Nespresso
Nespresso
Πίνω στο γραφείο , μου αρέσει και σκέφθομαι να αγοράσω μηχανή nespresso για το σπίτι.
Παρατηρώ οτι υπάρχουν διάφορες μηχανές nespresso, πόσα πρέπει να δώσω για να έχω αξιοπρεπή ποιότητα; Επίσης βλέπω οτι οι κάψουλες τσιμπάνε λίγο. Γύρω στα 40 λεπτά οι αυθεντικές. Οι εναλλακτικές που είναι κάπως πιο φθηνές λένε τίποτα;
Παρατηρώ οτι υπάρχουν διάφορες μηχανές nespresso, πόσα πρέπει να δώσω για να έχω αξιοπρεπή ποιότητα; Επίσης βλέπω οτι οι κάψουλες τσιμπάνε λίγο. Γύρω στα 40 λεπτά οι αυθεντικές. Οι εναλλακτικές που είναι κάπως πιο φθηνές λένε τίποτα;
Re: Nespresso
δοκιμασε να παρεις την πικολο στα 100€ για αρχη και βλεπεις αν σου κανει.
Αν πινεις πολλους να ξερεις οτι γεμιζει με τη μια ο κουβας απο κατω (παιρνει 10 χρησιμοποιημενς το πολυ) και θα τον αδειαζεις συνεχεια) αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδια φαση με πιο ακριβη μηχανη απλως μικροτερη. μετα βλεπεις.
ειναι ευκολια η νεσπρεσσο. επισης ειναι δυο ειδων καψουλες, εχω μονο δοκιμασει τις κλασσικες που υπαρχουν ακι τζενερικ (πιο φτηνες ) στο εμποριο. οι αλλες οι θολωτες δεν ξερω
Αν πινεις πολλους να ξερεις οτι γεμιζει με τη μια ο κουβας απο κατω (παιρνει 10 χρησιμοποιημενς το πολυ) και θα τον αδειαζεις συνεχεια) αλλα κατα τα αλλα ειναι ιδια φαση με πιο ακριβη μηχανη απλως μικροτερη. μετα βλεπεις.
ειναι ευκολια η νεσπρεσσο. επισης ειναι δυο ειδων καψουλες, εχω μονο δοκιμασει τις κλασσικες που υπαρχουν ακι τζενερικ (πιο φτηνες ) στο εμποριο. οι αλλες οι θολωτες δεν ξερω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
εγω ειμαι καργα υπερ νεσπρεσσο και ειναι πολυ καλυτερος καφες απο γαλλικο ή πρεσσα. το κυριο πλεονεχτημα ειναι η βολη, βαζεις καψουλα πατας κουμπι και τσουπ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γενικα να αποφευγετε τις πολυ φτηνες καψουλες εκτος αν πινετε καφε μονο για να λετε οτι πινετε ή ειστε φοιτηται με αψιλες.
Μπορεις να πετυχεις καλο καφε με επαγεμιζομενη καψουλα (ανοιξειδωτη κατα προτιμηση) αρκει να βρεις το σωστο κοψιμο που θελει.
Μπορεις να πετυχεις καλο καφε με επαγεμιζομενη καψουλα (ανοιξειδωτη κατα προτιμηση) αρκει να βρεις το σωστο κοψιμο που θελει.
Μια χαρα λενε και οι εναλλακτικες, ολες βγαζουν αξιοπρεστατο καφε.mao mao έγραψε: ↑26 Ιούλ 2020, 00:10Πίνω στο γραφείο , μου αρέσει και σκέφθομαι να αγοράσω μηχανή nespresso για το σπίτι.
Αναλογα τους καφεδες που πινεις βλεπεις τι σε συμφερει, 1 ευρω την ημερα πχ δεν ειναι πολλα αλλα αμα θελει ολη η οικογενεια το κοστος γινετε απαγορευτικο.
Οποτε ή παιρνεις τα bundle που βγαζουν κατα καιρους με δωρο καψουλες και βλεπεις ή αν σχεδιαζεις να πινεις πολλους καφεδες στο σπιτι κοιτας κατευθειαν για μηχανες με αλεσμενο για οικονομια.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
.
https://www.skroutz.gr/s/19810052/Krups ... Black.html

Παράγει Espresso και Lungo, όχι Ristretto.
Με την αγορά δικαιούσαι με παράδοση στο σπίτι κάψουλες αξίας 30 ευρώ με μίνιμουμ παραγγελία 10 ευρώ.
Μετά οι κάψουλες από το Σ/Μ στοιχίζουν 0,30-0,50, χώρια η περίπτωση προσφορών.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Πάω να φτιάξω έναν τώρα!
https://www.skroutz.gr/s/19810052/Krups ... Black.html

Παράγει Espresso και Lungo, όχι Ristretto.
Με την αγορά δικαιούσαι με παράδοση στο σπίτι κάψουλες αξίας 30 ευρώ με μίνιμουμ παραγγελία 10 ευρώ.
Μετά οι κάψουλες από το Σ/Μ στοιχίζουν 0,30-0,50, χώρια η περίπτωση προσφορών.
Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Πάω να φτιάξω έναν τώρα!

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έπινα για χρόνια νεσπρεσσο. Από την ώρα που δοκίμασα τον υπερεσπρεσσο της Illy απλά έβγαλα τη νεσπρεσσο από την πρίζα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καφε μονο Ιταλια απευθειας.
Οτιδηποτε αλλο ειναι λυση απο τα lidl.
Οτιδηποτε αλλο ειναι λυση απο τα lidl.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου πω. Πέφτει μακριά η Ιταλία για να πηγαίνω κάθε πρωί για καφέ.
Θα επρεπε να το κανεις ομως.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το έκανα μέχρι την καραντίνα. Μετά σκέφτηκα να πάρω μηχανή και τελικά κατέληξα με την υπερεσπρεσσο της Illy.
Αν δεν μπορεις να πηγαινεις Ιταλια, τοτε βρες εναν Ιταλο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν είναι η μηχανή (και η άλλη ίδια είναι) αλλά ο καφές, που όντως είναι ανώτερος.Gherschaagk έγραψε: ↑27 Ιούλ 2020, 18:35Το έκανα μέχρι την καραντίνα. Μετά σκέφτηκα να πάρω μηχανή και τελικά κατέληξα με την υπερεσπρεσσο της Illy.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν είναι Ελληνοϊταλός δεν είναι καλός;
Εσύ τι είσαι Ντάτζε μας;