Κομπλέ δεν θα ήταν. Με τη πρώτη στραβή δε θα συνέχιζα. Το καλό σεξ ειναι δυνατός παράγοντας που σε ελκύει. Για μένα τουλάχιστον. Όπως και οι συναισθηματικες αρλούμπες είναι δυνατός παράγοντας αλλά κανείς δεν θα κάτσει να σου λέει συναισθηματικές αρλούμπες αν δεν πηδάει. Δεν έχει λόγο.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:46Γιατί το λες; Μπορεί να ήταν κομπλε μαζί σου (και με κάνα δυο ακόμα παράλληλα) και πάλι να μην είχες καταλάβει.Naida έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:43Γιατί δεν ήταν για σχέση. Και να είδες; δίκιο είχα. Αν είχε περάσει τρίμηνο χωρίς σεξ, δεν θα είχα γλυκαθεί από το σεξ και θα είχα δει ότι δεν ταιριάζουμε.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:40
Περίμενε γιατί εκανα τιλτ! Αυτός δεν πέρασε τρίμηνο; Γιατί είχατε ελεύθερη σχέση ; Και ο άλλος που θέλει μόνο εσένα θα υποστεί τριμηνο;
Αγί βαστα με.
Διάλογοι με μια πρώην μου
Re: Διάλογοι με μια πρώην μου
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν εννοώ εδώ μέσα ρε τύπε. Και μην ψάχνεις να δείρουμε κόσμο για πάρτη σου, δωρεάν. Όλα έχουν την τιμή τους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: netmaggas21
Δεν γίνεται και αλλιώςNaida έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:47Κατά περίπτωση ναι.
Με λάθος username ξεκινάς την καριέρα σου στο φορουμ

Time is an illusion.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αναμφίβολα. Είτε μετά από 3 παιδιά, είτε μετά από 3 εξερευνημενες οπές, οπότε σουτάρει κάποιος μια γκόμενα αμεσως μετά μετατρέπεται σε έναν τοξικό μαλάκα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:20Ανάλογα την αντίληψη ! Άλλες το παίρνουν χαμπάρι και μετά το τρίτο παιδί . Ε δε πιάσουμε την εξαίρεση τώρα για να χτίσουμε κανόνα .
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Σημασία έχει τύπε, να βρει τον εαυτό της η τύπισσα και να ξεκινήσει τον εσωτερικό διάλογο μέσα από τον οποίο θα ανακαλύψει την δύναμή της. Έπειτα έρχεται η συναισθηματική ωριμότητα, η οποία την οδηγεί στην απομόνωση και στις επιλεκτικές παρέες (538 φίλοι από 1842 πριν) ώστε να μπορέσει να διαλέξει με άριστα κριτήρια τον επόμενο, τοξικό μαλάκα.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:57Αναμφίβολα. Είτε μετά από 3 παιδιά, είτε μετά από 3 εξερευνημενες οπές, οπότε σουτάρει κάποιος μια γκόμενα αμεσως μετά μετατρέπεται σε έναν τοξικό μαλάκα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:20Ανάλογα την αντίληψη ! Άλλες το παίρνουν χαμπάρι και μετά το τρίτο παιδί . Ε δε πιάσουμε την εξαίρεση τώρα για να χτίσουμε κανόνα .
Dein Herz, meine Gier
- Cecily Anne
Ο εγωισμός μπλέκει όταν τρως το σουτ. Όταν σουτέρνεις είσαι χαλαρός, μην μπερδεύεσαι. Στις σχέσεις ο πιο χαλαρός είναι αυτός που έχει πάρει τις αποφάσεις και το έχει ζυμώσει το θέμα στον εγκέφαλο του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:57Αναμφίβολα. Είτε μετά από 3 παιδιά, είτε μετά από 3 εξερευνημενες οπές, οπότε σουτάρει κάποιος μια γκόμενα αμεσως μετά μετατρέπεται σε έναν τοξικό μαλάκα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:20Ανάλογα την αντίληψη ! Άλλες το παίρνουν χαμπάρι και μετά το τρίτο παιδί . Ε δε πιάσουμε την εξαίρεση τώρα για να χτίσουμε κανόνα .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αντε καλέεε, που θα με πείς εμένα ευαίσθητη χαζοβιόλα!Feindflug έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 21:59Έλεος ρε τύπε με τις τοξικότητες. Θέλω να βρω αυτόν τον πούστη που έγραψε πρώτος αυτήν την ατάκα για τοξικές σχέσεις και ανθρώπους και να τον σαπίσω στο ξύλο.
Κάθε ηλίθια που δεν ταιριάζει με τον εξίσου ηλίθιο που διάλεξε, γράφει για τοξικούς ανθρώπους και μαλακίες. Σιγά ρε, επειδή δεν σου βγήκε κελεπούρι ο Αστραχάν, μάς κοπανάτε αυτήν την μαλακισμένη, τετριμμένη έκφραση;
Και έρχεσαι εσύ τώρα ρε τύπε, ολόκληρος μαντράχαλος και μας γράφεις για τοξικότητες, σαν καμμία ευαίσθητη χαζοβιόλα σε ιστολόγιο με υπαρξιακά και πυξ λαξ. Χαλάς την πιάτσα, δικέ μου, σοβαρέψου!
Υ.Γ.: Μιλάω γενικά, όχι για την συγκεκριμένη περίπτωση.

- Cecily Anne
Α τον κουβαρντα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με 0,60 μπορώ να του στείλω ένα υβριστικό μήνυμα στο viber, τύπε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 03 Αύγ 2020, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
- Cecily Anne

Ισχύει αυτό. Αλλά μπορεί να τρως το σουτ( όπως εγώ τώρα απ αυτόν) αλλά ταυτόχρονα να το περίμενες κιόλας, οπότε είναι και οι δυο χαλαροί.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 23:09Ο εγωισμός μπλέκει όταν τρως το σουτ. Όταν σουτέρνεις είσαι χαλαρός, μην μπερδεύεσαι. Στις σχέσεις ο πιο χαλαρός είναι αυτός που έχει πάρει τις αποφάσεις και το έχει ζυμώσει το θέμα στον εγκέφαλο του.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:57Αναμφίβολα. Είτε μετά από 3 παιδιά, είτε μετά από 3 εξερευνημενες οπές, οπότε σουτάρει κάποιος μια γκόμενα αμεσως μετά μετατρέπεται σε έναν τοξικό μαλάκα.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 22:20
Ανάλογα την αντίληψη ! Άλλες το παίρνουν χαμπάρι και μετά το τρίτο παιδί . Ε δε πιάσουμε την εξαίρεση τώρα για να χτίσουμε κανόνα .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μα ισχύει παλι αυτό που έγραψα, γιατί το έχεις επεξεργαστεί στον εγκέφαλο σου , είσαι ο χαλαρός της υπόθεσης . Έπρεπε να βάλω ένα συνήθως να είμαι πιο σωστή παραπάνω.
Αντίστοιχα μπορεί να τύχει να χωρίσεις κάποιον εν θερμώ και να μην είσαι καθόλου χαλαρός, ενώ εσύ το προτείνεις.
Ναι όντως και αυτό ισχύει. Μωρέ δεμπαναγααμηθουν λέω εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 23:33Μα ισχύει παλι αυτό που έγραψα, γιατί το έχεις επεξεργαστεί στον εγκέφαλο σου , είσαι ο χαλαρός της υπόθεσης . Έπρεπε να βάλω ένα συνήθως να είμαι πιο σωστή παραπάνω.
Αντίστοιχα μπορεί να τύχει να χωρίσεις κάποιον εν θερμώ και να μην είσαι καθόλου χαλαρός, ενώ εσύ το προτείνεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπα, υπάρχουν αξιαγάπητα πλάσματα εκεί εξω, μην χαλιεσαι για εναν που τετελεψεNaida έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 23:36Ναι όντως και αυτό ισχύει. Μωρέ δεμπαναγααμηθουν λέω εγώ.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Αύγ 2020, 23:33Μα ισχύει παλι αυτό που έγραψα, γιατί το έχεις επεξεργαστεί στον εγκέφαλο σου , είσαι ο χαλαρός της υπόθεσης . Έπρεπε να βάλω ένα συνήθως να είμαι πιο σωστή παραπάνω.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΣΙΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ
από kongrosian » 23 Μαρ 2024, 14:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian