:49

Fluffy έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:43
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:11
Ευχαριστούμε την κυβέρνηση της Γερμανίας.
Εικόνα
:smt005::smt005:
Ενταξει ας καθίσουμε να συζητήσουμε για τα αμφισβητούμενα ύδατα
Προφανώς τα ύδατα όταν υπάρχει διχογνωμια όταν δύο αοζ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και ειδικά όταν νησιά επηρεάζουν δυσανάλογα μεγάλες ακτογραμμές είναι αμφισβητούμενα, και λύνουν το πρόβλημα διεθνή δικαστήρια, όπως έχουν κάνει τόσα κράτη στο παρελθόν. Έτσι συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο. Τώρα εσύ αν την είδες ο πολεμαρχος του Θεού, άλλο καπέλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιούλ 2020, 16:50

Fluffy έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:48
Μαζί με αυτή τη περιοχή μπορούμε να συζητήσουμε και τα ιμια, και αυτά είναι γκρίζα
Στα Ίμια δεν υπάρχει θέμα αοζ. Έχεις μπλέξει τα θέματα.

Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider » 22 Ιούλ 2020, 16:52

22 Ιούλ 2020, 16:49
Fluffy έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:11
Ευχαριστούμε την κυβέρνηση της Γερμανίας.
Εικόνα
Προφανώς τα ύδατα όταν υπάρχει διχογνωμια όταν δύο αοζ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και ειδικά όταν νησιά επηρεάζουν δυσανάλογα μεγάλες ακτογραμμές είναι αμφισβητούμενα, και λύνουν το πρόβλημα διεθνή δικαστήρια, όπως έχουν κάνει τόσα κράτη στο παρελθόν. Έτσι συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο. Τώρα εσύ αν την είδες ο πολεμαρχος του Θεού, άλλο καπέλο.
:+1:

Για ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης πολύ ειρηνικά τα περιγράφεις.
:smt005:
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 22 Ιούλ 2020, 16:53

εξαρχίδη το "κατηφόρα"'εχεις σβήσει?

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 22 Ιούλ 2020, 16:58

lonelyrider έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:52
22 Ιούλ 2020, 16:49
Fluffy έγραψε:

:+1:

Για ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης πολύ ειρηνικά τα περιγράφεις.
:smt005:
Εγώ έχω πει, οικογένεια δε θέλω να κάνω, 40 πήγα, εζησα κάμποσα και μου φτανουν, πήρα lsd και πέθανα σε 1 ώρα καμία 500αρια φορές, με τον πόλεμο δεν έχω θέμα. Αντιθέτως ως εμπειρια θα με ενδιέφεραι προσωπικά. Απλά θέλω να είμαι δίκαιος.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Ιούλ 2020, 16:59

Ζενίθεδρος έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Ιούλ 2020, 23:33
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Ιούλ 2020, 23:06

Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.
Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία. :lol:
Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.

Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Επιτυχία, ακόμα και επική, θεωρείται όταν έστω αγγίζεις τους στόχους, όχι το τι υψηλούς στόχους έχεις βάλει. Και αυτό με την μετεμφυλιακη καραμέλα έχει καταντήσει αηδία. Η Ελλάδα λούζεται τις στρατηγικές επιλογές της δεξιάς. Συμμετοχή στο Νατο και με τα μπουνια στην Ευρώπη, πάση θυσια. Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή ξεβρακωτοι και κεφαλοκλειδωμενοι με τα νώτα ακάλυπτα, αυτό ακριβως είναι η πάσα θυσια.
Ναι χαρά μου, την εναλλακτική δεν αναφέρεις.

Το να σημειολογείς αναφορικά με το αν είναι σωστή η σύγκριση για κάτι που έζησα και να συνεχίζεις με ποιηματάκια τύπου "λούζεται η αγάπη μου στο γουαδαλκιβίρ" για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, δεν μου λέει κάτι.

Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος. Έστω ότι δεν ήταν η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ σήμερα.
Σε τι θα εξυπηρετούσε αυτό τη θέση της απέναντι στην Τουρκία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 22 Ιούλ 2020, 17:01

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:48
elchav έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 15:21
elchav έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 01:40
Άλλη μια μέρα που δεν έκαψα ένα τουρκικό χωριό φορώντας τη τιμημένη στολή του ΜΧ

Αύριο, πάλι
φοβάμαι ότι θα γίνουν δύο ημέρες που δεν διαπράττω εγκλήματα πολέμου (που θα κάνουν το Μιλόσεβιτς να μοιάζει αρσακειάδα μπροστά μου) στις ακτές της Ιωνίας :a040:
Πορφύριος Εξαρχίδης, πες αρχηγέ, τι να κάνω :-?
Μη πονοκεφαλιάζεις άδικα. Όταν έρθει η ώρα θα σου πουν τι να κάνεις. Χρέος σου είναι να προετοιμάζεσαι για εκείνη την ώρα όπως εγώ και να εύχεσαι τα ελληνόπουλα να είναι στα 20 όσα είμαι εγώ στα 50.

Κάτσε γιατί δε μου βγήκε

Εικόνα
Παιχτάρα μου, η Κάθοδος των Μυρίων θα είναι βόλτα μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα, μπροστά στο όργωμα της Ανατολίας που επίκειται, με τέτοιους χρόνους :bravo:
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 22 Ιούλ 2020, 17:02

Food for thought οτι οσοι αναρχοπαγκοσμιοποιητες εδω μεσα εχουν αλλεργια με την υπερασπιση των εθνικων δικαιωματων, κατασκηνωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε νηματα που ακριβως αφορουν ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Θα μπορουσα και να σκεφτω οτι εφοσον εχουν φτασει να μονοπωλουν τη συζητηση σε ποσοστο 40%-50% (ποσοστο που δεν υφισταται εξω στην κοινωνια) οτι ενδεχεται και να λειτουργουν σαν 5η φαλαγγα.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 22 Ιούλ 2020, 17:02

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:59
Ζενίθεδρος έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 16:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Ιούλ 2020, 23:33

Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία. :lol:

Επιτυχία, ακόμα και επική, θεωρείται όταν έστω αγγίζεις τους στόχους, όχι το τι υψηλούς στόχους έχεις βάλει. Και αυτό με την μετεμφυλιακη καραμέλα έχει καταντήσει αηδία. Η Ελλάδα λούζεται τις στρατηγικές επιλογές της δεξιάς. Συμμετοχή στο Νατο και με τα μπουνια στην Ευρώπη, πάση θυσια. Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή ξεβρακωτοι και κεφαλοκλειδωμενοι με τα νώτα ακάλυπτα, αυτό ακριβως είναι η πάσα θυσια.
Ναι χαρά μου, την εναλλακτική δεν αναφέρεις.

Το να σημειολογείς αναφορικά με το αν είναι σωστή η σύγκριση για κάτι που έζησα και να συνεχίζεις με ποιηματάκια τύπου "λούζεται η αγάπη μου στο γουαδαλκιβίρ" για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, δεν μου λέει κάτι.

Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος. Έστω ότι δεν ήταν η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ σήμερα.
Σε τι θα εξυπηρετούσε αυτό τη θέση της απέναντι στην Τουρκία;

Και μην αρχίζετε παπαρίτσες τύπου "σε τι εξυπηρετεί το ΝΑΤΟ σήμερα τη θέση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία" γιατί από σταβοκολοκυθοκορφάδικες τσαχπινιές έχω πάθει οβερντόουζ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 22 Ιούλ 2020, 17:04

Αρίστος έγραψε:
22 Ιούλ 2020, 17:02
Food for thought οτι οσοι αναρχοπαγκοσμιοποιητες εδω μεσα εχουν αλλεργια με την υπερασπιση των εθνικων δικαιωματων, κατασκηνωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε νηματα που ακριβως αφορουν ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Θα μπορουσα και να σκεφτω οτι εφοσον εχουν φτασει να μονοπωλουν τη συζητηση σε ποσοστο 40%-50% (ποσοστο που δεν υφισταται εξω στην κοινωνια) οτι ενδεχεται και να λειτουργουν σαν 5η φαλαγγα.

.
κάν'το σωστά
γράφεις όλη την πρόταση, και στο τέλος
Food for thought...

(απαραίτητα τα αποσιωπητικά)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”