Οι έξυπνες τακτικές των Ανατολικοασιατών προϋποθέτουν μια στοιχειωδώς πειθαρχημένη κοινωνία και όχι ημίτρελλες αντιπαγκοσμιοποιητικές λεγεώνες, που φοβούνται μην τους τσιπώσουν και χάσουν την ελεύθερη βούληση τους.
Τα έχω βαρεθεί τα άρθρα σου.
Οι έξυπνες τακτικές των Ανατολικοασιατών προϋποθέτουν μια στοιχειωδώς πειθαρχημένη κοινωνία και όχι ημίτρελλες αντιπαγκοσμιοποιητικές λεγεώνες, που φοβούνται μην τους τσιπώσουν και χάσουν την ελεύθερη βούληση τους.
Και τι ακριβώς είναι ο ΠΟΥ; Κάποια μυστική οργάνωση ενός αστρόπλοιου;
Άσ' το, όπως σου είπα, εγώ έχω βαρεθεί. Βρες ομοϊδεάτες που γουστάρουν.
Αυτό ακριβώς. Οι πιθανότητες να τσιμπήσεις τον ιό από άμεση σωματική επαφή με φορέα ή αντικείμενο που έπιασε ο φορέας είναι πολλαπλάσιες των κινδύνων από την εναέρια κίνηση του.
Δεν ήταν επιστημονική ορολογία, ιστορικέ της κωλοπετεινίτσας.
Μια Κίνα = 70 Ελλάδες!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 10:14Άσε μας ρε Αρίστο, τώρα που η φάση με τον Γκέιτς δεν τραβάει πια, έχεις γατζωθεί αποκλειστικά από τον ΠΟΥ και συνεχίζεις τις ίδιες παπαριές.Αρίστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 09:52Λαθος γιατι η Κινα εκανε ΤΟΠΙΚΑ lockdowns και οχι συλλογικο. Στη Γουχαν και σε λιγες ακομη πολεις. Δεν εκλεισε ολη την οικονομια της. Αρα τα μετρα της ηταν σκληροτατα αλλα επιλεκτικα, ΔΕΝ αφορουσαν ολη την Κινα.
Στα λαθη του ΠΟΥ και η προτροπη για συλλογικο lockdown.
Η Κίνα είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ χώρα και είναι σαφές ότι είχε την ευχέρεια γι' αυτά τα επιλεκτικά τοπικά λοκντάουνς.
O ΠΟΥ έμαθε για τον ιό στα τέλη του Δεκεμβρίου. Ο ιός είχε εξαπλωθεί στην Κίνα ήδη στις 22 Ιανουαρίου, μάλιστα περίπου τότε άρχισε ο ΠΟΥ να κάνει ενημερώσεις-δηλώσεις καθημερινώς.
Αυτά είναι αόριστες παπαρολογίες, που επιχειρούν σύνδεση θεμάτων και τίποτα περισσότερο.Αρίστος έγραψε: ↑05 Αύγ 2020, 17:24Καμια σχεση δεν εχει το μεγεθος οταν μιλαμε για τοπικα lockdowns.
Τοπικο lockdown μπορει να κανει κανεις στη Νεα Υορκη, μπορει στη Γιουχαν, μπορει ομως και σε μια επαρχια της Ξανθης η σε μια γειτονια εξω απο τη Λαρισα με Ρομα.
Απλα ο ΠΟΥ ενω ηξερε ΠΩΣ νικησαν οι Κινεζοι και οι Ταιβανεζοι τον κορονοιο (τοπικα και οχι συλλογικο lockdown, μασκες και πολλα τεστ) εκανε τα αντιθετα στη Δυση τον Απριλιο και το Μαιο ενω το Φεβρουαριο ελεγε πως η απλη γριπη ειναι πιο επικινδυνη.
Aποτελεσμα; Η Δυση ΚΑΙ πολλαπλασια θυματα εχει απο την Ανατολη ΚΑΙ καταστραφηκε η οικονομια της.
Αυτα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ και να δουμε αν μπορει κανεις να τα αμφισβητησει.
.