Το βλέπεις ως φυσιολογικό και αναμενόμενο δηλαδή.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:05Όχι, πώς σου'ρθε; Θέλω να μιλήσω για τον α, κρατάω τον α. Κι εγώ, όταν ανεβάζω φβ και ίνστα πετσοκόβω, όποιον δεν αφορά το θέμα μου. Ρε πάτε καλά;
“Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Cecily Anne
Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
Φυσικά, όλοι το κάνουν. Ρε δεν πάτε καλά, αλήθεια. Θες να μιλήσεις για τον κύριο Τάδε και ανεβάζεις μια φωτό με τον κύριο τάδε που πετσοκόβεις τους άκυρους από τη φωτό.
Δηλαδή, αν είχε πετσοκόψει κάνα παππού τι θα λέγατε, ότι μισεί την τρίτη ηλικία;
Ρε δε με χαιρετάτε λέω'γω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Μάζεψαν στο προεδρικό μέγαρο όλη τη Σάρα και τη Μάρα αλλά κατά τα άλλα απαγορεύονται τα πανηγύρια.
Ρε ουστ...
Ρε ουστ...
- Λίνο Βεντούρα
Αν ηταν μαύρος ο παππούς θα ήταν και προφανής ρατζισμός.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:11
Δηλαδή, αν είχε πετσοκόψει κάνα παππού τι θα λέγατε, ότι μισεί την τρίτη ηλικία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 29 Ιούλ 2020, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NewModelArmy
Γιατι δεν εκοψε και τον αλλον απο τη φωτογραφια τοτε να κρατησει μονο τον..Νεστορα.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:11Φυσικά, όλοι το κάνουν. Ρε δεν πάτε καλά, αλήθεια. Θες να μιλήσεις για τον κύριο Τάδε και ανεβάζεις μια φωτό με τον κύριο τάδε που πετσοκόβεις τους άκυρους από τη φωτό.
- Cecily Anne
Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.NewModelArmy έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:16Γιατι δεν εκοψε και τον αλλον απο τη φωτογραφια τοτε να κρατησει μονο τον..Νεστορα.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:11Φυσικά, όλοι το κάνουν. Ρε δεν πάτε καλά, αλήθεια. Θες να μιλήσεις για τον κύριο Τάδε και ανεβάζεις μια φωτό με τον κύριο τάδε που πετσοκόβεις τους άκυρους από τη φωτό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:19Δεν κόβεται, το σκέφτηκα κι εγώ. Είναι κολλημένος πάνω του, θα τον άφηνε μισό αναγκαστικά.NewModelArmy έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:16Γιατι δεν εκοψε και τον αλλον απο τη φωτογραφια τοτε να κρατησει μονο τον..Νεστορα.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:11
Φυσικά, όλοι το κάνουν. Ρε δεν πάτε καλά, αλήθεια. Θες να μιλήσεις για τον κύριο Τάδε και ανεβάζεις μια φωτό με τον κύριο τάδε που πετσοκόβεις τους άκυρους από τη φωτό.
Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
- Λίνο Βεντούρα
Σωστός.
Εσύ; μίλησες σήμερα για την Ανίκ; Η σιωπή σου είναι ρατσισμός!
γιατί λόγω της επικαιρότητας ήθελε να πουλήσει λίγο πατριωτισμό.πολιτικάντης είναι ο άνθρωπος δεν είναι ρατσιστής
εκτός από τη φωτό, πετσόκοψε και την ανάρτηση του Χαμόγελου που αναφέρεται στην επιτυχία τόσο του ενός, όσο και της άλλης
είπαμε όμως, πούστρα είναι και μισεί όσες κοπελιές μπορούν με τα νιάτα και τη φρεσκάδα τους να βρίσκουν άντρες
είπαμε όμως, πούστρα είναι και μισεί όσες κοπελιές μπορούν με τα νιάτα και τη φρεσκάδα τους να βρίσκουν άντρες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Εγώ, φίλε μου, δεν είμαι βουλευτής ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν χαράσσω πολιτική και δεν έχω ακροατήριο-ψηφοφόρους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:24Σωστός.
μωρέ πούστρα είναι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Λίνο Βεντούρα
Η πρόεδρος της δημοκρατίας μίλησε σήμερα για την Ανίκ; Εχθές; Γιατί όχι;ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:26Εγώ, φίλε μου, δεν είμαι βουλευτής ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν χαράσσω πολιτική και δεν έχω ακροατήριο-ψηφοφόρους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑29 Ιούλ 2020, 14:24Σωστός.
γιατί την ψήφισε (και) η πούστρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
14 Μαρ 2025, 19:11
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιο εξαφανισε το καρκινο τραχηλου της μητρας
από talaipwros » 23 Ιαν 2024, 20:27 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 111 Απαντήσεις
- 4175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
09 Μαρ 2024, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στο εδώλιο πρώην εισαγγελέας που εξαφάνισε πάνω από 1.000 δικογραφίες..!!
από Parrot » 19 Μαρ 2024, 11:11 » σε Εγκληματικότητα - 8 Απαντήσεις
- 2266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
25 Απρ 2024, 18:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κιρ Στάρμερ «εξαφάνισε» το πορτρέτο της Μάργκαρετ Θάτσερ από την Ντάουνινγκ Στριτ
από ΓΑΛΗ » 03 Σεπ 2024, 12:32 » σε Διεθνής πολιτική - 27 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
24 Νοέμ 2024, 12:17
-