Έχω την υποψία ότι κάποιοι το έχουν κάνει ή σκέφτονται να το κάνουν, κάποια ίχνη συνείδησης μέσα τους επαναστατούν και ψάχνουν τρόπους να δικαιολογηθούν στον εαυτό τους.
Αλλά είναι μόνο μια υπόθεση/σκέψη/υποψία!
.
Έχω την υποψία ότι κάποιοι το έχουν κάνει ή σκέφτονται να το κάνουν, κάποια ίχνη συνείδησης μέσα τους επαναστατούν και ψάχνουν τρόπους να δικαιολογηθούν στον εαυτό τους.
το θεμα ειναι ακριβως οτι κανεις δεν μπορει να ξερει ποτε καποιος-α ειναι μεθυσμενοι.
πτωματοφάγους;
Οτιδήποτε εκτός από τα γεια σου κούκλα, τ' ονοματάκι σου, να κεράσω, το τηλέφωνο σου,έχεις ωραίο από κείνο από τ' άλλο κτλ κτλ πιάσε μια άσχετη συζήτηση ωραία και φιλικά και άμα γουστάρει η άλλη θα συνεχίσει τη συζήτηση και θα εξελιχθεί σε γνωριμία.wooded glade έγραψε: ↑01 Ιούλ 2018, 20:50Καλά, κλαμπ σάντουϊτς θα προτιμούσα εγώ, αλλά τώρα πάει να λέμε "κερνάω κλαμπ σάντουϊτς ;". Λίγο ντεγκραντέ δεν θα ήταν ;Naida έγραψε: ↑01 Ιούλ 2018, 20:43Πάτε δυο μαντραχαλέοι σε μια κοπέλα που κάθεται μόνη της σε μια πλατεία και της λέτε πάμε να σε κεράσουμε παγωτό και τη θεωρείς καλή προσέγγιση; Εκτος ότι ακούστηκε.σαν σενάριο για τον σειρηνάκη, περιμένατε να σας πει ναι;wooded glade έγραψε: ↑01 Ιούλ 2018, 20:38
Δεν ήταν ;
Γιατί δεν φάγαμε ξύλο τότε ;
Τσπ ότι πει ο νέος οργανισμός.
Δε φάγατε ξύλο γιατί ο τύπος ήταν χαλαρός κι ωραίος
Εσύ αν ήσουν μόνη σου σε μιά πλατεία και δεν περίμενες κανέναν τι θα ήθελες να σου έλεγα ;
(*) αν δεν περίμενε άλλον το παγωτό (**) θα το είχε φάει και θα έγλυφε και το πιάτο
(**) παγωτό, ΕΒΓΑ
Ολα όσα έγραψες αξίζουν να τα διαβάσει - το πτωματοφάγοι πήγαινε σε αυτό .
Λάθος! Το θέμα είναι ότι αυτός που βιάζει γνωρίζει πολύ καλά τί κάνει.
Όλα κι όλα Νάνδρε, μετά την διείσδυση στο αιδοίο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!
Με μια γυναίκα που μάλλον δεν σε θέλει ή απλά δεν είναι πρόθυμη;
Σε αρκετες περιπτώσεις συνέβαινε το αντίθετο.Nandros έγραψε: ↑01 Ιούλ 2018, 21:34΄
Μέχρι και την γενιά μου, άντε και λίγο μετά, ήταν σύνηθες - αλλά όχι δικαιολογημένο - ο άντρας να είναι σεξουαλικά αμόρφωτος, άγαρμπος, αγροίκος κλπ κοσμητικά στοιχεία.
Δεν είχε την δυνατότητα να πληροφορηθεί, να μάθει, ΑΝ ενδιαφερόταν, που συνήθως ΔΕΝ ενδιαφερόταν.
Η κοινωνία δεν βοηθούσε, η δε εκκλησία ήταν αρνητικότατη.
Κάποτε κυκλοφόρησε σε ΒΙΠΕΡ η δουλειά 2 Αμερικάνων σεξολόγων. Ομολογώ ότι το αγόρασα πονηρά σκεπτόμενος, όμως άνοιξαν τα μάτια μου αφού έμαθα πράγματα που δεν φανταζόμουν ότι υπήρχαν.
Σήμερα απογοητεύτηκα από αυτά που διάβασα. Περίμενα η νέα γενιά, που έχει όλα τα μέσα, να είναι πιο ψαγμένη.
Όμως αυτό που ήταν κύριο θέμα συζήτησης ήταν ο κίνδυνος να μην σε μπλέξει μια μεθυσμένη σε κατηγορία βιασμού!
Δόξα και τιμή στα παλιά Ελληνικά καμάκια! Να ζούσαν σήμερα να κάνουν μαθήματα, αφού δεν μεθούσαν τις γυναίκες για να τις πηδήξουν.
.
ε, ναι τοτε τις καταφερνες με αμυγδαλα