Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός
Κανείς δεν ειπε οτι είναι φτηνο. Με ένα εικοσάρι θα έπαιρνε το μεγάλο μπολ και θα είχε και δώρο έξτρα τσόκο.
Είναι ακριβό, ισχύει.
Απο την άλλη στην Αθήνα ακόμη και τα του κώλου ζαχαροπλαστεία έχουν βάλει ταρίφα το τρίευρω στο κομμάτι.
Είναι ακριβό, ισχύει.
Απο την άλλη στην Αθήνα ακόμη και τα του κώλου ζαχαροπλαστεία έχουν βάλει ταρίφα το τρίευρω στο κομμάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γενικά, Σουρεάλ. Οποιοδήποτε, αν και αυτό με τη μπίτερ είναι το κορυφαίο νομίζω.
Το πρότεινα και στον Πόντικα πριν καιρό, άμα περάσει από Μπουγατσούπολη να το δοκιμάσει, να ξεχάσει ό,τι ήξερε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι το έχω στα υπ όψη, φαίνεται γαμάτο!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αν κατέβεις προς Νότο σου έχω και άλλο τιπ baby
Παντως δεν ειπα οτι ειπε καποιος οτι ειναι φθηνο. Απλως μου εκανε εντυπωση. Αυτο, και τα αδεια ψυγεια. Αν ηξερα οτι χρεωνει 4 το κομματι, ασφαλως και θα ρωτουσα για το οικογενειακο, αλλα δεν πηγε το μυαλο μου. Ολα καλα. Δεν κατηγορησα. Εντυπωση μου εκανε. Ηθελα να δοκιμασω και θα δοκιμαζα ετσι και αλλιως! 

Α αυτο με τα άδεια ψυγεια. Οι τύποι βγάζουν κάθε μέρα μια συγκεκριμένη ποσότητα σε γλυκά, μόλις τελειώσουν το κλείνουν. Μπορεί ας πούμε να περάσεις κάποια μέρα κατα τις 8-9 και να είναι κλειστό. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω καλά τον κουμπάρο του μαγαζάτορα(έτσι το έμαθα κιόλας) μου είπε πως αυτός που ξεκίνησε το ζαχαροπλαστείο πήγαινε για σεμινάρια σοκολάτας στη Γαλλία, όταν η πλειονότητα τότε των ζαχαροπλαστών τα έφταχνε εμπειρικά και με το μάτι. Επίσης είναι απο τα ελάχιστα που χρησιμοποιούν κανονικά αυγά για τις συνταγές, πράγμα που σε κάποια του γλυκά με χαλάει διότι τα κάνει βαριά.Custom_F έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:10Παντως δεν ειπα οτι ειπε καποιος οτι ειναι φθηνο. Απλως μου εκανε εντυπωση. Αυτο, και τα αδεια ψυγεια. Αν ηξερα οτι χρεωνει 4 το κομματι, ασφαλως και θα ρωτουσα για το οικογενειακο, αλλα δεν πηγε το μυαλο μου. Ολα καλα. Δεν κατηγορησα. Εντυπωση μου εκανε. Ηθελα να δοκιμασω και θα δοκιμαζα ετσι και αλλιως!
Έφαγα παγωτό με γεύση μηλόπιτα στο λατο.
Ερωτεύτηκα. Απλά.
Εντιτ : λουκουμάδες πού να πάμε;
Ερωτεύτηκα. Απλά.
Εντιτ : λουκουμάδες πού να πάμε;
~~¥~~
Στον Κρινο.
- shrike
- shrike
Συγγνώμη, λουκουμάδες ζήτησε η κοπέλα, όχι κλινική γονιμότητας.
Με ταλαιπωρεις...

- shrike
Γουστάρω. Και την βρίσκω. (Να σε ταλαιπωρώ, εννοώ).
Εδώ σ' απάν, είχαμε τους λουκουμάδες της Γιαγιάς (RIP). Χαριλάου, στην πλατεία με το άγαλμα του σκουληκιάρη (RIP).
Στο νέο που άνοιξε στην θέση του δεν έχω πάει, δεν ξέρω καν αν είναι οι ίδιοι, το παλιό πάντως ήταν γαμάτο. Πχιότις εξαιρετική, σπιτικό πράμα να 'ουμ.
Μια φορά που πιάσαμε κουβέντα, ενώ περίμενα να βγάλει μια δόση για να πάρω, μού είχε πει ότι το μυστικό του ήταν το καλό κουρκούτι. Μόοοολις έκανε να κάτσει λίγο (στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν το κατανάλωνε γρήγορα όλο), το πετούσε κι έφτιαχνε άλλο.
Και γιατί να μην το κάνει δηλαδή κανείς; Σιγά το κόστος του υλικού, πολύ περισσότερο στοιχίζουν λάδι, ρεύμα, μέλι κλπ παρά λίγο αλεύρι με νερό. Οπότε, είχε πάντα φρέσκια πρώτη ύλη, ίσως γι' αυτό ήταν τόσο καλοί.
Ε ναι. Αν δεν ελεγε το μυστικο της επιτυχημενης συνταγης σε εναν ασχετο, σε ποιον θα την ελεγε;

Σιγουρα παιζει ρολο το φρεσκο κουρκουτι, για να το λεει, αλλα αμα εχει καποιο μυστικο, δε στο ειπε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο θεσμος της Προεδρίας της Δημοκρατιας
από George_V » 17 Ιουν 2023, 14:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias