Εγώ ένα εσώρουχο θα αλλάξω πάντως.Aprilianos έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 03:20Να απολυθούν οι ακροαριστεροί και οι αντιεξουσιαστές που πολλές φορές δεν πιστεύουν και αυτοί στη Δημοκρατία. Όποιος δεν πιστεύει στο έθνος και στον καπιταλισμό είναι απόβλητο της κοινωνίας. Η λεγόμενη ξενοφοβία είναι υγιής αντίδραση στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης και τα παράγωγά του.
Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
- Aprilianos
Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ
Έχετε δει τι γράφουν τα μαλακισμένα που πιστεύουν σε κομμουνιστικές και αντί καπιταλιστικες εξεγέρσεις; Αυτά γιατί δεν έχουν χωθεί στη φυλακή; Χαίρομαι αν και δεν είμαι νεοδημοκρατης το κυνήγι που κάνει ο Χρυσοχοΐδης στον αντιεξουσιαστικό χώρο αν και θα το ήθελα πολύ πιο συστηματικό και εντατικό
- Aprilianos
Ιδανικό παράδειγμα δημοκρατίας αποτελεί η Σιγκαπούρη. Δεν κουνιέται φύλλο από αναρχοαριστερους. Το εθνικό κόμμα κυβερνά μόνιμα κατόπιν εκλογών. Για lgbtxzzggghh απαιτήσεις ούτε λόγος. Κανένα περιθώριο απασχόλησης σε λάθρο αν και η χώρα απασχολεί επιλεγμένο αλλοδαπό εργατικό δυναμικό. Η θανατική ποινή σε ισχύ για την εμπορία ναρκωτικών. Έχουν εκτελεστεί και δυτικοί
- Eθνικοκοινωνιστης
γιολαντα 2020
προσοχη μην καταστρεψει την δημοκρατια σας ο ερντογαν
προσοχη μην καταστρεψει την δημοκρατια σας ο ερντογαν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Aprilianos
Θα θέλατε στη δουλειά σας έναν αντιφα υπάλληλο με τέτοιες απόψεις; Οι οι απόψεις των αντιφα στην Ελλάδα για την εξωτερική πολιτική ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών. Γεγονός που προκαλεί προβληματισμούς για τη χρηματοδότηση τους.
- Απολλώνιος
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ αν ήμουν υπάλληλος και το αφεντικό μου με απελυε επειδή ψήφισα χρυσή αυγή ,θα του έριχνα μερικές φαπες και θα τράβαγα τον δρόμο μου. Πάντως το να είσαι υπάλληλος είναι σκλαβιά. Το ιδανικότερο να έχεις δικιά σου επιχείρηση η να δουλεύεις στο δημόσιο που στην ουσία δεν έχεις αφεντικο
- Απολλώνιος
Ρε αμόρφωτε κομμουνιστοσυμμοριτη ποιος θα πει τι είναι ηθικό και τι όχι, ρατσιστικό και τι όχι; Εσύ; Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό να έρθουν 10εκ λαθρομετανάστες και για μένα όχι και να με θεωρείς ρατσιστή. Ευτυχώς στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχετε. Είστε κρυμμένοι σε βρωμερά υπόγεια στα Εξάρχεια σαν τα ποντίκια γεμάτοι μπαφο και βρωμιά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
Σ' έχει γ@μήσει ποτέ πολύτεκνος "κομμουνιστοσυμμορίτης";Απολλώνιος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 05:46Ρε αμόρφωτε κομμουνιστοσυμμοριτη ποιος θα πει τι είναι ηθικό και τι όχι, ρατσιστικό και τι όχι; Εσύ; Για σένα μπορεί να είναι φυσιολογικό να έρθουν 10εκ λαθρομετανάστες και για μένα όχι και να με θεωρείς ρατσιστή. Ευτυχώς στον πραγματικό κόσμο δεν υπάρχετε. Είστε κρυμμένοι σε βρωμερά υπόγεια στα Εξάρχεια σαν τα ποντίκια γεμάτοι μπαφο και βρωμιά.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 02:25οι οικονομικες κυρωσεις δεν ειναι πογκρομ: εαν βαλλει μυαλο, ξεπερασει το μισος της και το αποκηρυξει ειλικρινα και το αποδειξει εμπρακτα, με σειρα πραξεων αλληλεγγυης ας πουμε, τοτε δεν υφισταται πια λογος απομακρυνσης απο την θεση της.
εισαι φασιστας.John Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:19Tα απολυτως αυτονοητα.
Προσυπογραφω μεχρι κεραιας: απολυση χτες.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
πολύ μαλαγας ο τυποςgeorgebi έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 00:43Το βρήκα στη LIFO και το παραθέτω ασχολίαστο
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... atsistria/
Έχω μια μικρή επιχείριση με μια υπάλληλο. Η κοπέλα είναι πολύ καλή στη δουλειά της. Λέμε και δύο κουβέντες επι προσωπικού και έχουμε πάει μερικές φορές για φαγητό. Με είχε προβληματισει λιγο στις αρχες γιατί είχε κάτι στερεοτυπικές απόψεις πχ κορίτσι για σπίτι, εγω δεν ειμαι σαν τις άλλες που ντύνονται σαν π… κλπ. αλλά τα έκανα στην άκρη γιατι δεν ειμαστε δα και φίλες
Προσφατα εχει εκφρασει κάποιες ρατσιστικές απόψεις και έχω δει το μίσος της προς τους μετανάστες. Πήγα να τη συνετίσω, στο βαθμό που με παίρνει, δλδ να μην βγαίνει αυτό προς τα εξω και με τους πελάτες γιατί δεν ταιριάζει στο πνεύμα της επιχείρησης. Όντως κάνει προσπάθεια και είναι πολύ τυπική στη δουλειά. Μου πέταξε όμως προχθές εμμέσως ότι υποστηρίζει και αφησε να εννοηθεί οτι έχει ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή.
Σκέφτομαι να την απολύσω αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι σωστό εφόσον δεν μου έχει δώσει δικαιώματα στη δουλειά. Αν τελικά το κάνω, να της πω τον πραγματικό λόγο; Κι αν ο επόμενος είναι πάλι Χρυσαυγίτης; Τι ερώτηση μπορώ να κανω στη συνεντευξη ώστε να το καταλάβω εγκαιρως; Γιατί δεν το νιώθω και ηθικό να κάνω διακρίσεις βάσει πολιτικών φρονημάτων
-Αφεντικό
Απαντηση Α,ΜΠΑ
Να τι πάθαμε που μπήκαν αυτοί στη Βουλή. Αλλά δεν φταίει μόνο αυτό, φταίει που η ακροδεξιά έχει κανονικοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο φασισμός δεν είναι πολιτικό φρόνημα. Είναι βία που ως κοινωνία δεν πρέπει να ανεχόμαστε. Δεν θα με ρωτούσες αν επιτρέπεται να απολύσεις κάποια που δέρνει ή κλωτσάει αδέσποτα.
Είναι απολύτως σωστό να απολύσεις κάποια επειδή είναι ρατσίστρια και εκφράζεται με μίσος δεξιά αριστερά, όπως είναι σωστό να απολυθεί από παντού για αυτόν τον λόγο μέχρι να καταλάβει ότι αυτές οι απόψεις δεν θα την πάνε πουθενά. Πιθανόν να μην τις είχε κι όλας, αν καταλάβαινε ότι δεν την παίρνει, γιατί κάτι τέτοιοι εκφράζονται μόνο όταν ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν, αλλιώς τα ξεχνάνε όλα, μέχρι και δημοκράτες γίνονται.
Edit
Διαβάζω τα σχόλια και βλέπω ότι δεν έγινα κατανοητή.
Απαντάτε ότι δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον λόγω πολιτκών φρονημάτων. Εγώ απαντάω ότι ο ρατσισμός ΔΕΝ είναι πολιτικό φρόνημα, είναι βία, μίσος, και επίσης είναι παράνομος. Υπάρχει νόμος αντιρατσιστικός. Λέω ότι ΜΟΙΑΖΕΙ με πολιτικό φρόνημα, έχουμε εν μέρει πειστεί ότι είναι, επειδή οι ρατσιστές μπήκαν στη Βουλή κι επειδή υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς παντού. Αν δεν κάνουμε σαφές με την στάση μας ότι δεν είναι αποδεκτή στάση κοινωνικά, πώς θα επιστρέψει ο φασισμός στις σπηλιές που ήταν (και όπου ανήκει;) ΔΕΝ ειναι πολιτική άποψη ο ρατσισμός, ξαναλέω ότι είναι μίσος, βία, και πρέπει να διώκετεαι (και διώκεται).
Η υπάλληλλος είναι γεμάτη μίσος. Εσείς θα κρατούσατε μια υπάλληλο γεμάτη μίσος, επειδή είναι “η άποψή της” και επειδή είναι καλή στη δουλειά της;
μαλλον δεν θα του εκατσε
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
αριστερος φασισμοςJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 01:19Tα απολυτως αυτονοητα.georgebi έγραψε: ↑31 Ιούλ 2020, 00:43
Ο φασισμός δεν είναι πολιτικό φρόνημα. Είναι βία που ως κοινωνία δεν πρέπει να ανεχόμαστε. Δεν θα με ρωτούσες αν επιτρέπεται να απολύσεις κάποια που δέρνει ή κλωτσάει αδέσποτα.
Είναι απολύτως σωστό να απολύσεις κάποια επειδή είναι ρατσίστρια και εκφράζεται με μίσος δεξιά αριστερά, όπως είναι σωστό να απολυθεί από παντού για αυτόν τον λόγο μέχρι να καταλάβει ότι αυτές οι απόψεις δεν θα την πάνε πουθενά. Πιθανόν να μην τις είχε κι όλας, αν καταλάβαινε ότι δεν την παίρνει, γιατί κάτι τέτοιοι εκφράζονται μόνο όταν ξέρουν ότι δεν κινδυνεύουν, αλλιώς τα ξεχνάνε όλα, μέχρι και δημοκράτες γίνονται.
Edit
Διαβάζω τα σχόλια και βλέπω ότι δεν έγινα κατανοητή.
Απαντάτε ότι δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον λόγω πολιτκών φρονημάτων. Εγώ απαντάω ότι ο ρατσισμός ΔΕΝ είναι πολιτικό φρόνημα, είναι βία, μίσος, και επίσης είναι παράνομος. Υπάρχει νόμος αντιρατσιστικός. Λέω ότι ΜΟΙΑΖΕΙ με πολιτικό φρόνημα, έχουμε εν μέρει πειστεί ότι είναι, επειδή οι ρατσιστές μπήκαν στη Βουλή κι επειδή υπάρχει άνοδος της ακροδεξιάς παντού. Αν δεν κάνουμε σαφές με την στάση μας ότι δεν είναι αποδεκτή στάση κοινωνικά, πώς θα επιστρέψει ο φασισμός στις σπηλιές που ήταν (και όπου ανήκει;) ΔΕΝ ειναι πολιτική άποψη ο ρατσισμός, ξαναλέω ότι είναι μίσος, βία, και πρέπει να διώκετεαι (και διώκεται).
Η υπάλληλλος είναι γεμάτη μίσος. Εσείς θα κρατούσατε μια υπάλληλο γεμάτη μίσος, επειδή είναι “η άποψή της” και επειδή είναι καλή στη δουλειά της;
Προσυπογραφω μεχρι κεραιας: απολυση χτες.
ρε κνιτουλια κνιτουλια φασισμος ντιπ για ντιπ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
έχω αλλάξει πολλούς χώρους εργασίας στην δουλειά μου (μας μετακινούν σε τακτά διαστήματα για λόγους ασφαλείας) και είχα αρκετούς διευθυντές και προιστάμενους διαφορετικούς. ο μεγαλύτερος καθίκης, χαφιές, μλκας, @ρχιδης με α κεφαλαιο, που έκανε σε όλους μπουλιινγκ, που μας βασάνιζε και που σε προηγουμενο κατάστημα μάζευαν υπογραφές για να τον διώξουν, ήταν αριστερο-βιγκαν. το σύριζα δεν υπήρχε ουτε ως μύξα τότε.
τέσπα, δεν θεωρώ τυχαία την πολιτική και διατροφική του κατεύθυνση δεδομενου του χαρακτηρα του.
τέσπα, δεν θεωρώ τυχαία την πολιτική και διατροφική του κατεύθυνση δεδομενου του χαρακτηρα του.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να την απολυσει ,μετα να προσλαβει ενα ρεμαλι που εχει τις ιδιες αποψεις με αυτη να το κλεισουν το ρημαδι και να γινει πορνη του 5ευρου για να επιζησει
- Υδράργυρος
Κανόνας: Όταν κάποιος είναι καλός στη δουλειά του δεν απολύεται.-
Αρχικώς, το κείμενο είναι μούφα.
Ακόμη όμως και στην περίπτωση που ήταν αληθινό, αν η προβληματισμένη
ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, προχωρούσε στην απόλυση με τόσο γελοία δικαιολογία, το πιθανότερο είναι να βρισκόταν στη θέση του κατηγορούμενου η ίδια.
Δημητρούλες.
Ακόμη όμως και στην περίπτωση που ήταν αληθινό, αν η προβληματισμένη

Δημητρούλες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eυχαριστουμε τον μπουμπουκο για την ενημέρωση ότι σε 5 χρονια δεν κάνανε απολύτως τιποτα
από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 22:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Αύγ 2024, 22:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 369 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Απρ 2024, 13:43