Η βλακεία του είναι ότι λέει ότι αισθάνεται την ανάγκη να εξετάσει τον εαυτό του με βάση την παράνοια των ιεροεξεταστών.Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι έχουν εξουσία να κρίνουν ποιός είναι ρατσιστής είναι αυτή από μια ρατσιστική ταινία.
Ναι γαμήθηκε στην αυτοεξέταση
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε μισαλλόδοξος. Και φαντάζομαι ότι το ίδιο νιώθουν και πολλοί ακόμα.
Δεν είναι λίγο οξύμωρο; Όταν είμασταν μικροί κράζαμε τους μπούμερ γονείς μας που λέγανε :"Μην ακούτε metal είναι κακοί αυτοί, κάνουν ηρωίνη,δέρνουνε τις γυναίκες τους και καίνε εκκλησίες"
Απαντούσαμε:¨Άσε μας ρε η τέχνη είναι τέχνη και δεν μας νοιάζει ο δημιουργός της"
Σε σατυρικά έργα επίσης Απαντούσαμε" Η σάτυρα δεν έχει όρια"
Τώρα το παίζουμε κριτές των πάντων και αν δεν μας αρέσει κάτι που έχει πει/κάνει ο δημιουργός ακυρώνουμε τον ίδιο,όλο το έργο του κράζουμε για αποσύρση από παντού
Έχουμε να φάμε πολύ κράξιμο από τα παιδιά μας στο μέλλον
Η βλακεία του είναι ότι λέει ότι αισθάνεται την ανάγκη να εξετάσει τον εαυτό του με βάση την παράνοια των ιεροεξεταστών.Η καλύτερη απάντηση σε όσους νομίζουν ότι έχουν εξουσία να κρίνουν ποιός είναι ρατσιστής είναι αυτή από μια ρατσιστική ταινία.
Ναι γαμήθηκε στην αυτοεξέταση
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν είμαι ούτε ρατσιστής, ούτε μισαλλόδοξος. Και φαντάζομαι ότι το ίδιο νιώθουν και πολλοί ακόμα.
Δεν είναι λίγο οξύμωρο; Όταν είμασταν μικροί κράζαμε τους μπούμερ γονείς μας που λέγανε :"Μην ακούτε metal είναι κακοί αυτοί, κάνουν ηρωίνη,δέρνουνε τις γυναίκες τους και καίνε εκκλησίες"
Απαντούσαμε:¨Άσε μας ρε η τέχνη είναι τέχνη και δεν μας νοιάζει ο δημιουργός της"
Τώρα το παίζουμε κριτές των πάντων και αν δεν μας αρέσει κάτι που έχει πει/κάνει ο δημιουργός ακυρώνουμε τον ίδιο,όλο το έργο του κράζουμε για αποσύρση από παντού
Είναι και μια δοκιμασία, κάποιος που παράγει ακόμα καλό έργο είναι σχεδόν immune. Κάποιος που οι παραγωγικές μέρες τις δόξας του είναι στο παρελθόν και απλά είναι διάσημος, είναι πιο ευάλωτος. Παραδείγματα πολλά.
Πάντως εδώ δεν έχει να κάνει με cancel culture. Μιλάμε για κάποιον που αδυνατεί να αυτοεξεταστεί σε προσωπικό επίπεδο.
Είναι και μια δοκιμασία, κάποιος που παράγει ακόμα καλό έργο είναι σχεδόν immune. Κάποιος που οι παραγωγικές μέρες τις δόξας του είναι στο παρελθόν και απλά είναι διάσημος, είναι πιο ευάλωτος. Παραδείγματα πολλά.
Πάντως εδώ δεν έχει να κάνει με cancel culture. Μιλάμε για κάποιον που αδυνατεί να αυτοεξεταστεί σε προσωπικό επίπεδο.
Το σημείο από το οποίο πιάστηκα είναι το "Μήπως είμαι ρατσιστής που βλέπω big bang theory?" .Ο Αρθογράφος μπορεί να αρνείται να εξετασει και το ενδεχόμενο, κάποιο άλλοι όμως θα το εξετάσουν και θα βγάλουν τον εαυτό τους ένοχο επειδή γέλασαν με την προφορά του Raj.
Άραγε τα παιδιά μας θα βλέπουν κρυφά "Friends" με τους φίλους τους στο κινητό σε μια εγκαταλειμένη οικοδομή;
Το σημείο από το οποίο πιάστηκα είναι το "Μήπως είμαι ρατσιστής που βλέπω big bang theory?" .Ο Αρθογράφος μπορεί να αρνείται να εξετασει και το ενδεχόμενο, κάποιο άλλοι όμως θα το εξετάσουν και θα βγάλουν τον εαυτό τους ένοχο επειδή γέλασαν με την προφορά του Raj.
Άραγε τα παιδιά μας θα βλέπουν κρυφά "Friends" με τους φίλους τους στο κινητό σε μια εγκαταλειμένη οικοδομή;
Εδώ είναι το πρόβλημα: Το αντίστροφο χάσμα γενεών.
Μπούμερς και X 'ers δημιούργησαν τη πρώτη στα παγκόσμια χρονικά γενιά που ΨΕΓΕΙ τις προηγούμενες για τον τρόπο έκφρασης και ψυχαγωγίας της.
Μια νεο-πουριτανική γενιά.
Το βασικό πρόβλημα όμως είναι ότι πρόκειται για την πρώτη γενιά που καταπίνει αμάσητα την κάθε προπαγάνδα που γίνεται μέσω άρθρων που γράφουν οι ίδιοι οι Μπούμπερς.
Η ίδια γενιά πήγε και ονόμασε "Ζούμερ" τους εκπροσώπους της γενιάς Ζ. Το κάνανε να ηχεί ίδιο με το "μπούμερς" για να δείξουν ότι πρόκειται για κάτι παρόμοιο. Για τόσο κόμπλεξ μιλάμε.
Η ίδια γενιά πήγε και ονόμασε "Ζούμερ" τους εκπροσώπους της γενιάς Ζ. Το κάνανε να ηχεί ίδιο με το "μπούμερς" για να δείξουν ότι πρόκειται για κάτι παρόμοιο. Για τόσο κόμπλεξ μιλάμε.
Η μαλακία πάει σύννεφο. Ποια είναι η πηγή σου γι αυτό τον ισχυρισμό;
Η μαλακία πάει σύννεφο. Ποια είναι η πηγή σου γι αυτό τον ισχυρισμό;
Αυτό είναι προσωπική άποψη που έχει να κάνει με το ομόηχο των λέξεων. Για όλα τα άλλα που είπα, έχω πηγές. Μόνο σε αυτό το νήμα, βρίσκεις δεκάδες.
Ούτε καν φτάνει στο μέσο της διαδρομής της ακτίνας για να βγει από την σφαίρα της φαντασίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ούτε καν φτάνει στο μέσο της διαδρομής της ακτίνας για να βγει από την σφαίρα της φαντασίας.
Δε με νοιάζει για τη σφαίρα της φαντασίας. Όλα τα δεδομένα αυτό δείχνουν.
Όχι, θα σου πει ότι ο τίτλος είναι clickbaity, αλλά στο άρθρο υπάρχει reasoning. Φυσικά αν διαβάσεις την αιτιολόγηση θα τραβάς τα μαλλιά σου. Υποτίθεται ότι αυτό το γράφει άτομο με μόρφωση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.