Ήρθε η πίτσα # έφυγε η pizza hut. Βζιιινννννννν
Re: Ήρθε η πίτσα # έφυγε η pizza hut. Βζιιινννννννν
Κάπου εδώ έρχεται κι ο Έθνι και βάζει 10ρι στην pizza hut.
- Υδράργυρος
Η πιτσα χατ εκλεισε γιατι λεει δεν ηταν ανταγωνιστικη. Θρασος απυθμενο. Παιρνουμε μια γευση για το τι θα ακουμε για το τι θα ακουμε για καθε επιχειρηση που θα κλεινει την εποχη του κουλη
-
Οι άλλοι κλάδοι είναι σταθεροί.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:08Η μειωμένη αριστερή σου αντίληψη σού υποδεικνύει ότι διακοπή στην συγκρισιμότητα σημαίνει ότι ξαφνικά ανακάλυψαν 400.000 ΑΦΜ που τα είχαν ξεχάσει. Όχι ότι άλλαξε η κατηγοριοποίηση των επαγγελματικών κλάδων και έγινε αναταξινόμηση.
Και ναι, αυτό σημαίνει, ή μάλλον ότι είδαν 400000 ΑΦΜ που πριν δεν τα βλεπαν:
13.3.1 Σφάλμα Κάλυψης
Στο ΣΜΕ περιλαμβάνονται όσες νομικές μονάδες έχουν συμπληρώσει φορολογικά έντυπα σε ηλεκτρονική
μορφή ή/και έχουν κάνει δήλωση στο ΙΚΑ. Οι νομικές μονάδες που έχουν κάνει χειρόγραφη φορολογική
δήλωση ή δεν έχουν υποβάλει δήλωση στις φορολογικές αρχές ή/και το ΙΚΑ δεν περιλαμβάνονται στο
ΣΜΕ.
https://www.statistics.gr/el/statistics ... _locale=el
Πάμε ξανά: Αυτή είναι η Δεξιά.
- Υδράργυρος
Αντε και στης domino's.
Αυτο θα ειναι πολυ ωραιο
Αυτο θα ειναι πολυ ωραιο
- hellegennes
400.000 μονάδες δεν είχαν κάνει δήλωση στο ΙΚΑ.BlastFromThePast έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:20Οι άλλοι κλάδοι είναι σταθεροί.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:08Η μειωμένη αριστερή σου αντίληψη σού υποδεικνύει ότι διακοπή στην συγκρισιμότητα σημαίνει ότι ξαφνικά ανακάλυψαν 400.000 ΑΦΜ που τα είχαν ξεχάσει. Όχι ότι άλλαξε η κατηγοριοποίηση των επαγγελματικών κλάδων και έγινε αναταξινόμηση.
Και ναι, αυτό σημαίνει, ή μάλλον ότι είδαν 400000 ΑΦΜ που πριν δεν τα βλεπαν:13.3.1 Σφάλμα Κάλυψης
Στο ΣΜΕ περιλαμβάνονται όσες νομικές μονάδες έχουν συμπληρώσει φορολογικά έντυπα σε ηλεκτρονική
μορφή ή/και έχουν κάνει δήλωση στο ΙΚΑ. Οι νομικές μονάδες που έχουν κάνει χειρόγραφη φορολογική
δήλωση ή δεν έχουν υποβάλει δήλωση στις φορολογικές αρχές ή/και το ΙΚΑ δεν περιλαμβάνονται στο
ΣΜΕ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
φιλε αρκετα ξεφτιλιστικες, λιγη αξιοπρεπεια.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:26400.000 μονάδες δεν είχαν κάνει δήλωση στο ΙΚΑ.BlastFromThePast έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:20Οι άλλοι κλάδοι είναι σταθεροί.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:08Η μειωμένη αριστερή σου αντίληψη σού υποδεικνύει ότι διακοπή στην συγκρισιμότητα σημαίνει ότι ξαφνικά ανακάλυψαν 400.000 ΑΦΜ που τα είχαν ξεχάσει. Όχι ότι άλλαξε η κατηγοριοποίηση των επαγγελματικών κλάδων και έγινε αναταξινόμηση.
Και ναι, αυτό σημαίνει, ή μάλλον ότι είδαν 400000 ΑΦΜ που πριν δεν τα βλεπαν:13.3.1 Σφάλμα Κάλυψης
ΣΜΕ.
δεν πειραζει, εισαι πολυ ομορφος. ειναι κι αυτο μια παρηγορια
- hellegennes
Εγώ ξεφτιλίστηκα ή ο άλλος που έλεγε ότι τα έβγαλα απ' το μυαλό μου τα στοιχεία και αφού τα ανακάλυψε βρήκε την δικαιολογία ότι η διαφορά οφείλεται σε διαφορετική καταμέτρηση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πορτοκαλια με πορτοκαλια μηλα με μηλα λεγαμε στη δευτερα δημοτικου νομιζω.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:54Εγώ ξεφτιλίστηκα ή ο άλλος που έλεγε ότι τα έβγαλα απ' το μυαλό μου τα στοιχεία και αφού τα ανακάλυψε βρήκε την δικαιολογία ότι η διαφορά οφείλεται σε διαφορετική καταμέτρηση;
εμεις που εχουμε επαφη μ αγροτικες πριοχες απ την αλλη, ριχνουμε πολυ γελιο με τα ποστ σου.
οποτε συνεχισε τι να πω?
- hellegennes
Είπες ότι «Επί Σαμαρά οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 137 χιλιάδες». Το μητρώο δεν πάει πίσω στο 2011, βλέπω όμως από δήλωση του Ρέππα του Απριλίου του 2012 ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 712.000 και η δήλωση αφορούσε τον στόχο για 150.000 λιγότερους ως το 2015. Και φαίνεται να τον πέτυχαν αυτόν τον στόχο, γιατί στο μητρώο του Ιανουαρίου του 2015, εμφανίζονται 576.856 ΔΥ, τουτέστιν 135.000 λιγότεροι από τον Απρίλιο του 2012. Δηλαδή είναι ακριβώς η διαφορά που βρίσκεις σε απασχολούμενους.nrg έγραψε: ↑01 Αύγ 2020, 13:35Μήπως έχεις και εκείνον τον πίνακα που έχει και τους μετακλητούς;
Το λινκ που έχω, συμπτωματικά, λίγο μετά τις εκλογές δεν λειτουργεί.
Ίσως να έγινε "αναδιάταξη" αλλά θα ήταν χρήσιμο να τα βλέπαμε.
Και έτσι να είναι η απασχόληση δεν αυξήθηκε επί 2,5 χρόνια.
Στο ίδιο διάστημα αυξήθηκαν οι άνεργοι.
Αυτό που βλέπω είναι 2,5 χαμένα χρόνια με Σαμαρά.
Στον οποίο ανήκει και το ιστορικό μέγιστο της ανεργίας 27,9%, έναν χρόνο μετά από την στιγμή που ανέλαβε.
Υπάρχει κάποια επιτυχία και μου διαφεύγει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι. Καπιταλισμός. Κι εσύ, καλέ μου αριστερέ, αγχώνεσαι που οι μικρές επιχειρήσεις κατάφεραν με τον ανταγωνισμό να βάλουν λουκέτο στην πολυεθνική;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:19Η πιτσα χατ εκλεισε γιατι λεει δεν ηταν ανταγωνιστικη. Θρασος απυθμενο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Τις 400 χιλ νέες επιχειρήσεις σε ένα έτος στη γεωργία εννοείται τις έβγαλες απ' το "μυαλό" σου και απ' την αδάμαστη θέληση σου να ανακαλύψεις οικονομική απογείωση επί Σαμαρά.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:54Εγώ ξεφτιλίστηκα ή ο άλλος που έλεγε ότι τα έβγαλα απ' το μυαλό μου τα στοιχεία και αφού τα ανακάλυψε βρήκε την δικαιολογία ότι η διαφορά οφείλεται σε διαφορετική καταμέτρηση;

Εγώ απλά κάθισα και διάβασα δύο λεπτά μέχρι να καταλάβω τι τρέχει, κάτι που αν μπορούσες να κάνεις κι εσύ θα είχες ωφεληθεί ιδιαίτερα.
Δυστυχώς όμως!

- hellegennes
Δεν μίλησα πουθενά για οικονομική απογείωση. Ο ίδιος έχω επανειλημμένα κατηγορήσει την κυβέρνηση Σαμαρά για τις εντελώς για τον πούτσο κινήσεις τους, μηδενικές επενδύσεις, χαμένο χρόνο, κτλ. Αυτά δεν αναιρούν τα στοιχεία που έφερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τα αναιρει η πραγματικοτηταhellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 01:20Δεν μίλησα πουθενά για οικονομική απογείωση. Ο ίδιος έχω επανειλημμένα κατηγορήσει την κυβέρνηση Σαμαρά για τις εντελώς για τον πούτσο κινήσεις τους, μηδενικές επενδύσεις, χαμένο χρόνο, κτλ. Αυτά δεν αναιρούν τα στοιχεία που έφερα.

- Υδράργυρος
Η αποχωρηση μιας πολυεθνικης απο την ελλαδα δεν ειναι καλη καταχωρηση στον επενδυτικο φακελο της κυβερνησης. Τα περι ανταγωνιστικοτητας ειναι νταματζ κοντρολ με περισσειο θρασος.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 01:12Όχι. Καπιταλισμός. Κι εσύ, καλέ μου αριστερέ, αγχώνεσαι που οι μικρές επιχειρήσεις κατάφεραν με τον ανταγωνισμό να βάλουν λουκέτο στην πολυεθνική;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:19Η πιτσα χατ εκλεισε γιατι λεει δεν ηταν ανταγωνιστικη. Θρασος απυθμενο.
Η εμβληματικη επενδυση δεν προχωραει, πολυεθνικες φευγουν,αυτη η κυβερνηση δεν ειναι φιλικη προς τις επενδυσεις
Τι λε ρε αριστερούμπα, αλήθεια;;;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 10:22Η αποχωρηση μιας πολυεθνικης απο την ελλαδα δεν ειναι καλη καταχωρηση στον επενδυτικο φακελο της κυβερνησης. Τα περι ανταγωνιστικοτητας ειναι νταματζ κοντρολ με περισσειο θρασος.hellegennes έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 01:12Όχι. Καπιταλισμός. Κι εσύ, καλέ μου αριστερέ, αγχώνεσαι που οι μικρές επιχειρήσεις κατάφεραν με τον ανταγωνισμό να βάλουν λουκέτο στην πολυεθνική;Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 00:19Η πιτσα χατ εκλεισε γιατι λεει δεν ηταν ανταγωνιστικη. Θρασος απυθμενο.
Η εμβληματικη επενδυση δεν προχωραει, πολυεθνικες φευγουν,αυτη η κυβερνηση δεν ειναι φιλικη προς τις επενδυσεις
Όταν όλη την δεκαετία του 80 ουρλιάζατε σαν πίθηκοι στα δέντρα "έξω το ξένο κεφάλαιο", "έξω οι πολυεθνικές" και κλείνανε οι μεγάλες επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη ή πήγαιναν οι πολυεθνικές σε άλλες χώρες ήταν καλά ε;;; Και βάζατε το κεφάλι μέσα στα σκατά και κάνατε μπουρμπουλήθρες!!!
Σήμερα για να κάνεις αντιπολίτευση γράφεις "αυτη η κυβερνηση δεν ειναι φιλικη προς τις επενδυσεις"!!!
Φτου σου ρε γελοίε!!!

Τόσες χρόνια χαμένα στον οικονομικό τομέα από τις σάπιες ιδέες σου και έχεις και το θράσος να κάνεις αντιπολήτευση!!!
Φτου ρε ξεφτιλισμένο υποκείμενο!!!

Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γαριδάκια pizza και δρακουλίνια