elchav έγραψε: ↑26 Ιούλ 2020, 20:12
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2020, 20:06
elchav έγραψε: ↑26 Ιούλ 2020, 19:32
Επίσης, αν δεν ήσασταν αριστεροί λέτσοι, θα ξέρατε ότι συχνά κατά το project development, o developer θεωρεί προτιμότερο να αποχωρήσει και να καρπωθεί κέρδη άμεσα παρά να μείνει στο έργο μακροπρόθεσμα αυξάνοντας το περιθώριο κέρδους
Οι λόγοι; Διάφοροι
Risk management, ρευστότητα, αλλαγή στρατηγικής και άλλα που δεν θα αναφέρω γιατί είναι σαν να μιλάω σε μπαμπουίνους για πυρηνικούς αντιδραστήρες
Εν ολίγοις μας λες τρία ενδεχόμενα
α)Η Μαριάννα Λάτση θεωρεί την επένδυση του Ελληνικού πιο επικίνδυνη από άλλες τοποθετήσεις
β)Η Μαριάννα Λάτση θεωρεί πως η μητρική εταιρεία της Lamda Development που είναι ο developer του Hellinikon Complex
πρέπει να αυξήσει με κάποιο τρόπο τη ρευστότητά της
γ) Η Μαριάννα Λάτση θεωρεί για κάποιο λόγο πως η οικογένεια πρέπει να αλλάξει ρότα και να μην ασχοληθεί άλλο με το Hellinikon
Complex
Είσαι σίγουρος ότι με όσα έγραψες κατάφερες να ταπώσεις τους "αριστερούς λέτσους"?
α) ναι, κακό είναι ή παράλογο;
β) όχι, αφού η ίδια πούλησε το ποσοστό της, ίσως θεωρεί ότι πρέπει να αυξήσει τη ρευστότητά της
γ) όχι, η ίδια μπορεί να θεωρεί ότι πρέπει να αλλάξει ρότα
ναι, είμαι σίγουρος
α) Ούτε κακό, ούτε παράλογο αλλά άκρως ενδιαφέρον. Δεν έκρινα εγω την επένδυση του Ελληνικού ως περισσότερη επικίνδυνη
από άλλες, μία μέχρι πρότινος συντελεστής της το έκρινε. Και μιλάμε για βαρύ όνομα της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής.
β)Δε πούλησε η Μαριάννα τις δικές της μετοχές. Η επενδυτική εταιρεία των Λάτσηδων είναι ο πωλητής και ταυτόχρονα η πρωτογενής
δημοσιογραφική πηγή που λέει ότι η Μαριάννα πρότεινε την εν λόγω ενεργεια. Σε αυτό που μπορεί να έχεις δίκιο είναι ότι τα κίνητρα της
Μαριάννας μπορεί να ήταν καθαρά προσωπικά.
γ) Πιθανόν να υπάρχει διαφωνία μεταξύ των μετόχων, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ανακοίνωση της επενδυτικής εταιρείας,επαναλαμβάνω όμως ότι η διαφωνία της Μαριάννας Λάτση έχει πολύ περισσότερη σημασία από τη δική μου.