Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Οι μισοί ήταν έτοιμοι να μοιράσουν λουλουδάκια στα τανκς του εχθρού και οι άλλοι μισοί ήταν έτοιμοι να σκάψουν χαρακώματα έξω από το σπίτι τους (σαν τον Ραμπο νούμερο 5) και να κάνουν πόλεμο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ως επιχειρησιακή περιοχή του ΝΑΤΟ οχι
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μη πονοκεφαλιάζεις άδικα. Όταν έρθει η ώρα θα σου πουν τι να κάνεις. Χρέος σου είναι να προετοιμάζεσαι για εκείνη την ώρα όπως εγώ και να εύχεσαι τα ελληνόπουλα να είναι στα 20 όσα είμαι εγώ στα 50.elchav έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 15:21φοβάμαι ότι θα γίνουν δύο ημέρες που δεν διαπράττω εγκλήματα πολέμου (που θα κάνουν το Μιλόσεβιτς να μοιάζει αρσακειάδα μπροστά μου) στις ακτές της Ιωνίας
Πορφύριος Εξαρχίδης, πες αρχηγέ, τι να κάνω
Κάτσε γιατί δε μου βγήκε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 22 Ιούλ 2020, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαζί με αυτή τη περιοχή μπορούμε να συζητήσουμε και τα ιμια, και αυτά είναι γκρίζα
Μεχρις στιγμης η φαση θυμιζει στησιμο απο Μερκελ, Κουλη και Ερντογαν για να δωθει η ευκαιρία να ξεκινησει ελληνοτουρκικος διαλογος υπο την υψηλη εποπτεια της Γερμανιας (η οποια εχει και την προεδρια της ΕΕ).
.
.
-
Προφανώς τα ύδατα όταν υπάρχει διχογνωμια όταν δύο αοζ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και ειδικά όταν νησιά επηρεάζουν δυσανάλογα μεγάλες ακτογραμμές είναι αμφισβητούμενα, και λύνουν το πρόβλημα διεθνή δικαστήρια, όπως έχουν κάνει τόσα κράτη στο παρελθόν. Έτσι συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο. Τώρα εσύ αν την είδες ο πολεμαρχος του Θεού, άλλο καπέλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Στα Ίμια δεν υπάρχει θέμα αοζ. Έχεις μπλέξει τα θέματα.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:49Προφανώς τα ύδατα όταν υπάρχει διχογνωμια όταν δύο αοζ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και ειδικά όταν νησιά επηρεάζουν δυσανάλογα μεγάλες ακτογραμμές είναι αμφισβητούμενα, και λύνουν το πρόβλημα διεθνή δικαστήρια, όπως έχουν κάνει τόσα κράτη στο παρελθόν. Έτσι συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο. Τώρα εσύ αν την είδες ο πολεμαρχος του Θεού, άλλο καπέλο.

Για ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης πολύ ειρηνικά τα περιγράφεις.

"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
εξαρχίδη το "κατηφόρα"'εχεις σβήσει?
-
Εγώ έχω πει, οικογένεια δε θέλω να κάνω, 40 πήγα, εζησα κάμποσα και μου φτανουν, πήρα lsd και πέθανα σε 1 ώρα καμία 500αρια φορές, με τον πόλεμο δεν έχω θέμα. Αντιθέτως ως εμπειρια θα με ενδιέφεραι προσωπικά. Απλά θέλω να είμαι δίκαιος.lonelyrider έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:52Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:49Προφανώς τα ύδατα όταν υπάρχει διχογνωμια όταν δύο αοζ πέφτουν η μία πάνω στην άλλη και ειδικά όταν νησιά επηρεάζουν δυσανάλογα μεγάλες ακτογραμμές είναι αμφισβητούμενα, και λύνουν το πρόβλημα διεθνή δικαστήρια, όπως έχουν κάνει τόσα κράτη στο παρελθόν. Έτσι συνηθίζεται στον πολιτισμένο κόσμο. Τώρα εσύ αν την είδες ο πολεμαρχος του Θεού, άλλο καπέλο.
Για ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης πολύ ειρηνικά τα περιγράφεις.
Ναι χαρά μου, την εναλλακτική δεν αναφέρεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:37Επιτυχία, ακόμα και επική, θεωρείται όταν έστω αγγίζεις τους στόχους, όχι το τι υψηλούς στόχους έχεις βάλει. Και αυτό με την μετεμφυλιακη καραμέλα έχει καταντήσει αηδία. Η Ελλάδα λούζεται τις στρατηγικές επιλογές της δεξιάς. Συμμετοχή στο Νατο και με τα μπουνια στην Ευρώπη, πάση θυσια. Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή ξεβρακωτοι και κεφαλοκλειδωμενοι με τα νώτα ακάλυπτα, αυτό ακριβως είναι η πάσα θυσια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2020, 23:33Δεν είμαι ηλίθια ώστε να δίνω επική διάσταση στο οτιδήποτε. Άλλοι έχουν δώσει επικές διαστάσεις στη λέξη "αγώνες" ακόμη κι όταν πρόκειται για μια συγκέντρωση ή πορεία.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Ιούλ 2020, 23:06
Το αποτέλεσμα μετράει. Δεν έγραψε κανένα έπος εκείνη η γενιά, παρά μια επική παπαριά.Οκ, δεν προχώρησε το πράγμα ώστε να προκύψει κάτι αξιόπιστο ως στοιχείο σύγκρισης αλλά και τώρα δεν έχει προχωρήσει.
Το πριν και στις δύο φάσεις, συγκρίνω.
Το να σημειολογείς αναφορικά με το αν είναι σωστή η σύγκριση για κάτι που έζησα και να συνεχίζεις με ποιηματάκια τύπου "λούζεται η αγάπη μου στο γουαδαλκιβίρ" για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, δεν μου λέει κάτι.
Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος. Έστω ότι δεν ήταν η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ σήμερα.
Σε τι θα εξυπηρετούσε αυτό τη θέση της απέναντι στην Τουρκία;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Παιχτάρα μου, η Κάθοδος των Μυρίων θα είναι βόλτα μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα, μπροστά στο όργωμα της Ανατολίας που επίκειται, με τέτοιους χρόνουςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:48Μη πονοκεφαλιάζεις άδικα. Όταν έρθει η ώρα θα σου πουν τι να κάνεις. Χρέος σου είναι να προετοιμάζεσαι για εκείνη την ώρα όπως εγώ και να εύχεσαι τα ελληνόπουλα να είναι στα 20 όσα είμαι εγώ στα 50.elchav έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 15:21φοβάμαι ότι θα γίνουν δύο ημέρες που δεν διαπράττω εγκλήματα πολέμου (που θα κάνουν το Μιλόσεβιτς να μοιάζει αρσακειάδα μπροστά μου) στις ακτές της Ιωνίας
Πορφύριος Εξαρχίδης, πες αρχηγέ, τι να κάνω
Κάτσε γιατί δε μου βγήκε

Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Food for thought οτι οσοι αναρχοπαγκοσμιοποιητες εδω μεσα εχουν αλλεργια με την υπερασπιση των εθνικων δικαιωματων, κατασκηνωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε νηματα που ακριβως αφορουν ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Θα μπορουσα και να σκεφτω οτι εφοσον εχουν φτασει να μονοπωλουν τη συζητηση σε ποσοστο 40%-50% (ποσοστο που δεν υφισταται εξω στην κοινωνια) οτι ενδεχεται και να λειτουργουν σαν 5η φαλαγγα.
.
Θα μπορουσα και να σκεφτω οτι εφοσον εχουν φτασει να μονοπωλουν τη συζητηση σε ποσοστο 40%-50% (ποσοστο που δεν υφισταται εξω στην κοινωνια) οτι ενδεχεται και να λειτουργουν σαν 5η φαλαγγα.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:59Ναι χαρά μου, την εναλλακτική δεν αναφέρεις.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 16:37Επιτυχία, ακόμα και επική, θεωρείται όταν έστω αγγίζεις τους στόχους, όχι το τι υψηλούς στόχους έχεις βάλει. Και αυτό με την μετεμφυλιακη καραμέλα έχει καταντήσει αηδία. Η Ελλάδα λούζεται τις στρατηγικές επιλογές της δεξιάς. Συμμετοχή στο Νατο και με τα μπουνια στην Ευρώπη, πάση θυσια. Το ότι είμαστε αυτή τη στιγμή ξεβρακωτοι και κεφαλοκλειδωμενοι με τα νώτα ακάλυπτα, αυτό ακριβως είναι η πάσα θυσια.
Το να σημειολογείς αναφορικά με το αν είναι σωστή η σύγκριση για κάτι που έζησα και να συνεχίζεις με ποιηματάκια τύπου "λούζεται η αγάπη μου στο γουαδαλκιβίρ" για τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, δεν μου λέει κάτι.
Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος. Έστω ότι δεν ήταν η Ελλάδα στο ΝΑΤΟ σήμερα.
Σε τι θα εξυπηρετούσε αυτό τη θέση της απέναντι στην Τουρκία;
Και μην αρχίζετε παπαρίτσες τύπου "σε τι εξυπηρετεί το ΝΑΤΟ σήμερα τη θέση της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία" γιατί από σταβοκολοκυθοκορφάδικες τσαχπινιές έχω πάθει οβερντόουζ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κάν'το σωστάΑρίστος έγραψε: ↑22 Ιούλ 2020, 17:02Food for thought οτι οσοι αναρχοπαγκοσμιοποιητες εδω μεσα εχουν αλλεργια με την υπερασπιση των εθνικων δικαιωματων, κατασκηνωνουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σε νηματα που ακριβως αφορουν ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
.
γράφεις όλη την πρόταση, και στο τέλος
Food for thought...
(απαραίτητα τα αποσιωπητικά)
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
05 Απρ 2024, 20:12
-
- 71 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
26 Φεβ 2025, 11:08
-
- 18 Απαντήσεις
- 1355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saliveros
28 Μάιος 2023, 07:40
-
-
Νέα δημοσίευση πάμε με το Πί στο πρώτο ραντεβού;
από enaon » 24 Οκτ 2024, 19:41 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 1 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
24 Οκτ 2024, 19:42
-