Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Athina__P » 02 Ιούλ 2018, 08:28
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που θα γράψω, αλλά τελικά οι admins εδώ πράγματι έχουν ατσάλινα νεύρα και όσοι δεν άντεξαν, δεν λέω ότι έχουν δίκιο που αποχώρησαν, αλλά θα μπορούσαν να επανέλθουν ως απλά μέλη; Πράγματι, διάβασα πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία με το ΓΓ, τότε που η Χόουπ ήθελε να μαζευτεί το κουτσομπολιό για το άλλο που είχε μεγαλώσει πάρα πολύ σε έκταση εκείνη τη στιγμή (και σωστά και πολλή σημασία του έδωσαν εδώ, μερικά πράγματα μιλάνε από μόνα τους και ό,τι αποκαλύφθηκε καμία εντύπωση δεν κάνει). Εκεί πάνω η Χόουπ είπε πράγματι μια κουβέντα παραπάνω, όχι κάτι ιδιαίτερα φοβερό, ο ΓΓ είπε πώς τολμάς, εκείνη τη στιγμή είχε και άλλους που ήθελαν να συνεχίσουν το κουτσομπολιό και μετά έγιναν οι 500 σελίδες που είναι δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς αλήθεια.
Ο Σπύρος έδωσε χρόνο για να γίνει αυτό εδώ και νομίζω και εγώ ότι καλό είναι να ανεχόμαστε και μερικά πραγματάκια που δεν γίνονται τέλεια από πλευράς συντονισμού. Είναι ακόμα ό,τι καλύτερο και κοντινότερο στο παλιό υπάρχει αυτό εδώ. Τι να πω, ευχαριστώ για το χρόνο που έδωσαν οι συντονιστές. Πράγματι, εκπλήσσομαι όμως με το πόσο εύκολα σχετικά αρπάζονται χρήστες ή παίρνουν πράγματα πιο προσωπικά από ό,τι συνήθως εδώ, που είχαν δείξει άλλο πρόσωπο στο παλιό. Υπάρχει μια σχετική ελευθερία που δεν χρειάζεται να γίνεται κατάχρησή της.