Αποχωρησε ο Antigeist?????
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αποχωρησε ο Antigeist?????
θα γυρίσει ως poltergeist, υπομονή.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Τα μπινελίκια που έχω φάει ,τρώω , και θα φάω δεν τα σκέφτεστε. Γι 'αυτό φταρνίζομαι πολύ τελευταία. 

- Antipnevma
Έχεις πολύ στενόμυαλη αντίληψη περί γλωσσικής ορθότητας. "Ζήτησα από τον διαχειριστή να φύγω" δηλαδή να με πετάξει έξω από το σύστημα, να με διαγράψει. Γιατί είναι λάθος η πρόταση;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:07Τελικά, δεν έφυγες από τον διαχειριστή, ακόμα εκεί είσαι;
Να χαρώ εγώ ελληνικά να φαν κι οι γερμανικές κότες στα επαρχιακά θηριοτροφεία
αἰέν ἀριστεύειν
Να του ρίξεις περμαμπάν.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:24Τι έγινε; Βαρέθηκε να βαράει μύγες στο άλλο και ήρθε από δω;
Εντυπωσιάζομαι.
Λεει πως έχει ανταγωνίστριες κλειδωμένες σε άλλο φόρουμ και μπορεί να τις φέρει εδώ. Για το Άσυλο είχε πει, αλλά σιγά μην μείνουν εκεί.
Μπορεί ο γιωργης να είναι το νέο αμόρε του.Μπίστης έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:26Jolly Roger έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:08Πέρα απ' την πλάκα, πριν αρχίσει τα τουρκοτσιφτετέλια, όταν ακόμα τρόλλαρε την καρλσμιτική γεωπολιτική αντίληψη περί δύναμης και τον παρακμιακό ιμπεριαλιστικό νεονιτσεϊκής εμπνεύσεως αμοραλισμό, ήταν υποφερτός. Μετά, όταν το 'ριξε στα γκιουζελίμ οσκελντίμ, έγινε απλά ένας ακόμα Γιώργης. Κρίμα γιατί αρχικά φάνηκε να έχει αρκετό τρολ ποτένσιαλ.
Κι εγώ τον είχα γιά ψιλοκυριλέ, ξαφνικά σαν να τον τσίμπησε κάτι ή σαν να τον χάκαρε ο Γκέοργκ τον έπιασε μανία !!
Γιατί αλλιώς να κάνει τέτοια θυσία και να εξευτελίζεται;

- Antipnevma
Άλλαξα γνώμη γιατί είδα ότι χαίρονταν πολλοί υπερβολικά. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να με ωθήσουν στο να επανέλθω δριμύτερος.Juno έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:23Πες μας περισσότερα.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:04Ζήτησα να φύγω από τον διαχειριστή αλλά μετά άλλαξα γνώμη και του είπα άκυρο. Μάλλον δεν είδε το άκυρο και με διέγραψε. Επέστρεψα εντός ολίγων λεπτών με το ίδιο ουσιαστικά όνομα.
Γιατί άλλαξες γνώμη; Επειδή όσοι είδαν τα σχόλιά σου με το νέο νικ που διάλεξες, σε κατάλαβαν αμέσως;
αἰέν ἀριστεύειν
Θες να κάνεις εμφάνιση στο γήπεδο και με γυναίκα συνοδό και με γερό μπακ-απ μην τυχόν και σου ορμήσουν; Δύο σε ένα;
- Antipnevma
Ρε γαμώτο θέλω να ανοίξω νήμα αλλά δεν μπορώ ακόμα γιατί δεν έχω αρκετές αναρτήσεις.
αἰέν ἀριστεύειν
Γιατί εσύ είπες "Ζήτησα να φύγω από τον διαχειριστή", αλλά λογικό, αφού η μητρική γλώσσα σου είναι τα κροατικά.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:22Έχεις πολύ στενόμυαλη αντίληψη περί γλωσσικής ορθότητας. "Ζήτησα από τον διαχειριστή να φύγω" δηλαδή να με πετάξει έξω από το σύστημα, να με διαγράψει. Γιατί είναι λάθος η πρόταση;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:07Τελικά, δεν έφυγες από τον διαχειριστή, ακόμα εκεί είσαι;
Να χαρώ εγώ ελληνικά να φαν κι οι γερμανικές κότες στα επαρχιακά θηριοτροφεία
Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:32Άλλαξα γνώμη γιατί είδα ότι χαίρονταν πολλοί υπερβολικά. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να με ωθήσουν στο να επανέλθω δριμύτερος.

- Antipnevma
Μια χαρά είναι το δριμύτερος=σφοδρότερος. Ακριβώς το χαμηλότατο πνευματικό επίπεδο που επιδεικνύεις εσύ και άλλοι όμοιοί σου είναι ο λόγος που είπα να φύγω. Και που κάθομαι και σου μιλάω άβολα νιώθω. Είναι περίπου το ίδιο αίσθημα που έχω όταν τύχει καμιά φορά να πω δύο κουβέντες με ένα χαζό άτομο και φοβάμαι μη με δει ο κόσμος να μιλάω μαζί του.Juno έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:39Γιατί εσύ είπες "Ζήτησα να φύγω από τον διαχειριστή", αλλά λογικό, αφού η μητρική γλώσσα σου είναι τα κροατικά.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:22Έχεις πολύ στενόμυαλη αντίληψη περί γλωσσικής ορθότητας. "Ζήτησα από τον διαχειριστή να φύγω" δηλαδή να με πετάξει έξω από το σύστημα, να με διαγράψει. Γιατί είναι λάθος η πρόταση;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 14:07
Τελικά, δεν έφυγες από τον διαχειριστή, ακόμα εκεί είσαι;
Να χαρώ εγώ ελληνικά να φαν κι οι γερμανικές κότες στα επαρχιακά θηριοτροφείαAntipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:32Άλλαξα γνώμη γιατί είδα ότι χαίρονταν πολλοί υπερβολικά. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να με ωθήσουν στο να επανέλθω δριμύτερος.
αἰέν ἀριστεύειν
-
τι έγινε έσπασε κάθε ρεκόρ βλακείας το άλλος λογαριασμός και τώρα θες να δεις πόσο γρήγορα θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου;
Καλύτερα που γύρισες, αν δεν σε παρακουλουθάνε γιατροί να έχουμε το νού μαςAntipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:32
Άλλαξα γνώμη γιατί είδα ότι χαίρονταν πολλοί υπερβολικά. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να με ωθήσουν στο να επανέλθω δριμύτερος.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Mπες στην νηματάρα της πτώσης της Ρώμης από τους Τούρκους και ζωγράφισε.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:38Ρε γαμώτο θέλω να ανοίξω νήμα αλλά δεν μπορώ ακόμα γιατί δεν έχω αρκετές αναρτήσεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αυτό και όχι τα παρανοϊκά νήματα που ανοίγεις ούτε οι απίστευτες βλακείες που γράφεις.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:50Μια χαρά είναι το δριμύτερος=σφοδρότερος. Ακριβώς το χαμηλότατο πνευματικό επίπεδο που επιδεικνύεις εσύ και άλλοι όμοιοί σου είναι ο λόγος που είπα να φύγω.
Είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα, ε;

Αυτό ισχύει για φίλο σου, συγγενή σου κλπ, αλλά αν δεν έχεις φίλους παίζει να το επεκτείνεις σε όλους, δεν ξερω.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:50Και που κάθομαι και σου μιλάω άβολα νιώθω. Είναι περίπου το ίδιο αίσθημα που έχω όταν τύχει καμιά φορά να πω δύο κουβέντες με ένα χαζό άτομο και φοβάμαι μη με δει ο κόσμος να μιλάω μαζί του.
Εγώ πάντως αισθάνομαι μια χαρά γιατί έχει πλάκα να σου ρίχνουμε δούλεμα για αυτά που γράφεις.
Ίσως φταίει η μαλακία που σε δέρνει, ποιος ξέρει.Antipnevma έγραψε: ↑23 Ιούλ 2020, 15:38Ρε γαμώτο θέλω να ανοίξω νήμα αλλά δεν μπορώ ακόμα γιατί δεν έχω αρκετές αναρτήσεις.

Πάντως, μπορείς να ποστάρεις ελεύθερα εδώ, ξες, χωρίς να το διαβάσεις δεύτερη φορ όου γουέητ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 227 Απαντήσεις
- 5030 Προβολές
-